Це дуже потужно, укргаз

На мою думку, оформлення банківського продукту з можливістю виникнення заборгованості для неповнолітніх без належного пояснення умов є неприйнятним. Однак, мабуть на думку укргазбанку — це абсолютно нормальна процедура. Інакше я не можу пояснити чому мені оформили карточку в шістнадцять років (для стипендії потрібна від коледжу), а договору я не те щоб не читала, в очі не бачила (нас, тобто тільки з одної групи студентів 5−6, а так більше, послали за картками в банк. Мабуть було б непогано хоча б дати нам ознайомитися з договором? Нііі. Навіщо?) Дали нам лише підписувати папірець зі списком студентів навпроти свого імені). Тобто про можливість виникнення однієї дуже прикрої штуки нас ніхто не попередив.
А ця прикра штука — овердрафт. Коли у вас з карточки списують кошти, яких немає, тобто рахунок йде в мінус (міні-кредит получається?). А кошти списують кожного місяця за обслуговування картки про що, доречі, теж не попереджали в банку. Якщо грошей на карті немає — рахунок в мінусі (тобто ви в боргу). Як тільки зʼявляються кошти, з них автоматично без вашого відому закривається цей «міні-кредит».
Абсолютно неадекватна (і масова) штука збоку банку. За час поки я не користувалася карткою мені накапало щось біля 40 гривень цього імпровізованого кредиту, які зняли з мене коли тільки прийшла мені стипендія знову.
Короче банк во 👍 Хочете бути в боргу в банку, але вам немає 18 щоб офіційно взяти кредит? Укргазбанк допоможе

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
4 серпня 2026, 11:43
А почему не спрашивал у банка раньше про договор