Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2017, 14:53

Кіносеанси проекту «Кіно в парку з KredoBank» відвідали понад 8 тисяч глядачів

Завершився другий сезон соціального проекту«Кіно в парку з KredoBank», який започатковано минулого року Кредобанком спільно з Парком Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького і Львівським кіноцентром. За час сезону, який тривав з 2 червня, на галявині перед головним входом до парку відбулося 36 показів, які загалом відвідали більш як 8 тисяч глядачів.

Кінопокази у рамках проекту відбуваються у партнерстві з міським кінотеатром «Львівський кіноцентр» (Lviv Film Center) та Парком культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Протягом літа щоп’ятниці львів’яни та гості міста насолоджувалися шедеврами польського кінематографу, у суботу демонструвалися найкращі твори українського та світового кіно. Фільм для показу в неділю традиційно обирали самі глядачі – через онлайн-голосування на сторінці проекту в мережі Facebook.

Кожен, хто голосував за вибір фільму, автоматично ставав учасником розіграшу подарунка від Кредобанку, який вручався щонеділі перед початком кінопоказу переможцю, який мав бути присутнім на сеансі. Протягом сезону 2017 року участь в онлайн-голосуванні взяли майже 3 тисячі любителів кіно, а 14 щасливчиків, які були обрані випадковим вибором та були присутні на показі, отримали пляжні лежаки та інші сувеніри.

«Ми в Кредобанку дуже раді, що другий сезон «Кіно в парку з KredoBank» вдався та був популярним серед львів’ян та гостей міста. Щиро дякуємо всім, хто відвідав кінопокази просто неба в одному з найкращих парків Львова, а також тим, хто допомагав обирати кіно для показів, голосуючи на сторінці онлайн-голосування або ж пропонуючи свої варіанти. Будемо раді бачити всіх на сеансах третього сезону проекту, що відбудеться вже у наступному році». – говорить перший заступник голови правління Кредобанку Дам’ян Раґан.Вхід на всі кіносеанси у«Кіно в парку з KredoBank» був, є і буде безкоштовним. Третій сезон проекту розпочнеться у 2018 році.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися