Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Херсон, пр-т Ушакова, 46

Адреса:
Херсон, пр-т Ушакова, 46
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-15:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
18 червня 2022, 13:23
Три дня назад заблокировали карту с личными средствами, нахожусь в другой стране и возможности позвонить в поддержку нету, а при попытке написать в Онлайн поддержку уже на протяжении трёх дней пишет что нету свободных специалистов. Третий день подряд пишу почти каждые два часа и никогда нету. Связаться и узнать причину блокировки всех счетов НЕВОЗМОЖНО. Никакого письма на почту или сообщения от Привата на счёт блокировки нету
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
18 червня 2022, 13:56
Добрий день!
Нам шкода, що при зверненні в підтримку ви відчули незручності. У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. Додатково вам буде направлена офіційна відповідь банком з даного питання.
1
18 лютого 2022, 22:51
Сегодня снимал денежные средства с банкомата, списание произошло, банкомат деньги не выдал. Это была моя заработная плата которая мне необходима была сегодня. Когда решиться мой вопрос.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
19 лютого 2022, 9:56
Добрий ранок!
Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати вам відповідь в найкоротший термін.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Херсон, пр-т Ушакова, 46. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Херсон, пр-т Ушакова, 46- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.