Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Житомир, м-н С. П. Корольова, 8

Адреса:
Житомир, м-н С. П. Корольова, 8
Телефон:
+38 (0412) 47-27-50, +38 (0412) 41-85-04
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
12 березня 2024, 18:22
Любий Ощаде, ми познайомились з тобою разом із моєю першою зарплатою, у далекому 2018му. Я вважала тебе найкращим банком, бо ти державний, віддаючи перевагу тобі, а не 'АТ КБ «ПриватБанк», була впевнена в тобі. Ненадовго ми розлучились, коли я звільнилась, а потім знов зустрілись по роботі, бо я обрала тебе, Ощаде. Пенсія, зарплата, видавай мені все і я буду вдячна. І тут я стикнулась з виконавчим провадженням, арештом коштів і чорною смугою в житті. Я розраховувала на тебе, Ощаде, більше, ніж на довбня-виконавця, який розблокував не той рахунок. Ощаде, я писала і дзвонила, просила і благала мені дати хоч якийсь номер телефону, куди можна подзвонити, але скрізь чула лиш мовчання в слухавку. Постанова, направлена 6 березня ще навіть не в опрацюванні, хоча ти знаєш про мене, Ощаде. Я сподіваюсь. Мені прийшла вже друга пенсія, а ти все ще мовчиш. Ця вся історія — останній раз, коли я з тобою взаємодію, Ощаде. Прощавай. Більше ніколи.
Коментарі (9)
1
11 лютого 2022, 18:15
Этот отзыв касается абсолютно всех отделений ощад банка!
первое — это приложение ощада — оно ужасное, хуже приложение чем в ощада нужно еще поискать, иногда даже войти не получается, про удобство использования я уже молчу
второе — это устаревший банк по абсолютно всем критериям и ХУДШИЙ банк Украины!
третье — это СМС ИНФОРМИРОВАНИЕ которое спишет каждого месяца приличную сумму с вашего счета! нет денег на карте = ощаду наплевать — готовьтесь платить долг даже по дебетовой карте с отключенными лимитами
четвертое — это закрытие счета, думали все так просто?) а нет вам нужно обращаться ИМЕННО В ТО ОТДЕЛЕНИЕ ГДЕ ОТКРЫВАЛИ СЧЕТ и не смотря на все жалобы пользователя этот банк ПЛЕВАТЬ ХОТЕЛ и на сегодня ниче не поменялось
пятое — ЭТОТ БАНК НАРУШАЕТ ЗАКОН! в частности — постановление Кабинета Министров Украины от 15 апреля 2020 года № 278
заключение: даже врагу не пожелаю связываться с этим СКАМ-банком!
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
14 лютого 2022, 11:23
Доброго дня!

Перепрошуємо, якщо внаслідок технічного збою не вдалось увійти в додаток. Такі моменти стараємось вирішувати якомога швидше.

Рекомендуємо обрати безкоштовний канал інформування — push-сповіщення або e-mail та не сплачувати комісію за смс-інформування. Змінити канал інформування можна через чат-бот або контакт-центр за номером телефону 0800210800.

Рахунок справді можливо закрити саме в тому відділенні, де здійснювалось його відкриття. Перепрошуємо за можливі незручності.

З повагою, команда Ощадбанку.
Відповідь адміністратора
Мінфін
11 лютого 2022, 18:39
Отзыв засчитан (на 11.02.2022).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1
23 травня 2019, 7:20
22.05.2019 о 09.10 був у відділенні ощадбанку на пл. Королева, 8 в м. Житомир, необхідно було сплатити за навчання. Загальне враження – ЖАХЛИВЕ (в частині обслуговування ра роботи працівників банку). Ну поперше станом на 09.10 з 3-х кас працювала лице одна (хоча було видно що в інших касах працівники на місцях але займаються іншими справами) і все це не звертаючи увагу що перед касою черга з 14 чоловік. Простоявши в черзі (25 хв) за навчання так і не сплатив- з не зрозумілих питань працівник ЛІНІЧУК Ірина Олександрівна, окрім необхідних реквізитів для сплати (були надані), з незрозумілого приводу почала вимагати паспорт (якого на той час не було). Дарма витрачений час. Мене, як працівника державної установи, здивувало те, що інша працівниця банку (25-27 років), о 09.20 тільки прийшла до приміщення банку, зайшовши до каси, поспілкувалася с працівником каси (не зважаючи на чергу), пішла у підсобне приміщення переодягатись та через 5 хв вийшла до зали до такої ж працівниці, яка чекала іншу біля кофейного апарату на ранкову каву (скільки я був стільки вони спілкувались між собою) і все це не зважаючи на те, що у залі біля 3-х наявних терміналів стоїть черга (чоловік 10-12) пенсіонерів, та намагаються розібратись у поводженні з терміналами. До приміщення банку зайшло 2-і жінки (років по 45), та замість працівників банку інші люди поясняли їм як де і як здійснити фінансовий платіж. Одним, словом – ЖАХ, не рекомендую цей банк. «гарнюнь дівчаток» понабирали для дизайну приміщення але, як функціонування фінансової установи, все цим обмежилось. Начальнику відділення – окреме «незадовільно» за організацію роботи відділення.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
23 травня 2019, 14:25
Доброго дня!
Дякуємо за сиглан, розберемося з ситуацією, проведемо зі співробітниками роботу на предмет обслуговування клієнтів.
В свою чергу рекомендуємо скористатись альтернативними каналами обслуговування Ощад 24/7, де ви зможете сплачувати платежі з нижчою комісією, та виконувати багато інших операцій, не відвідуючи відділення банку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Житомир, м-н С. П. Корольова, 8. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Житомир, м-н С. П. Корольова, 8- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.