Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Богуслав, вул. Івана Франка, 10

Адреса:
Київська область, Богуслав, вул. Івана Франка, 10
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
17 серпня 2022, 21:20
16.08.22 пришел в отделение, снять заказанную ранее валюту в кассе банка. На весь город Богуслав всего одно отделение банка, с одной кассой. Очередь огромная, юрлиц пропускают без очереди. Процедура у меня заняла практически 2 часа. Приватбанк, вы считаете такое отношение к клиентам это нормально?
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
18 серпня 2022, 9:56
Добрий ранок!
Приносимо вам свої вибачення за доставлені незручності. Банк щодня працює над тим, щоб ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко та якісно. Ми дуже вдячні за ваше звернення, воно прийняте до уваги.
До речі, ми додали на сайті інформацію стосовно завантаженості відділень. Збираючись відвідати банк, можна перевірити, чи не доведеться вам стояти в черзі.
За посиланням https://privatbank.ua/map обирайте потрібну локацію, переходьте на вкладку «Завантаженість відділення» та плануйте свій час.
Детальніше у відео — https://www.youtube.com/watch?v=8HG8TWKKMrw
Якщо у вас залишилися невирішені питання з банком — ласкаво просимо в приватні повідомлення. Завжди раді допомогти.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Богуслав, вул. Івана Франка, 10. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Богуслав, вул. Івана Франка, 10- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.