Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Anton2006 11 листопада 2021, 22:21
Огромная благодарность Роману Неделька за информацию по поводу моих ошибок и помощь в их исправлении
11 листопада 2021, 23:51
Завжди раді вам допомогти у вирішенні питання) Будемо раді знову вас бачити в чаті
13 листопада 2021, 15:26
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 13.11.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Bao 11 листопада 2021, 20:58
Завжди швидко відповідають, конкретно і коректно вирішують питання, зокрема, сьогодні.
Дякую за допомогу Ірині Пуховій та усій підтримці клієнтів Альфа)
11 листопада 2021, 21:22
Швидке та якісне обслуговування є пріоритетом для нас) Ірина буде рада дізнатись, що вам сподобалась її консультація. Будемо раді знову вас бачити в чаті 😊
12 листопада 2021, 9:47
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 12.11.2021).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Katerinchik 11 листопада 2021, 20:34
Дякую Давиденко Наталії за виправлення моєї помилки, все оперативно
11 листопада 2021, 20:52
Завжди готові підстрахувати та допомогти вирішити питання) Передамо вашу подяку Наталії та її керівнику 😊
13 листопада 2021, 15:26
TetianaHii 11 листопада 2021, 19:53
Нікіта Нехай якісно провів консультацію, доступно пояснив та допоміг зробити перевипуск картки. Вдячна за таку змістовну консультацію.
11 листопада 2021, 20:06
Раді, що вам сподобалась наша консультація 😊Нікіті передамо вашу подяку)
isemenjaga 11 листопада 2021, 19:03
Обратилась в додатке Sense с вопросом об оформлении рассрочки на покупку. Ирина Пухова быстро и вежливо ответила на все вопросы.
11 листопада 2021, 19:15
Щиро вдячні за ваш відгук. Раді, що вам сподобалось обслуговування у нас в чаті Обов'язково передамо вашу подяку Ірині 😊
13 листопада 2021, 15:24
JuliaDor 11 листопада 2021, 16:02
С Дариной Худяк общалась в чате Сенс от АльфаБанка. Обращение было по поводу утраты карты зп, сотрудник трепетно отнёсся к проблеме и все вопросы были решены оперативно!!! Спасибо!!!
11 листопада 2021, 16:09
Дуже вдячні за ваш відгук. Раді, що ваше питання в чаті було швидко вирішене 😊
kisuvorova 11 листопада 2021, 13:38
Очень неприятно было после очередного обновления обнаружить у себя на рабочем столе ярлык с этим «выдающимся» деятелем! Да еще и с отсутствием возможности удаления! Мне помог решить этот вопрос сотрудник Альфа банка Андрей Селезень. Очень грамотный, компетентный специалист. Спасибо! Помог убрать раздражитель с экрана, для этого понадобилось еще раз обновить приложение. В целом, приложение очень удобно, но большая просьба, дайте пользователям возможность самим настраивать главную страницу.
Спасибо Андрею за консультации, терпение, вежливость. Желаю дальнейшего продвижения по службе)
11 листопада 2021, 15:43
Дуже приємно читати такі відгуки, дякуємо вам за нього. Андрію ми передамо вашу подяку, він дуже зрадіє, успіхів вам.
HolyDark 11 листопада 2021, 13:37
Очень доходчиво все объяснила. Очень приятная манера общения.
11 листопада 2021, 16:30
Дякуємо за ваш відгук 😊 Раді, що вам сподобалось у нас в чаті 😉
Ura221279 11 листопада 2021, 12:49
При зверненні до бонку в мене була проблематика з якою я вже раніше звертався і яку мені обіцяли вирішити й не вирішили. Тому при зверненні настрій був не дуже гарний, можу сказати, що був заведений і навіть мав намір сваритись… Але якимось чудом, для вирішення мого питання мені попалась Вікторія Гайова, яка розібралась в суті мого звернення і видала мені не лише повну інформацію та шляхи вирішення мога питання… Скажу чесно, що ті шляши мені трошки не сподобались про що я їй написав та аргументував чому я не згоден… І що ви думаете? Вікторія мене вислухала, проаналізувала всі ЗА і ПРОТИ та запропонувала мені единий варіант який вирішує мое питання та закривае моє звернення. Я незнаю яких зусиль їй це коштувало але вона умничка і розумничка… Скажу честно, за всю історію моїх звернень до різних банків я Вперше отримав моральне задоволення від спілкування з співробітником банку, а також 100% вирішення проблеми! Я дуже вдячний Вікторіі, щіро бажаю їй успіхів в роботі і дуже сподіваюсь, що керівництво Альфа банку прочитає мій відгук і заохотить даного працівника!!! Сподіваюсь, що Вікторія також прочитає мой зворотній звязок про ії кваліфіковану і проффесіональну роботу. Звертаюсь до керівництва Альфа банку, зверніть увагу на Вікторію як на мене то вона підіймає Ваш авторитет і довіру кліентів до вашого банку і тому Вікторію можно не лише заохотити, а й запропонувати підвищення!!!
P. S. Відгук честний і щирий, з Вікторією ми не знайомі і після спілкування з нею я шкодую про те, що я особисто не знаю її…
11 листопада 2021, 13:37
Прекрасний зворотній зв'язок та відгук, такі ж як і консультація. Віка дуже зраділа, коли його прочитала😇 Дякуємо вам, що знайшли час описати ваш досвід спілкування в чаті. Ми обов'язково заохотимо та відмітимо професіоналізм Вікторії.
Denis28 11 листопада 2021, 11:11
особой проблемы и не было.
но хотелось разобраться во всех тонкостях льготного периода и платежей.
на помощь откликнулась сотрудница Оксана
которая очень быстро и качественно ответила на все вопросы.
за что огромное спасибо !👍🏻👍🏻👍🏻
11 листопада 2021, 11:29
Дякуємо!
Вже передали Оксані вашу подяку:)
Vadim2015 11 листопада 2021, 10:58
Видимо после обновления программы, не подтянулись все настройки. Хотя консультанты Альфа банка говорили, что 11.11 его можно будет удалить.
С этим вопросом мне помог сотрудник банка Андрей Карапуд, посоветовал переустановить приложение заново.
Всё получилось 👍👍👍
11 листопада 2021, 11:14
Дякуємо:)
Як обіцяли — додали можливість видалення.
Петрушевський Данило 11 листопада 2021, 0:28
Ситуация очень похожа на https://minfin.com.ua/company/alfa-bank/review/254448/, разница в деталях.

Была открыта карта Альфа Банка 2 года назад, пакет платинум с картой в долларах и гривнах. Условия были таковы, что по карте есть ежемесячный платёж, который равен 0 если количество транзакций >15 в месяц или что-то в этом роде.
Скрытым условием, о котором не уведомили ни в отделении, ни в промо материалах — годовое обслуживание всё-же стоит 200грн.
Когда карте исполнилось год и на ней оставалось ~10гривен, банк молча списал деньги в минус, без уведомлений. Я вернулся в отделение, отдал карты и попросил закрыть счёт.

Прошло два года, приходит сообщение от коллекторского агенства, будто у меня не закрытый кредит в альфа банке.
Никаких уведомлений от банка не поступало, решил что спам.
Днём спустя пуш от Альфа, «кредит просрочен передаём коллекторам"(хотя коллекторам уже передали днём ранее).
Коллектора говорят, что Альфа забрали у них заявку на мой кредит.

Альфабанк же не закрыл мои счета, насчитал 400грн обслуживания за два года, и в одностороннем порядке оформил их как «кредит» со ставкой «???% річних"(https://i.snipboard.io/1Tq8Ln.jpg) и передал его коллекторам — и только им, без информации в кредитном бюро.

Отдал им 400грн за отличное «обслуживание», дабы не получать спамные уведомление и звонки в дальнейшем — так что у кого-то из хитрых менеджеров «прокатило».
11 листопада 2021, 8:57
Ситуація не з найкращих тут не поспорити. Якщо списалась в мінус плата за пакет послуг — мінус треба погасити і вже після чого подавати запит про закриття. З непогашеним мінусом картку не закрити. Це не окремий кредит, це технічний договір для обліку простроченої заборгованості по картці.
13 листопада 2021, 15:23
Galyna9988 10 листопада 2021, 23:24
Подяка Альоні Шамарі за те, що оперативно допомогла встановити додаток на мій мобільний телефон.
Прохання до лінійного керівництва і до компанії в цілому преміювати даного працівника.
10 листопада 2021, 23:37
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам допомогла Альона у вирішенні вашого питання.Обов'язково відмітимо її за оперативну допомогу вам у чаті 😉
STV2021 10 листопада 2021, 21:54
Огромная благодарность сотруднику колл-центра Денису Курдышу за оперативность❤️
10 листопада 2021, 22:08
Дякуємо за ваші приємні слова 💕 Наші спеціалісти завжди поруч, щоб якнайшвидше допомогти вам 😊 Обов'язково передамо Денису вашу подяку
aleksben 10 листопада 2021, 21:38
Відділення за адресою: Львів, пл. Ринок, 26
Недавно звернувся в банк з заміною старого пакету послуг на новий, так як вже закінчувалися термін карток.
Прийшовши в банк отримав талончик на очікування. Через хвилину засвітилося табло, я підійшов до спеціаліста де сказав, що я хочу. А вона мені говорить, що в мене є персональний спеціаліст. Раніше тримав більшу суму і він в мене був, але я думав що після виведення коштів в більшій сумі спеціаліста забирають.
Це було приємно. Я пішов до персонального менеджера.
Спеціаліст був дуже ввічливий і розповіла про всі фішки пакету. Потім розповіла про AHub. Провела до нього, де розповіли про його функції і можливості.
Особливо бомбезна переговорка з видом на площу Ринок.
Пізніше я забрав карти в неї ж. Порадила по деяким операціям.
Хотів раніше написати, вибачайте не мав часу.
Візит був у Львові, Площа Ринок. 21 жовтня. Олександр
Дякую Вам Любов Шувар! Успіхів вам!
10 листопада 2021, 21:57
Щиро вдячні за ваш відгук та теплі слова 😊 Дуже раді, що вам сподобалось у нашому відділенні. Зажди раді бачити вас у нас 💕
Orelll 10 листопада 2021, 20:39
Набил орехов по категорії АЗС на 974 грн, заблокировали бонусну програму и удалили оставшиеся 274 бонуса, разбираюсь (причину не в чате, не живой оператор не знают)
Irinadmitren13 10 листопада 2021, 18:57
Огромное спасибо Роману за оперативность, внимательность и за быстрое решение проблемы возникшей с приложением! Да! И за терпение в работе с клиентами !) Приятно было взаимодействовать!
10 листопада 2021, 19:24
Дуже вдячні за ваш відгук 😉 Раді, що ваше питання в чаті було вирішене в короткий термін 😊 Обов'язково передамо вашу подяку Роману
PR88 10 листопада 2021, 17:52
Мошенничество, вымогательство с угрозами и хамство. Это все то, что вы получите став клиентом АльфаБанк. Я, к сожалению, стал клиентом АльфаБанка. Есть ДЕБЕТОВАЯ карта этой конторки. И моя дебетовая карта, чудесным образом превратилась в КРЕДИТ!!! Без каких либо уведомлений (мои данные у банка есть), банк на меня повесил кредит и присали угрозу в СМС о передаче моих данных коллекторам. При обращении в банк, как в чат так и по телефону, чтоб выяснить их мошенническую схему. Каким образом у меня появися кредит, я бы послан хамским сотрудником к коллекторам. Не одного вразумительного ответа, кроме суммы задолженности, я не получил. Не советую сотрудничать с данной шарашкой. Будьте осторожны.
ababych 10 листопада 2021, 16:36
Посетил отделение на улице Владимира Маяковского 63/12.
Был приятно удивлен, обычно мне не нравятся визиты по посещению отделений, но тут было всё совершенно иначе.
Отличное обслуживание, мне рассказали про каждый интересующий меня продукт, предложили несколько альтернатив на мой выбор, предложили варианты страхования. Всё ненавязчиво и очень грамотно. Отдельно проконсультировали по каждому из этих продуктов. Девушка была очень компетентна и очень приятна в общении. Вплоть даже до транспортной развязки меня проконсультировали как можно было бы удобнее добраться от моего места жительства в случае необходимости идти в отделение. И даже тут, для моего же удобства она рассказала про наличие приложения для онлайн банкинга sense, мало того, помогла установить и настроить пункты безопасности, уведомления и даже про шаблоны операций упомянула, оказалась очень удобная вещь. Очень доволен своим визитом, безумно приятным и компетентным сотрудником, Омельченко Виктория.
Поэтому всем рекомендую, данное отделение и Виктория, если ты читаешь этот отзыв, добра тебе!
Таких сотрудников как ты нужно ещё поискать.
Спасибо, Альфа-Банк!
10 листопада 2021, 17:28
Дякуємо за розгорнутий відгук!
Дуже приємно читати. Будемо і надалі вас тільки радувати :)
Александр Товстуха 10 листопада 2021, 15:35
Сегодня обнаружил, что все мои счета ФОП заблокированы.
Позвонил, сказали из-за того, что не прошел ежегодную идентификацию личности.
За все время пришла всего 1 смс, в конце октября, когда я был на больничном.

Счета заблокированы в один день без какого либо предупреждения.
В тот же день поехал в отделение.
В итоге сказали, что счета, возможно, разблокируют в течение месяца и, возможно, придется нести еще дополнительную документацию.

То есть, оставить без денег могут за один день без объявления войны, а возвращать через месяц и то не факт.
Спасибо большое за отличное обслуживание.
10 листопада 2021, 16:27
Ваш рахунок заблоковано по причині не проходження повторної ідентифікації НБУ. Після проходження ідентифікації, ваш рахунок буде знову активний. Банком направлялися відповідні повідомлення засобами, зазначеними в ДКБО, про необхідність проходження повторної ідентифікації /актуалізації даних в рамках належної перевірки (як правило, за 1–2 місяці до необхідної дати актуалізації даних).
Закон України №361-IX від 06.12.2019 року «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»

Курс валют в Сенс Банк

EUR 43.1 44