Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Кропивницький (Кіровоград), вул. Вокзальна, 37/16

Адреса:
Кропивницький (Кіровоград), вул. Вокзальна, 37/16
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
1 січня 2024, 16:14
Банк заблокував доступ до рахунку без пояснення причини блокування. Звернулась до відділення банку, працівники не компетентні, нічого не змогли пояснити. Банк не запрошував жодних доказів, не приймає заяву. Я розчарована банком і його працівниками. Сподіваюсь тут мені зможуть допомогти.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
1 січня 2024, 17:49
Вітаємо. ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.

Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.

Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.

Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
1
21 травня 2021, 9:38
Уговаривают оформить страховку от несчастных случаев. Только когда Вы подписываете документы в банке, Вам не дают полный перечень травм по которым идёт выплата. Всё завуалировано. А когда вы подаёте документы про травму ребёнка, открываются новые факты. Ну дело даже не в деньгах, а в том что людей держут за стадо баранов. Я желаю им пусть наши деньги пригодятся им для их страховых случаев. Дела с ними больше иметь не буду. Отрезанная пучка пальца у ребёнка и наложенные шаы, это по ихнему не страховой случай (((
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
21 травня 2021, 10:04
Добрий день!
Рішення про виплату приймає страхова компанія на основі умов договору укладеного між вами. Якщо вам відмовили у виплаті, більш детальну інформацію про причину відмови можна переглянути в своєму Приват24 меню «Мої рахунки» — «Страховки» або звернувшись в підтримку.
Інформація про умови договору та його шаблон доступна на нашому сайті https://privatbank.ua/strahovaniye та після оформлення договору також в вашому акаунті Приват24.
У разі виникнення питань ви 24/7 можете звертатись в онлайн підтримку на нашому сайті — наші колеги будуть раді допомогти.
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити деталі ситуації.
3
7 листопада 2019, 14:03
Обслуживание ужасное, наорали ни за что, нормально не объяснили зачем нужна универсальная карточка к зарплатой просто бред, нужно проверять своих работников.
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
7 листопада 2019, 15:10
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.
3
8 вересня 2019, 17:49
Приват банк каким то образом ночью с субботы на воскресенье с 07.09 на 08.09.2019 снял с КАРТЫ ДЛЯ ВЫПЛАТ больше 2000 грн. По выписке ничего нет. Только то что 07.09. 2019 я снимала наличные и рассчитывалась за покупки. Звонила на горячую линию. Сказали что в пятницу были две покупки и деньги сняли кповторно. Почему их сняли ночью и загнали карту в минус (ДЛЯ ВЫПЛАТ), где лежали мои личные деньги, мне никто не обьяснил. Сказали ждите 11 дней. До этого проблем не было, теперь буду боятся хранить деньги на карте!
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
8 вересня 2019, 18:37
Добрый день!
Нам очень жаль, что Вы столкнулись с такой ситуацией.
На текущий момент сумма зарезервирована на карте и ожидает подтверждения списания от торговой точки. Это может занять до 10 дней. Если же в этот срок нам не поступит запрос на списание платежа, то он будет возвращен на доступный баланс Вашей карты. Чтобы между банком и клиентом не было недопонимания, мы бы хотели описать почему так происходит на примере. В возникшей ситуации Вы выступаете плательщиком и на сайте ввели данные для операции. Мы со своей стороны видим, что все успешно, Вы подтвердили платеж. Это выглядит так:
Вы приходите в магазин, берете товар и оставляете деньги на кассе. Завтра уже другой кассир приходит и видит, что в кассовом аппарате есть деньги и это подразумевает, что они оставлены за полученную услугу. Они там лежат 1-3 дня и приходит владелец этого магазина, чтобы их забрать. Если он не приходит в течение 10 дней, то кассир понимает, что услуга не предоставлена и возвращает Вам средства. Ранее он этого сделать не мог, так как не видел, взяли ли Вы товар и придет ли за оплатой владелец «магазина».
Аналогично проходит и при оплате на сайта — Вы берете товар и сумма резервируется под его оплату, мы ждем до 10 дней и если за деньгами никто “ не приходит “ (торговая точка не просит их списание), банк возвращает их на доступный баланс
С уважением, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Кропивницком (Кіровограді) 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Вокзальна, 37/16, Кропивницький (Кіровоград)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Кропивницький (Кіровоград), вул. Вокзальна, 37/16. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Кропивницький (Кіровоград), вул. Вокзальна, 37/16- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.