Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2017, 18:14

Wizz Air дозволила своїм клієнтам брати «попутників»

Перший в Україні лоукост, угорська компанія Wizz Air, ввела послугу зміни попутних пасажирів, яка дозволяє під час купівлі квитка не вказувати імен другого та інших пасажирів в бронюванні.

Як повідомляється, тепер в бронюванні обов'язково повинно бути вказано ім'я першого пасажира, а імена наступних можна буде додати в будь-який час через сайт Wizz Air, але не пізніше ніж за три години до вильоту.

В іншому випадку квитки з незаповненими іменами будуть анульовані, пише avianews.com. Вартість послуги «змінюваний попутник» становить 10 євро за пасажира, ім'я якого не вказано.

Збір стягується за кожен переліт. Представники компанії говорять, що їх новий сервіс розрахований на клієнтів, які хочуть придбати квитки за низькими тарифами завчасно, але ще не впевнені, хто буде їх попутником.

Раніше авіакомпанія ввела послугу заморозки тарифу на 48 годин і оголосила про скасування плати за перевезення ручної поклажі в салоні з 29 жовтня 2017 року.

Коментарі - 2

+
+32
VladimirGold
VladimirGold
15 вересня 2017, 23:03
#
Хорошая новость! Я когда собираюсь на уик-энд лететь в Париж, то всегда до последнего не могу определиться с попутчицей! Спасибо компании Wizz Air за то, что она так хорошо чувствует проблемы обычных украинцев!
+
0
kharj
kharj
16 вересня 2017, 12:07
#
Виззэйр теперь должен вам денег отправить чтобы вы не жаловались в интернете на жизнь? У них 10 рейсов в сутки из Киева и столько же в Киев с полной загрузкой, не депутатами же все места заняты.
Странно что переплатить 5000тыс за Ланос обычный украинец может, а 500 эвро на уикенд в Париже нету)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися