Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2017, 14:49

Мегабанк презентував нові продукти для аграріїв

Мегабанк взяв участь в VI Міжнародному форумі Agroport-2017, який пройшов 5-7 жовтня в аеропорту «Харків». Як розповіли в прес-службі банку, фінансування агросектору входить в число пріоритетних векторів роботи Мегабанку. З огляду на стратегічну важливість і перспективність цього напрямку, Мегабанк представив на форумі кілька інструментів для клієнтів – аграріїв.

Перш за все, мова йде про унікальну пропозицію з авалювання векселів. Як зазначив заступник голови правління банку Петро Лашин, авалі є більш вигідною альтернативою класичному кредитуванню. Справа в тому, що вартість цього банківського продукту – від 1%, що в 10 разів дешевше, ніж класичне кредитування.«Цей інструмент дає підприємцю можливість, не відволікаючи гроші від операційної діяльності, з відстрочкою платежу купувати у провідних зарубіжних постачальників все необхідне – насіння, засоби захисту рослин, добрива і так далі. Доказом моїх слів є те, що з 2015 року Мегабанк фіксує збільшення портфеля по авалю векселів у два рази», – зазначив представник банку.

Ще один продукт, презентований банком аграріям в рамках міжнародного форуму, – миттєвий кредит. Прагнучи зробити роботу з банком максимально комфортною і при цьому мінімізувати тимчасові витрати клієнтів, Мегабанк розробив можливість подачі онлайн-заявки на отримання кредиту. Попереднє рішення по цій заявці виноситься фахівцями банку протягом однієї години. Все, що потрібно клієнту, – це зайти на сайт банку або скористатися QR-кодом.

«Участь в такому масштабному заході, як Міжнародний форум Agroport-2017, дозволила нам напрацювати нові контакти з дилерами з продажу сільгосптехніки. Ми сподіваємося, що ці попередні домовленості переростуть в довгострокові партнерські відносини і стануть поштовхом для розробки нових програм кредитування агросектора. А досвід і знання, отримані в результаті участі в подібних заходах, будуть використані при створенні нових продуктів і пропозицій для клієнтів-аграріїв, щоб найбільш ефективно задовольнити їхні потреби», – зазначив Лашин.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися