Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2017, 17:50

Мегабанк став учасником проекту України і Європейського інвестиційного банку з кредитування

Мегабанк став учасником спільного проекту України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) з кредитування українських малих та середніх підприємств. Про це повідомили в прес-службі банку.

Сьогодні, 5 жовтня, в приміщенні Міністерства фінансів України заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца, голова правління «Укрексімбанку» Олександр Гриценко і голова правління Мегабанку Олександр Шипілов в присутності представників Європейського інвестиційного банку підписали угоду про надання Мегабанку довгострокового фінансування в рамках спільного проекту України та ЄІБ щодо кредитування українських малих та середніх підприємств. Обсяг проекту — 400 млн євро.
В рамках проекту банки-учасники отримують довгострокові кредитні ресурси для подальшого кредитування субпозичальників, що відповідають закріпленим в угоді з ЄІБ критеріям і домовленостями. Кошти виділяються як на інвестиційні потреби цих підприємств, так і для фінансування оборотного капіталу.
«Ми бачимо в малому та середньому бізнесі значний потенціал розвитку, цей сегмент є стратегічним для нашого банку, саме тому Мегабанк пропонує клієнтам цього сегмента не тільки широкий спектр послуг високої якості, але і вигідні умови фінансування. Ми впевнені, що для наших клієнтів це можливість доступу до довгострокового фінансування, можливість розширення обсягів власного бізнесу і збільшення ефективності діяльності », — зазначив голова правлінняМегабанку Олександр Шипілов.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися