Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Дніпро, вул. Титова, 9/Прим.33

Адреса:
Дніпро, вул. Титова, 9/Прим.33
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
6 лютого 2024, 22:24
28.01.2024 року в додатку Приват 24 отримав повідомлення — Актуалізація даних. Через Дію актуалізував дані. Наступного дня 29.01 отримав повідомлення, що ваші дані підтверджено. Без якої-небудь думки настпуного дня 30.01 я не зміг увійти в додаток Приват 24, написано, що в цілях безпеки зателефонуйте 3700. Зателефонував і почув радісне повідомлення, що Приватбанк прийняв рішення розірвати усі угоди та не надавати обслуговування. Лист вислали на адресу реєсрації. Ні в листі, ні у відділені, ні за телефоном нічого не пояснили. Прийняти мою декларацію про доходи відмовились. Добре що користуюсь Монобанком. Навіть до Монобанк звернення написав, чи не заблокуєте ви мені рахунки? Відповіли, що все добре.
Не розумію тільки справжню причину і якщо я злочинець, чому ви 16 років обслуговували? Навіщо фахівці ПриватБанку мені телефонували постійно та пропонували послгу банку?
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
7 лютого 2024, 9:50
Вітаємо. ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі пакет документів для перерахування залишків коштів на ваш рахунок в іншому банку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Дніпро, вул. Титова, 9/Прим.33. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Дніпро, вул. Титова, 9/Прим.33- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.