Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
kirvaselena2rty 19 вересня 2024, 11:30
Всегда всё подробно объяснят работники всегда вежливые
Олександр Комоєдов 18 вересня 2024, 14:05
Колись давно було виконавче провадження і Ощадбанк заблокував рахунок
Тобто зробив мінус по картковому рахунку.
Але виконавець відправив всі документи про закриття провадження і зняття арешту.
Вчора був в відділенні банку і там пояснили мені що цей мінус із за провадження пишіть кажуть виконавцю я кажу виконавець все вже відправляв ще 4 місяців тому.
Ну і на цьому все дівчина більше нічого пояснити не змогла мені.
Добре дзвоню на гарячу лінію чекаю дуже довго але почув теж саме нічого нового.
Скажіть як вирішити це питання з цим найкращім банком в (світі) куди скаржитися на нього
Я військовий інвалід тільки після поранення бігати по віделеням я не можу через стан здоров’я.
ЛЮДИ СКАЖІТЬ КУДИ СКАРЖИТИСЯ НА ЦЕЙ ОБН.ТИЙ БАНК.
under 16 вересня 2024, 21:43
Мошенник в інстаграм 4790 7299 2181 7771 sweet_shop_uakh. Типа продает обувь, на самом деле берет деньги и пропадает. Вся страница липовая, не ведитесь.

Ощадбанк мог бы и блокировать счета мошенников.
Прийшовши в банк 10.09.2024, написав заяву на зменшення кредитного ліміту. Менеджер на прізвище Л***о В.В. прийняла її, підписала у заступника керуючого відділенням, але будучи некомпетентним як одна та інша подали її я так розумію на головне управління. Пройшло 3 дні. Як виявилось заяву головний офіс Ощадбанку не прийняв бо мноє було допушено помилку, а саме вказано недостатньої інформації паспортних даних. Прийшов 13.09.2024 написав заяву стосовно зменшення кредитного ліміту повторно. Менеджер Л***о В.В її прийняла і обіцяла передзвонити у разі форсмажорних обставин. Понеділок 16.09.2024, 12:00 перевіряю чи зменшили по заяві кредитний ліміт. Таки все залишилось по старому. Як виявилось у мене є особистий менеджер — це Наталья. Перетелефонувавши її, пояснивши ситуацію обіцяла розибратися та перетелефонувати. Пройшло 4 години мабуть забула… Тому… Прошу втрутитись в ситуацію, що виникла, хотілось — би отримати адекватних пояснень чому ??? Чи це халатність та некомпетентність, чи це ціленаправлений пофігізм центрального офісу, а нижня ланка нідочого. Що це за бардак. Відповідь хочу отримати, або від менеджерів (вони знають про кого я), або письмово на мою пошту. admin-bc@ukr.net
Polina1807 13 вересня 2024, 13:51
Відділення за адресою: Харків, вул. Пушкінська, 30-А-3
Коли кажуть, що Приват -це дно, Ви не були в Ощаді. Саме сьогодні я зробила ці висновки.
Прийшла до відділення у місті Харків, по вулиці Григорія Сковороди, мені було потрібно відкрити фізичну карту та рахунок ФОП (всі знають -що на реєстрацію ФОП банки встають у чергу, але не тут).
Зайшла- порожній зал, десь у невеличкому приміщенні 2 жіночки -плідно працюють, балакаючи про своїх дітей, та як розпочався їх навчальний рік, не без емоцій звісно. 2 каси -2 касира, одна обслуговувала клієнта, інша вільна, мені потрібен був оператор, але з трьох робочих місць -на місті не було нікого. Просиділа хвилин 10, нікого, підійшла до дівчат- які «плідно продовжували спілкуватись (пліткувати)» із незадоволеним виглядом мені відповіли -зараз до Вас вийдуть, ок …ще 5 хвилин, нікого…
Підходжу до вільного касира, питаюсь, відповідає -зараз підійдуть, сідаю чекаю… приходить ще одна жіночка, також до оператора, сідає чекати зі мною, ще 10 хвилин проходить -нікого, вже вона підходить, до заклопотаних розмовами дівчат, їй так само відповідають — до вас зараз підійдуть, ну за декілька хвилин, мої нерви не витримали!!! Майже півгодини просидіти — а з трьох робочих місць оператора -жодної немає.жодноі!!! На всі запитання до інших членів цієї КОНТОРИ, відповідь одна- зараз підійдуть, але нікого… просто жах!!!
Повне свавілля і пофігітисне відношення, як до людей так і до своєї роботи.
Все це я сфотографувала та зробила відео, щоб потім не казали -що це наклеп, проте напевно в залі також є камери, але працівникам начхати
Ekaterina0706 9 вересня 2024, 14:21
Відділення за адресою: Київ, вул. Вишгородська, 38
Маю зарплатну картку цього «банку», в додаток до зарплатної оформлювали кредитну. Місяців 6 тому перестала користуватись цими картками зовсім, бо звільнилась з тої роботи, з якої були нарахування. Картки лежали без діла, аж ось прийшло повідомлення, що незабаром міняються умови договору, і з кредитної картки, а саме з кредитного ліміту, будуть знімати комісію за обслуговування. Вирішила я картки закрити і забути про них. Зателефонувала на гарячу лінію спитати, чи обов’язкого закривати картки в тому відділенні, де відкривала, адже на картках грошей нема, заборгованості за кредитним лімітом також немає. Відповіли, що у будь якому відділенні можна закрити. Звернулась я у найближче, пробула близько 2 годин в черзі, і виявилось, що закрити вони ніяк не можуть, треба тілько там де відкривали. На моє запитання, чому контакт-центр відповідає інакше, відповіли що там працюють не зовсім компетентні люди, і що єдине, чим мені можуть допомогти, це закрити тільки зарплатну картку, а кредитну ну ніяк.
Також на офіційному сайті вказано, що відділення працює без перерви, а по факту перерва є, з 13 до 14 години.
Повна невідповідність інформації на офіційних ресурсах банку з тим, що відбувається насправді.
sera84 9 вересня 2024, 10:07
Додаток працює криво в казначейство не заплатиш куди саме треба. Почали брити гроші за те що маєш картковий рахунок, притому всьому навіть і з кредитної знімають гроші, а пенсіонери, яким повпихували ці кредитки ж чього мають потім ті проценти сплачувати?.. Щоб зробити просту пластикову картку теж плати. А те, щоб купити валюту то я вже мовчу, там савок, натуральна савдепія. Держава повинна звернути увагу, та втрутитись в цей беспридєл
Aliona7 7 вересня 2024, 12:53
Жахливий банк, заблокували рахунок за виконавчим провадженням, а розблокувати не можуть вже більше року. Дзвонили, писали, їм все одно, кажуть ждіть черги. Дзвонив виконавець, теж нічого.
Oksanopysche 6 вересня 2024, 13:42
Добрий день Ощадбанк. Я зараз проживаю у Швеції у зв’язку з війною в Україні, я проживаю тут по директиві. Мені потрібна від вас довідка, що мені не приходять гроші від вашого банку на мій рахунок у вашому банку за три місяці. Я у вас мала відкритий рахунок по роботі. Але зараз я не працюю на роботі. Зараз я живу у Швеції і мені потрібна від вашого банку довідка, що я не отримую від вашого банку коштів на свій рахунок за три місяці. Скажіть-бутьласка: які потрібно документи вам переслати, щоб ви мені дали таку довітку? Мені це потрібно для проживання у Швеції. І це терміново.
AndrekaUa 6 вересня 2024, 10:43
Не дают минимальный достпук с своим деньгам. Исполнитель отправил более 10дней разрешение (заяву) на доступ к 14к гривен.
По сегодняшний день сижу голодный и не могу воспользоваться своими деньгами, а на горячей линии, ждите своей очереди рассмотрение вашей заявки.
Что за бред?
Это такое уважение к УБД?
morkva3707 5 вересня 2024, 8:09
4790729920539178 картка Ощадбанк, якою користуються аферисти, Ощадбанк не реагує на скарги що тримач картки займається протиправною діяльністю. Справу у ЄРДР занесено.
ptanko 4 вересня 2024, 20:01
Відділення за адресою: Київ, вул. Олексіївська, 13-Б
Висловлюю щиру вдячність головному економісту відділу Роздрібного бізнесу ШИЛО Юлії Григорівні за компетентне обслуговування клієнта 02.09.2024 року. Привітна, чемна, уважна та професійна спеціалістка. Швидко надала необхідні послуги та поради стосовно подальшого користування банківськими продуктами ОщадБанку. Бажаю подальших успіхів.
Раїса Головаш 4 вересня 2024, 12:15
Пенсіонерка Раїса Іванівна м. Донецьк, не була забрана карта з м. Маріуполь. Їхати на підконтрольну територію відкривати нову карту, неможливо за станом здоров’я. Чи можна пройти відео індифікацію дистанційно для відновлення банківського рахунку, представивши всі документи, доступ до програми не маю, номер телефону вже інший. У ПФУ індифікацію пройшла, сказали на інший банк не можна перевести пенсію, оскільки статус ВПО і потрібен лише Ощад Банк. Дія підпис не маю.
Stavskiy77 4 вересня 2024, 6:53
Доброго ранку. При відкритті онлайн депозиту, мій переклад між своїми картами було заблоковано. Що робити?
QAZWSX123123 3 вересня 2024, 12:53
Банк, який займається шахрайськими діями.При закритій кредитній історії в УБКІ, без дозволу клієнта збільшує в рази ліміт на кредитній картці з якої потім шахраї списують кошти.Схоронність коштів клієнта банк не забеспечує.
Ліміти при переказі коштів з картки на картку для шахраїв не існують.
Всі вкрадені кошти шахраями банк вішає як заборгованість на клієнта, а також нараховує відсотки.
Моя порада: закривайте рахунки і тікайте з такого банку.
Ілля Володимирович 30 серпня 2024, 18:49
Банк лайно. Прикро що держава має такі активи, які обирають своїх сліпих королів не вказуючи приховані комісії за конвертацію валюти та комісію за проведення комісії за проведення платежу з купівлі валюти за оплату товару за кордоном. Комісію потрібно вираховувати на колінці у розпіареному додатку. Змінилась вивіска та ремонти відділень сутність старої школи залишилась. Банк смердить тьфу
Innaperevertana 28 серпня 2024, 16:08
Відділення за адресою: Суми, вул. Іллінська, 49
4 місяця працівники банка не пересилають інформацію за платіжним дорученням Національної гвардії України, згідно якого повинні перерахувати кошти до м. Києва
Mmarinina 22 серпня 2024, 16:39
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Богоявленський, 43/3
07.07.2024 снимала деньги в банкомате приватбанк, банкомат деньги не выдал,08.07.2024 обратилась в отделение Ощадбанка, написала заявление, изначально говорили ждать около 30 дней, пока будет проводиться расследование, так сказали и в отделении и на горячей линии.Спустя 30 дней, сказали ждать ещё, пока не пройдет 45 дней.По сей день (22.08.2024) никаких результатов!!! Сколько ещё ждать мне мой деньги???
Latinosruslan 21 серпня 2024, 10:20
Відділення за адресою: Полтава, вул. Івана Мазепи, 13
Это вообще нормально когда, вопервых ощадбанк выдает «Карту для социальных выплат» в которых из социальности одно название, так как она вообще никак не защищена. Потом второй вопрос это нормально, когда ощадбанк по запросу исполнительной службы уводит эту карту в минус, потом списывает ВСЮ (100%) соцвыплату карта все еще в минусе, а то что они списали не светится нигде от слова совсем, по крайней мере месяца 2 до сих пор в дие не видно, что им поступили списанные средства. И как можно блокировать несуществующие суммы по исполнительному и загонять в искуственный долг???
АТ «Ощадбанк» порушує мої права і затримує перерахування коштів.
Я. ПанченкоЛ.Г. ()отримую заробітну плату поштовим переказом на Укрпошті.
13.08.2024 УДКСУ у Яготинському районі оплачено по системі Клієнт- Казначейство Яготинському ліцею № 1 кошти в розмірі 5000 грн для перехування на Укрпошту моєї заробітної плати за 1 половину серпня 2024 року.. Отримувач Укрпошта. Надавач платіжних послух отримувача АТ «Ощадбанк».
Згідно Законодавства України я повинна отримати кошти до 20 числа поточного місяця. Кошти банком на Укрпошту не перераховані і мною не отримані. Хто буде сплачувати штрафні санкції?
В квітні поточного року АТ «Ощадбанком» було затримано перерахування моєї заробітної плати на Укрпошту на 30 днів.
Зверталася неодноразово листом до контакт центру АТ «Ощадбанк» але некомпетентні «спеціалісти» відсилають мене до прокуратури.
Прошу притягнути до відповідальності некомпетентних осіб з АТ «Ощадбанку» і найти мої кошти для виплати заробітної плати.
Мій номер тел 063423 73 19

Курс валют в Ощадбанку