Ваше обслуговування в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» призупинено. Всі мої гроші заблокували
Отримання банківських послуг і обслуговування рахунків в Банку в подальшому буде неможливим. Банк має підстави для припинення подальшої співпраці. Чинним законодавством України не передбачений обов’язок Банку надавати більш детальні пояснення з цього приводу. Зазначаємо, що дане рішення є остаточним, перегляду та зміні не підлягає. Дякуємо за звернення! Гарного дня!
Травма меніска не страховий випадок
Компетентність співробітника банку порадувала))
Так що якщо Вам не допомогли вперше, спробуйте зв’язатися з іншим компетентним співробітником)))
Финмониторинг, не получены деньги по Е-Видновлэнню
Рекомендую менеджера Катерину
ПриватБанк не надає дані на законні вимоги нотаріусів по спадщині
Перший лист ще з липня 2024 року.
ПриватБанк просто ігнорує.
Є якась управа на цих ****?
Допоможіть будь ласка!
Це повне беззаконня у державному банку!
За що українці гинуть?
Підкажіть до кого звернутись, такого не повинно бути!
Подяка спеціалісту Катерині!
Хочу подякувати спеціалісту Катерині за професіоналізм, індивідуальний підхід до клієнта, уважність і відповідальність.
Зверталася за консультацією багато разів. Катерина завжди на зв’язку і має позитивний настрій.
Правильний вибір послуги, спілкування з приємною людиною — Вам гарантовано!
Рекомендую всім своїм знайомим!
Подяка за чудове обслуговування
Відгук про обслуговування у відділенні
Перевипуск картки
Дуже допомогли.
Напиши нам те, що ми вже знаємо
2) в січні 2025 з шаблона пропала сплата за газ від Нафтогазу. Пробую додати — за адресою — нову назву не знаходить, знаходить стару. Але за «старою» адресою не знаходить обліковий рахунок. Перемикаю на пошук затномером обліковки — знаходить і в подробицях пише нову адресу!
Пишу в чат підтримки що у них є 2 проблеми, серед яких неоновлені назви вулиць. Після черги питань реєструють звернення 227405684 на яке отримую відповідь «Перейменування відбувається на основі рішення міськради. Надайте будь ласка рішення і ми зможемо внести зміни».
Дивно — приватбанк простить МЕНЕ підтвердити те що а) вони ВЖЕ зробили (із шаблоном), б) гуглиться за 1 хв Перепитую у банка, а на якій підставі перейменовано шаблон (звернення 227868734) і, диво, банк надає номер рішення міськради!
Шахраї
Давний клиент голд клуба которого выкинули без причины
онлайн
сьогодня заблокувався вхід в приват24. Оператор допомогла Онлайн вирішити питання. Тут НІДЕ такого не зустрічала. В Україні НАЙКРАЩЕ!
З Приватом вже 20 років і поки альтернативи йому немає. Тримате так і далі
Дякую ПриватБанк)
Некомпетентность менеджеров
Приват 24 шле повідомлення -Очікуємо на вас у відділені для актуалізації Анкети належної перевірки в зручний для вас час.- Прихожу 11 лютого 2025 р. о 11:00, звертаюсь до менеджера Ольга. Відповідь — Я не бачу потреби в актуалізації- Звертаюсь до керівника відділенням, відповідь — Я не маю часу з вами розмовляти.- Довелось звертатися в інше відділення з кращими навичками роботи, де виконали актуалізацію анкети за 5 хвилин.
РАЗБЕРИТЕСЬ ПОЖАЛУЙСТА С СИТУАЦИЕЙ!!!
Приват24 супер!
Прислали не ту карту
Дозвониться в службу поддержки невозможно, ожидал ответа оператора 20 минут, плюнул.
Попытаюсь ещё раз, если с оператором поговорить не получится для решения проблемы — закрою все карты и пользоваться услугами банка не буду.
Барыг за такой «сервис» нужно наказывать гривной.