Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2015, 18:10

«Кредобанк» розпочав випуск захищених платіжних карт MasterCard PayPass та покращив пропозиції для карткових клієнтів

«Кредобанк» розпочав випуск захищених банківських платіжних карт MasterCard з вбудованим чіпом та підтримкою технології безконтактних платежів PayPass. Банк також презентував нову лінійку тарифних пропозицій для роздрібних клієнтів, основними перевагами яких є безкоштовне обслуговування за умови регулярних надходжень на рахунок або розрахунків карткою, безкоштовне зняття готівки у будь-якому банкоматі України без обмеження кількості трансакцій, безкоштовні перекази у межах банку та пільгове отримання готівки на території Польщі у банкоматах PKO Bank Polski. 
Технологія безконтактних розрахунків MasterCard PayPass забезпечує швидкі розрахунки за товари та послуги. Для розрахунку карткою досить лише піднести її до екрана платіжного терміналу. Якщо сума розрахунку менша за 100 грн., підпис клієнта або введення PIN-коду не потрібні. Всі операції більше за 100 грн. потребують підтвердження PIN-кодом. Картка PayPass захищена від копіювання, а захист кожної трансакції забезпечується динамічним одноразовим кодом. Нині у світі є більш ніж 2,5 мільйона точок прийому карт PayPass, а в Україні цю технологію підтримує понад 75000 платіжних терміналів. Крім безконтактної технології, кожна захищена картка «Кредобанку» може бути використана у терміналах, що приймають картки з чіпами, а також має звичайну магнітну смугу для розрахунків у торгових точках, що не підтримують захищені розрахунки. 
Нова лінійка тарифних пакетів для роздрібних клієнтів складається з трьох пакетів – «START», «SMART» та «VIP», які націлені на потреби різних сегментів клієнтів та передбачають безкоштовне надання низки послуг у випадку активного користування (регулярних надходжень або розрахунків карткою). Ключовими новинками всіх тарифних пропозицій є безкоштовне зняття готівки у будь-яких українських банкоматах, безкоштовні перекази з рахунку в межах ПАТ «Кредобанк», безкоштовне SMS-інформування про рух коштів на рахунку (в деяких пакетах) та єдиний пільговий тариф на отримання готівки у банкоматах PKO Bank Polski на території Польщі – 30 грн., 2 USD, 2 EUR або 5 PLN (залежно від валюти рахунку). Нові клієнти також можуть користуватися рахунком одразу ж після продажу пакету – кожному клієнту безкоштовно надається картка Debit MasterCard Unembossed Instant, яка може використовуватися в тому числі на період виготовлення основної карти. Для клієнтів, які не передбачають регулярних надходжень або активного користування карткою, пропонується річна оплата з дисконтом 20%. Всім клієнтам безкоштовно доступне віддалене обслуговування в системі Інтернет-банкінгу «КредоДайрект». 
«Будучи надійним банком та частиною потужної європейської фінансової групи, «Кредобанк» дбає про безпеку розрахунків та клієнтських коштів. До 25-річчя роботи банку ми розпочали випуск захищених платіжних карт, що підтримують найсучаснішу технологію на ринку – безконтактні платежі MasterCard PayPass, – говорить заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Окрім того, ми суттєво переглянули умови обслуговування платіжних карт банку, які дають нашим клієнтам ще більше інновацій та можливостей і дозволяють просто, надійно та з мінімальними витратами користуватися найсучаснішими банківськими послугами». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися