Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Прилуки, вул. Київська, 176-Б

Адреса:
Чернігівська область, Прилуки, вул. Київська, 176-Б
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
16 травня 2020, 21:06
Написал анкету ещё зимой, сегодня повторно заполнил, никто так ни разу и не позвонил, хотел бы работать у вас инкассатором, опыт инкассации терминалов сити24 есть, отделение выбрал чтобы отправить отзыв
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
17 травня 2020, 9:28
Доброго ранку!
Ми запросили в особистих повідомленнях Ваші контактні дані, щоб перевірити інформацію та розібратися в ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
1
6 грудня 2017, 14:08
Відділення Приватбанку (вулиця Київська, 176, Прилуки, Чернігівська область)
Касир відмовилась обміняти металеві гривні на купюри.
Аргументувала свою відмову відсутністю машинки для підрахунку монет.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
6 грудня 2017, 14:58
Шановна Богдано!
Перерахунок монет в касі банку, виручених за операційний день, займає тривалий час, у зв'язку з чим співробітники змушені зупинити роботу кас і не обслуговувати інших клієнтів. У зв'язку з цим, банком було прийнято рішення приймати монети національної валюти в сумі до 10 гривень на добу на одного клієнта.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Прилуки, вул. Київська, 176-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Прилуки, вул. Київська, 176-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.