Не возвращают деньги.
В терминале авторизировался по номеру телефону, так как не являюсь (слава Богу) клиентом этого банка. Внес средства и получил квитанцию об успешной оплате. Однако получатель (провайдер) оплату не получил. С момента оплаты (02.10.2024) прошло уже две недели, а мне так до сих пор и не вернули средства. Я неоднократно общался со службой поддержки и всегда они давали противоречивую информацию. Теперь, наконец-то, средства нашлись, они, как выяснилось, по какой-то причине не были отправлены получателю (провайдеру). И теперь, видите ли, они не могут, ни отправить их получателю, ни вернуть их мне, еcли я не стану клиентом их банка!!!
На мое предложение вернуть средства на мою карту другого банка или на номер телефона, который использовался для авторизации в терминале этого, так называемого банка, я получил отказ!
В итоге, деньги мне отказываются возвращать, навязывая мне ненужные мне услуги и условия.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону.
В неробочий час
Наша колега Катерина буде вдячна, що ви залишили відгук, ми ж свою чергу вдячні, що ви з нами.
Отримання валюти з валютної картки
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону.
С карти вкрали гроші, інтернет ліміт не спрацював
Хочу всіх застерегти від того, щоб користуватися картками ПриватБанк, адже з них зникають гроші. Гроші крадуть шахраї професіонали, а ПриватБанк розводить руками, або з ним діляться шахраї.
Ось моя ситуація в межах доби:
1. Ставлю ліміт на оплату в інтернеті 6700 грн
2. Оплачую купівлю в інтернет магазині 5374 грн 69 коп
Тобто інтернет ліміт вже буде 6700−5374 грн 69 коп = 1325 грн 31 коп.
3. За декілька годин, у ту саму добу з моєї карти зникає 6502 грн 49 коп як оплата в інтернеті. Було шість платежів загальною сумою 6502 грн 49 коп.
4. Так, а що з інтернет лімітом? Був ліміт на добу 6700 грн, а з картки пішло на оплату через сайти 11877 грн 18 коп.
5. Телефоную до банку, розповідаю все, робимо заявку, но повернення (ну ви розумієте що шансів нуль) і я запитую, а як так що є ліміт 6700 грн на добу, а в мене за добу оплат в інтернеті 11877 грн 18 коп, а банк відповідає, що цей ліміт не стосується оплати яку зробили шахарї. Адже можна якось платити у інтернеті оминаючи інтернет ліміт.
Ну ви зрозуміли, ліміт це для вас, а шахраї можуть вашу карту обчистити поза лімітом.
Тож моя порада: не тримати гроші в банку який дає можливість красти ваші гроші, в банку де ліміт на оплату в інтернеті не працює.
По мотивах цієї історії буде знято ще не один тікток та youtube, адже цей досвіт треба щоб почули люди поки їх не ошукали як мене.
Банку «щиро дякую», таку підлість я не міг собі уявити.
Ліміт на оплату в інтернеті використовується в разі оплати на ризикових сайтах. У випадку, якщо оплата проходить не на ризиковому сайті даний ліміт не буде задіяний.
Гоп-стоп банк
Я, забыв что имею дело с максимально морально пустыми людьми им поверил и стал ждать.Через сутки я выяснил (опять по собственной инициативе) что мои документы не подходят потому что они на немецком языке и потребовали сделать перевод+апостиль (напомню что банк заблокировал все мои сбережения).После этого я принял решения что не хочу быть клиентом этого банка и пошел писать заявление на разрыв отношений.В отделение мне естественно сказали что не могут мне помочь.Пришлось опять общаться с людьми из чата, которые каждые 5 минут меняют свое мнение.Кое-как я отправил заявку на разрыв отношений ну или меня в очередной нагло обманули сотрудники.Результата никакого нет.В итоге я уже неделю без средств существования живу по друзьям.Меня выгоняют из моей квартиры.С работой тоже начинаются проблемы, так как я целыми днями пытаюсь спасти свои деньги из лап этого банка.Спасибо приват банку за сломанную судьбу.ПРИВАТ БАНК БЕРЕМО І РОБИМО.
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Шахрайським методом зняли велику суму коштів
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, ненадійні сайти тощо). За зверненням до підтримки банку можуть бути сформовані запити на оскарження операцій в міжнародній платіжній системі. Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам, для чого розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Ваша заявка прийнята в роботу. Регламент розгляду заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи. І разом з тим, ми докладаємо максимум зусиль, щоб рішення було позитивне для Вас.
Розрив ділових відносин
І да оператори не знають що відділення в місці відкрито, ви взагалі смішні?
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Навіть не сподівався, що все пройде так швидко і без проблем
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс. Онлайн 24/7 без перерви та вихідних!
Обслуговування у відділенні Одеси
Хочу залишити відгук з відмінною оцінкою обслуговування у відділенні Приватбанку Одеси по вул.Пастера, 10.10.2024 приблизно о 16.45. Багато років є клієнтом банку.
Нажаль, не знаю імені та прізвища співробітниці, але, звертаючись вже вдруге саме до неї, приємно здивована не тільки компетенцією, а й приязним ставленням, і бажанням допомогти.
Дякую і бажаю успіхів і здоров’я, професійного зростання!
Кравцова Катерина.
Задоволений клієнт — найкраща мотивація! Дякуємо, що ви з нами.
Проблеми з HR відділом приват банку
Хочу одразу зазначити, що відмова мене не ображає. Проте змушений звернути увагу на певні моменти, що виникли під час спілкування. Це не перший раз, коли я отримав дзвінок від вашого банку щодо роботи, і мушу відзначити, що зіткнувся з неприпустимою поведінкою з боку вашого працівника.
По-перше, дзвінок був здійснений о 18:35, у позаробочий час, і мене не запитали, чи зручно мені говорити. Пані Зінаїда, одразу попередила вас иурбує приват банк, а чи я хочу щоб мене турбували в такі годині, може мені не зручно розмовляти, байдуже я тебе турбую. Розмова почалася з допиту, без належного представлення посади. Питання ставилися в категоричному тоні: чому пішов з попередньої роботи, що саме не влаштовувало, яка зарплата є прийнятною, а потім, без обговорення кваліфікацій, розмова була швидко завершена. Ні ні я шукаю з іншими скілами.
По-друге, повідомлення на Work.ua надійшло раніше, ніж мені зателефонували, що створює враження недостатньої координації та поваги до кандидатів.
Таке ставлення створює негативне враження про ваш банк. Рекомендую розглянути можливість додаткового навчання для працівників відділу кадрів, оскільки подібна поведінка може серйозно вплинути на репутацію компанії. Не хочу нікого образити, просто висловлю суто свої думки, це суто моя думка, яка немає наміру завести когось в оману, чи скласти негативне враження
З повагою,
Дозвольте нам розібратися в ситуації більш детально. Будемо вдячні за зворотній зв'язок в особистих повідомленнях.
Банк заблокував картку пенсіонерки з грошима, які ми відкладали на поховання, у неділю, 06.10.2024.
Наша мама невиліковно хвора, і ми з братом по черзі її доглядаємо. Коли це стало відомо, вирішили відкрити для неї пенсійну картку в ПриватБанку для отримання пенсії, щоб вона не ходила до банку, оскільки їй дуже важко. Я, її син, перевів на інтернет-картку суму (два перекази), яку ми відкладали на поховання, ліки або інші потреби, кілька місяців тому, щоб не тримати такі гроші вдома і щоб вони надійно зберігалися в банку. Той з нас, хто на той час доглядатиме за нею, міг би зняти ці кошти.
Минулого тижня її стан значно погіршився, і вона попросила священника. Вона майже не встає з ліжка, тож ми почали готуватися до найгіршого. Я вирішив перевести ці кошти з її інтернет-картки на картку для виплат, але натрапив на перевірку по телефону 3700. Перша перевірка з першим оператором не була успішною, і картки заблокували. Друга перевірка пройшла вдало, картки розблокували, але переказ не відбувся. Другий оператор сказав, що все добре, і сума має пройти, лише потрібно повторити переказ.
Ми повторили переказ суми між власними картками і втретє натрапили на перевірку. Третю перевірку вона не пройшла, внаслідок чого третій оператор заблокував картки та телефон. Лише в середу ми зрозуміли, що, можливо, неправильно відповіли на таке питання: «Ви отримували кошти від третіх осіб?» Ми відповіли «ні». Як на таке неконкретне питання відповісти в стресі по телефону? Що мається на увазі? Переказ від члена сім'ї, сина, кілька місяців тому на картку мами — це переказ від третьої особи чи ні? Ми вважали, що йдеться про нещодавні перекази, а не кілька місяців тому. Як можна було здогадатися, що йдеться про квартал?
Таким чином, маємо ситуацію, що майже лежачій пенсіонерці, яка не виходить з дому, заблокували картку і телефон, і тепер вимагають, щоб вона особисто з’явилася у відділення. Заблокували:
за переказ між її власними картками;
суму, яку їй переказав син (член сім'ї) кілька місяців тому (прізвища співпадають);
від жодних третіх осіб ніяких переказів на її картки не було.
У мене немає логічного пояснення діям ПриватБанку щодо блокування карток згідно з умовами. У найкритичніший момент для нашої сім'ї ПриватБанк нас підвів.
Вибачте за незручності. Будь-яка операція, який проводиться з карткою ПриватБанку, може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення або ні. Операцію розцінили, як високоризикову. За якими критеріями проводяться перевірки — не повідомляється, щоб уникнути можливості обійти ці обмеження. На головному сайті банку https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-75/?lang=uk, в умовах та правилах зазначено: 2.1.4.4.2. Клієнт дає свою згоду, що Банк може блокувати можливість користування Картки при здійсненні ризиковості операцій, а так само на підставі внутрішніх процедур Банку та операційних правил міжнародних платіжних систем.
Для вирішення свого питання, ваша матір може звернутися в чат-онлайн на офіційному сайті банку pb.ua/chat. Фахівці працюють 24/7 та з радістю допоможуть вирішити питання.
Інформація по картках/рахунках може бути надана тільки їх власнику. ПриватБанк піклується про дані наших клієнтів: ми не розголошуємо конфіденційну інформацію третім особам (це будь-яка особа, окрім власника рахунку), в іншому випадку наші ж клієнти не матимуть до нас довіри.
Якщо матір не може проводити операцію підтвердження у зв'язку зі станом здоров'я, рекомендуємо близькій людині оформити доручення, за яким буде можливо оформити додаткову картку або отримувати кошти з рахунку власника.
Блокування коштів за комуналку
Вже майже рік, як Приватбанк заблокував мої гроші в розмірі 2000 грн. Протягом багатьох років я здійснювала оплату послуг за утримання будинків на поточний рахунок ЖБК в Приватбанку. Але, зненацька, за період грудень 2023-березень 2024, (Отримувач ЖБК Оболонь-4), Приватбанк ці гроші не зарахував і заблокував. Це чотири платежі за чотири місяці (Три квитанції сплачені через банк Ощад і одна через банк ПУМБ).
1. Після намагань вирішити цю ситуацію в комунікаціях я зареєструвала письмове звернення за номером 714- ВБ від 18 липня 2024 р., надала всі квитанції (три по Ощаду і одну по ПУМБ). Мені зателефонував фахівець банку, сказав проблеми нема просто треба надати додаткову інформацію по учаснику фінансової операції а саме прізвище ім'я по батькові та дату народження тієї персони яка фігурує в квитанції на оплату.
2. Тоді я 01.08.24 за номером 744 -ВБ до мого попереднього запиту надала додаткову інформацію. по учаснику фінансової операції а саме прізвище ім'я по батькові та дату народження.
І протягом півтора місяця повна тиша.
3. Тоді я зробила Третє!!! звернення: 19.09.24 за номером 904 — ВБ, знов надала додаткову інформацію, з копією паспорту, ІПН учасника фіноперації, безпосередньо менеджеру відділення банку. І навіть особа учасник фінперації зробив завірення копії власноруч при менеджері.
І знову тиша…
відповіді немає…
повернення грошей немає…
сплати квитанції немає…
Коли ви припините ці знущання над інвалідом ПЕРШОЇ групи?
Чому за два з половиною місяці від першого звернення питання не вирішено?
Я надала неодноразово ВСЮ затребуівну інформацію!
Може для банку 2000 грн нічого не значить, а мені як інваліду їх дуже не вистачає.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Приват24
Я задоволена.
Якщо все робити уважно в додатку, то ніяких проблем не виникає. Якщо ж десь не зрозуміло, написала в чат, допомогають оперативно і відповідають ввічливо.
Бажаю вам розвитку!
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс. Ми дуже цінуємо ваш час та відгук, що спонукає нас до постійного удосконалення.
Платежі онлайн
Система переказів
Обвинувачення інваліду у шахрайських операціях
У поліцію і Нбу звернувся.
Банк змушений обмежити співпрацю з Вами. Нами було виявлено факти пов'язані з шахрайськими операціями. І разом з тим, рішення може бути змінено після проведення розгляду правоохоронними органами.
Фінансування є оселі
Обережно нова пастка від приватбанку, для тих хто закордоном
ПриватБанк не співпрацює з шахраями, а навпаки веде активну боротьбу з протизаконними діями недобросовісних осіб. Зі своєї сторони ми робимо все, щоб вберегти кошти клієнтів від шахраїв та наголошуємо, що клієнт сам також має змогу не дати заволодіти своїми грошима, тому створили декілька простих та корисних правил, як не стати жертвою шахрайства:
ПриватБанк — надійний банк.
Вдячні вам за такі теплі слова. Яна, дійсно, дуже любить свою роботу та завжди буде рада допомогти вам знову:)
Зняти валюту з рахунку за замовленням дають вітхими старими купюрами
Замовлення підтвердили.
Коли прийшов до каси, то касир почала розказувати свою улюблену байку що гроші є, але старого зразка у неважному стані.
Казку вони цю розповідають не вперше. І не тільки мені.
У відділенні ПриватБанк, Київ, Бажана 10 спеціально маринують клієнтів, щоб вони не знімали $ з рахунку, кажучи що валюти нового зразка немає.
Отже, якщо хтось буде розбиратися — цей цирк був сьогодні, 8 жовтня.
Ви там скажіть вашому касиру що через неї підривається довіра як до Приватбанку так і до банківської системи України.
Нехай вона якусь нову придумає казку про те щоб не віддати гроші клієнту.
Всім буду розповідати свій досвід з ПриватБанком та щиро не радити мати гроші які потім треба з проблемами отримувати у касі.
ПриватБанк здійснює видачу валюти згідно з чинними вимогами Національного Банку України. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для операцій видачі готівки, без жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні. Виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.