Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2015, 12:20

Рейтинги ПАТ «Діамантбанк» підтверджено на рівні uaВВВ

21 серпня 2015 року незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило оновлені результати про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу та рейтингу випуску іменних відсоткових незабезпечених облігацій (серії А) на рівні uaВВВ. Прогноз рейтингів ПАТ «Діамантбанк» — стабільний. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.
Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ПАТ «Діамантбанк» за 2013-2014 рр. та І півріччя 2015 р., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.
Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.
Отримання оновленого рейтингу є для Банку підтвердженням його надійності та фінансової стабільності. Повну історію рейтингів ПАТ «Діамантбанк» можна переглянути на сайті агентства.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися