Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 квітня 2015, 10:00

«Фінансовий Супермаркет» представляє нову інформаційно-консультаційну послугу

«Фінансовий Супермаркет» з 2014 року надає нові послуги для споживачів на порталі multi.ua. На порталі розміщується інформація по продуктам банків і страхових компаній.

«Фінансовий Супермаркет» з 2014 року надає нові послуги для споживачів на порталі multi.ua.
Фото: dt.ua

Стрімке зростання популярності «Фінансовий супермаркет» серед українців відбулося завдяки можливості отримати інформаційно-консультаційні послуги з оформлення кредитів, кредитних карт, депозитів і полісів цивільної відповідальності автовласників.

Клієнти у відкритому доступі в мережі інтернет можуть оформити заявки на кредит / кредитні картки, на депозит або оформити поліс цивільної відповідальності автовласників, які автоматично передаються в банки / страхові компанії для розгляду.

Співробітники банку / страхової компанії протягом 15 хвилин зв'язуються з клієнтом для узгодження зручного часу візиту до відділення.

В ході дослідження, яке проводилося серед відвідувачів сайту, з'ясувалося, що вони високо оцінили дизайн порталу, інформаційне наповнення та аналітичні статті про фінансовий ринок України.

Також аудиторія оцінила можливості «Фінансового Супермаркету» по передачі заявок в банки / страхові компанії і отримання зворотного зв'язку від банку / страхової компанії в найкоротші терміни.

І найголовніше, що ті, хто скористався послугами «Фінансового Супермаркету», будуть рекомендувати його іншим, розповіла Немерюк О.М., директор ТОВ «Купуй в Кредит».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися