Рахунок є, гроші є, а доступу немає

Просто найжахливіше обслуговування, яке зустрічала в своєму житті.
Ситуація наступна: вже півроку як я змінила телефон і не можу зайти в свій банкінг. Так як я не в Україні, то відповідно єдиний шлях до коштів — лише через додаток. Але є величезне АЛЕ. Доступ до рахунку лише після вводу 4 цифр картки яка ВІРТУАЛЬНА. Тобто, щоб подивитися на ці 4 цифри, треба зайти в додаток, а щоб зайти в додаток- треба 4 цифри!
Далі, щоразу, коли я звʼязуюсь з підтримкою мені спочатку повідомляють що я маю відкрити ще одну картку, щоб прийшли дані в смс. При цьому, одні кажуть що це за гроші, а інші взагалі нічого не кажуть, типу surprise-surprise.
Але і це не все, коли я погоджуюсь на відкриття такої картки мене перенаправляють на іншого спеціаліста який задає ті самі запитання і просто ЗАКРИВАЄ ЧАТ. Після цього, на всі подальші повідомлення НІХТО не реагує. ШОК!!!
Я довірила банку власні кошти, а банк в мене їх вкрав по суті. Виглядає на шахрайські схеми із «завтра».
То як, шановний Банк, мені поверне доступ до рахунків? Чи варто писати заяву до НБУ або кіберполіції? Ситуація вже давно вийшла за межі звичайного звернення і це явне порушення моїх прав, а саме доступу до моїх же коштів.

Коментарі