Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2017, 15:27

Аграрії — клієнти Ощадбанку отримали понад 7 млн грн державної компенсації за придбану українську сільгосптехніку

44 клієнти Ощадбанку – агропромислові підприємства з 14 областей України отримали понад 7 млн грн державної компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. В рамках урядової програми підтримки АПК з держбюджету компенсується 20% їх вартості. Підприємства придбали через Ощадбанк 64 одиниці техніки та обладнання для сільськогосподарської діяльності на загальну суму ­­­­35,4 млн грн і стали згідно з поданими заявками учасниками урядової програми.

Нагадуємо, що Ощадбанк – уповноважений банк урядової програми підтримки АПК. Відкривши рахунок і здійснивши оплату техніки та обладнання через Ощадбанк, сільгоспвиробники отримують 20% компенсації на безповоротній основі. Обробка пакета документів для отримання відшкодування є безкоштовною.

«Ощадбанк продовжує приймати заявки від сільгоспвиробників, безкоштовно допомагає клієнтам з оформленням пакета документів та надає професійні консультації щодо умов отримання компенсації», – зазначила директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Інна Кравчук.

За державною програмою на 2017 рік для аграріїв передбачено 550 млн грн. У 2018 році суму заплановано збільшити до 900 млн грн, а в 2019-2021 роках – до 1,5 млрд грн. Перелік техніки, 20% вартості якої компенсується за рахунок державного бюджету, розміщено за посиланням. Процедура надання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва – за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися