Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2015, 16:38

Директора юридичного департаменту Діамантбанку визнано кращим юрисконсультом України з врегулювання спорів

13 жовтня у київському готелі «Premier Palace» відбулися ІІI Щорічний форум юрисконсультів та церемонія нагородження переможців дослідження «50 провідних юридичних департаментів України». Організацією заходу та проведенням дослідження займалося видання «Юридична практика». Форум юрисконсультів зібрав перших осіб державних служб України, топ-менеджерів та керівників юридичних департаментів провідних українських компаній, які прийшли не тільки поділитися успішними юридичними кейсами, а й провести вечір в приємній професійній атмосфері.
Учасниками дослідження «50 провідних юридичних департаментів України» стали юридичні служби (департаменти, управління, відділення та інші відокремлені структурні підрозділи) найбільших українських юридичних осіб, незалежно від форми власності. 50 кращих юрдепартаментів визначалися шляхом аналізу наступних показників: обсяг виконаних юридичною службою завдань за рік, кількість укладених значних угод, репутаційний аудит колег, напрямок діяльності та кількість працюючих юристів. Цього року нагорода вручалася в 14 номінаціях. Так за версією цьогорічного рейтингу, Діамантбанк увійшов до Топ-50 провідних юридичних департаментів України, а його керівника Наталію Володимирівну Федик визнано кращим юрисконсультом України з врегулювання спорів.
— «За рік нашої спільної роботи, мені із командою вдалося втілити в життя низку вагомих проектів, ефективно вирішити ряд юридичних спорів, реалізувати всі стратегічно важливі завдання які стояли перед юридичним департаментом банку. За свої досягнення я, безперечно, завдячую людям, які працюють поряд зі мною, у яких я впевнена та на яких можу покластися у відповідальні моменти. Я люблю свою роботу, і навіть якщо дуже втомлююся, то на нові професійні досягнення мене надихають вдячні слова та усвідомлення того, що своєю роботою я допомагаю захищати інтереси та відстоювати честь одного із провідних банків країни» — прокоментувала Наталія Федик, директор юридичного департаменту Діамантбанку.
Демонструючи стабільний розвиток Діамантбанк увійшов до групи великих банків України, що наразі нараховує 19 фінансових установ. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 90 відділень у 19 регіонах України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися