Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2015, 16:15

Діамантбанк збільшив резерви для відшкодування можливого непередбаченого ризику

Перше півріччя 2015 року ПАТ «Діамантбанк» закінчив із прибутком 2,23 млн. грн., у тому числі перший квартал — із прибутком 63,87 млн. грн. та стабільним показником рівня ліквідності банку — 73,8%. Відрахування до резервів під знецінення активів при цьому склали 276 867 582,61 грн. з початку року, у тому числі за другий квартал – 97 826 213,75 грн. Таким чином, резерви для відшкодування можливого непередбаченого ризику Діамантбанк сформував за рахунок отриманого доходу.
– «Враховуючи економічну ситуацію у країні, керівництво банку та збори акціонерів обрали правильну стратегію щодо напрямів розподілу прибутків банку. Формуючи спеціальні та загальні резерви, Діамантбанк не лише застраховує свою діяльність від ризику втрат, а й забезпечує успішний розвиток банку в майбутньому» – зазначає Олег Ходачук, Голова Правління ПАТ «Діамантбанк».
Демонструючи стабільний розвиток Діамантбанк увійшов до групи великих банків України, що наразі нараховує 14 фінансових установ. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 89 відділень у 19 регіонах України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися