Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
CvMax 22 червня 2023, 3:50
У жены кредитная карта Ощадбанка, которую она использовала как копилку — т.е. раз в месяц переводила на нее небольшие суммы денег (от 400 до 2000 грн.) Неделю назад с ее Приватовской карты было произведено списание почти 14 тысяч гривен (никаких уведомлений не было), начали разбираться — оказалось, что деньги переведены на карту Ощадбанка. В процессе выяснения обстоятельств оказалось, что Ощадбанк «превратил» лежащие на счету деньги в почти 30 тысячный долг, ежемесячные пополнения были ВСЕ списаны и на текущий момент за картой числится ЕЩЕ чуть больше 13 тысяч, в счет которых и был осуществлен перевод с карты Приватбанка. Сотрудник местного отделения на все вопросы отвечает, что карта была получена в Луганской области, начисление долга было произведено наверху, а он ничего не знает и ничего сделать не может, цитирую: «где получали карту, там и разбирайтесь»
Operatorrr 17 червня 2023, 0:15
Відділення за адресою: Київ, вул. Олексіївська, 13-Б
Я більше ніж 7 років обслуговувався в Ощадбанку, по зарплатному проекту. Єдине що влаштовувало, це зняття готівки у будь якому банкомату без комісій. на цьому все! Під новими зовнішніми яскравими вивісками та яскравими іноваційними рекламами на фейсбук, ховаются у відділеннях ті самі люди, які по моїм враженням в 2023 році проводять бухгалтерію «вручну» на ватманах розміру а2… чому про це пишу, тому цей банк нічого не може зробити швидко та комфортно. Наприклад. «Ми обслуговуємо всіх у будь якому відділенні» — НІ — закрити рахунки: їдь у обслуговуюче відділення. Блокування карток за несанкціонований овердрафт в 0.12грн — не знаємо як поповнити. Клієнт з персональним обслуговуванням та платиновою карткою — ми тебе не обслуговуємо (тільки у відділенні де видали картку). Закрити рахунки і отримати кошти з залишків — чекай від 2 до 4 годин на схвалення. Черги, постіне «не тут» не можемо… та інше. А ще дуже відсталий онлайн банкінг! Та багато іншого… ви навіть не уявляєте з чим довелось зіштовхнутись. Тому декілька разів подумайте си потрібно вестись на рекламу чи знайти інший більш надійний банк який незнав «совдепії» та не має таких навиків.
Олена Проценко 16 червня 2023, 11:28
Вирішили ми купити авто з автосалону, запропонували кредит від ощад, 4 дні нам парили мозги, все їм не так було, бо ми з Донбасу ,(з не окупованої частини, і не з бойових дій) але ми всеодно по закону відносимося до ТОТ.
В нас була довідка впо з Запоріжжя, сказали переробити на Київ, переробили, сказали, що бізнес у нас на Донбасі і Харківщині, теж ТОТ.так що відмовлено. Чоловік ФОП гарно заробляє, є ще одне авто, ми хотіли взяти кредит на 2 роки з внеском 40−50%, нам ще й добавили що ми не платоспроможні, не зможемо платити по 20тис грн в місяць з доходами в майже 10 разів більше. А Що це за дискримінація людей з Донбасу і з окупованих територій і зон бойових дій ??? Хто може взяти кредит? Лише корінний киянин ??? Я в шоці, ніколи в житті не звернуся в цей банк, і всім розкажу.
Sergio1963 14 червня 2023, 20:16
Як Вимушено Переміщена Особа (читай — біженець з 2014 року), змушений на нещастя мати 2 карти Ощадбанку (для соцвиплат і пенсійну, бо в інших банках рахунки для ВПО відкрити не можливо згідно законодавчих постанов.)
14.06.2023 р. через додаток Ощад24, з карти для соцвиплат намагався оплатити комунальні послуги з власного рахунку, власними коштами в державному Ощадбанку, на рахунок ОСББ, також в державному банку АТ КБ «ПриватБанк».
Отримав повідомлення від системи що подібний переказ коштів не можливий!
Так само невдало спробував оплатити послуги в державному додатку ДІЯ з власної пенсійної карти.
На мій дзвінок в Ощадбанк, з цього питання, на номер 0 800 210 800, оператор Наталья, з перервами на внутрішні консультації, протягом 42 хвилин!!! пояснювала мені що:
1. Згідно постанови кабінету міністрів України 0637 від 05 листопада 2014 року! проплати на нібито довільні реквізити (під довільними реквізитами Ощадом малося на увазі ІВАN рахунок ОСББ UA693052… в державному ПриватБанку.) для власників карт ВПО — заборонені!!!
2. Аналіз оплати з моєї пенсійної карти Ощадбанку через додаток ДІЯ показав що оплата здійснювалася нібито на іноземний рахунок (в сумі 254грн.!) Яка теж заборонена!
Увага!!!
Мені були надані рекомендації:
а) Відкрити карткові рахунки в інших банках не як ВПО! і оплачувати послуги не як ВПО!
б) Зняти кошти з карти в банкоматі і оплатити послуги готівкою через касу банку!
НотаБе. Попросив прийняти скаргу на дії Ощадбанку і надати мені письмові пояснення в відмові платежів на електронну адресу. Чекаю…
ПиСи. З досвіду спілкування з подібними установами, всі сьогоднішні розмови з оператором Ощадбанку записані на диктофон в телефоні.
Irair 14 червня 2023, 18:40
Відділення за адресою: Київ, вул. Левка Мацієвича, 2/4
Добрий день .10 травня у відділенні Ощадбанку по вул Соціалістична 2/4 замовляла картку киянина та на вимогу працівниці банку сплатила 70 гр у касу. Хоча я маю інвалідність 3 групи з дитинства та мала отримати її безкоштовно.Думала уїдливо гроші будуть на картці але звернувшись у банк у друге відділення мені сказали що ніяких грошей на картці нема і не було і все повинно бути безкоштовно.Хочу повернути 70 гр бо це обман співробітника банку
MariaProtska 14 червня 2023, 18:00
Он заслуженно считается худшим банком в Украине. Сегодня в очередной раз убедись в этом. Было совершенно мошенничество и единственное, что сделал менеджер, это сказал обратится в полицию. И ВСЕ!!! Никакой помощи в решении, хотя разрешить проблему было им посильно. Предложить все на клиента — вот их сервис и подход. Однозначно никогда и никому в жизни не посоветую Ощадбанк!!!
Dianka1995 13 червня 2023, 18:40
Відділення за адресою: Житомир, вул. Перемоги, 54
Тиждень як виконавча служба в ідправила постанову на розблокування рахунку! Ощад банк тупить не розблоковує рахунки не надає не яких даних, не можуть надати навіть даних по рахунку! Не говорять приблизно коли роз блокують! Я взагалі не розумію що це за банк! В мене соціальна карта в мене 5ро дітей і я не можу зняти кошти! З іншим банком таких проблем немає!
katerina1979 11 червня 2023, 16:44
Сьогодні у неділю я дізналася про блокування своєї пенсійної карти Ощадбанку через смс. Зателефонувавши на Г Л Ощадбанку мені повідомили оператори, що моя карта заблокована виконавчою службою! Якою саме службою і куди звертатися не уточнили, радили подивитися у реєстрі боржників. Щодо мене в будь-яких реєстрах немає жодної інформації і в єдиному реєстрі боржників також!!! Телефонувала в Державну виконавчу службу. Там також підтвердили відсутність будь-яких ВП щодо мене!!! Ощадбанк просто заблокував мою карту пенсіонера і вирішив таким чином проблеми держави залишивши мене без будь-яких засобів існування! Що коється в нашій країні, аааааа???
AndriyKu 11 червня 2023, 11:55
Відділення за адресою: Київ, пр-т Червоної Калини, 73-А
Нах банкомати в середині відділення, які не працюють у вихідні дні? Більшість відділень не працює в суботу і неділю, і банкомат теж не працює, це дно, суцільний треш
oks2023kherson 10 червня 2023, 20:31
Хто має нещастя обслуговуватися у цьому банку — зверніть увагу на такий підпункт у тарифах:
Якщо коротко — готівка на касі супермаркета чи аптеки видається з комісією, навіть з пенсійних карток. Я не знаю іншого такого жадібного банку. Всі інші, про яких я знаю, видають без комісії.
Докладно прямо цитую із тарифів:
Зняття грошових коштів готівкою з платіжних карток Masterсard, Visa одночасно з проведенням операції оплати через POS-термінал, що встановлений на касі торгово-сервісних підприємств:
через POS-термінал Ощадбанку, що встановлений на касі торгово-сервісного підприємства 2 грн.
через POS-термінал інших банків, що встановлений на касі торгово-сервісного підприємства 1,5% +5 грн.
VyacheslavUman 10 червня 2023, 13:17
Звернувся до касира банку з запитанням чи є послуга перевірки готівкової валюти (долар США) на справжність та відсортування зіпсованих купюр згідно чинних правил, які не приймаються в касі банку або приймаються з уцінкою.
Була дана відповідь що є така послуга і коштує вона 1грн за купюру.
Касиру була передана готівкова валюта на перевірку. В процесі касир відсортував 4 купюри, які були замінені на нові та прийняті касиром як якісні, щоб сума не змінилася. Касир пофасував купюри по 10000 і 5000 і заклеїв стрічкою, де підписався, написав дату та суму. Послуга перевірки була сплачена.
Кошти були забрані.
Після розпечатки коштів було виявлено 4 пописаних і проштампованих купюри і 6 купюр з надривами та потертостями.
Звернувся до цього ж відділення банку з запитанням чи дійсно ці купюри нормальні. Була дана відповідь що ні, такі купюри не приймаються. А щоб прийняти дані купюри з уцінкою, то вони нездатні, бо НБУ відібрав ліцензію в банку на прийом купюр. Мною було задано питання: Навіщо взяли кошти за перевірку та чому їх не перевірили? Відповідь була дана, що недогледіли мабуть і розвели руками що нічого зробити не можуть.
Зателефонував на гарячу лінію, 3 рази повторив свою проблему операторам, бо 2 давали відповідь, що вони не компетентні і що 1 оператор невірно з'єднав нас. Останній оператор сказав, що даної послуги перевірки банкнот в банку неіснує, щоб я звернувся до відділення.
Прошу надати публічну відповідь представників банку, як клієнтам чинити в даній ситуації. Чи тут банк безсилий вирішити свої внутрішні питання і потрібно викликати поліцію та зафіксувати факт розрахунку з клієнтами зіпсованими купюрами та ненадання послуги належної якості, щоб в подальшому звернутися за роз’ясненням ситуації до НБУ?
justuser314 8 червня 2023, 14:06
Ощадбанк обмежив операції по віртуальній картці та доступ до Ощад 24 через підозрілий (на їх погляд переказ). Спілкування з підтримкою нічим не допомогло. Єдиний варіант — це прийти у відділення з паспортом для відновлення доступу. Це у той час коли є Дія та електронні підписи. Наразі доступ до грошей втрачено на невизначений термін. Але я обов’язково колись відвідаю відділення ощадбанку — з єдиною метою закрити всі рахунки, та забути цей банк назавжди. Не рекомендую користуватись банком де технології та підхід до вирішення справ на рівні динозаврів.
Алена Елисеева 7 червня 2023, 22:48
Во время военного положения заблокировали социальную карту, хотя были предрупреждены, что нахожусь не в Украине и было оповещение от банка, что карты автоматически продлеваются до 31 августа! Просила решить вопрос так, чтоб был доступ к деньгам хотя бы виртуально, потому что деньги приходят от исполнительной службы на СЧЕТ, а не на определенную карту! Ответ представителя банка: попросите исполнительную присылать вам на другую карту.
Около 4 часов пыталась выяснить, что делать в этой ситуации — компетентности 0! В чат-боте отвечают, что надо звонить на горячую линию, на горячей линии отвечают «Приезжайте в Украину и получайте новую карту!»
Ощад банк, согласна приехать в Украину ради вас, дорогу-то оплатите туда и обратно???
Дно полное…
gu2008 7 червня 2023, 12:18
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Смілянська, 2 (прим.2)
Хочу подякувати робітникам відділення № 10023/034 Ощадбанку у м. Черкаси, а саме керівнику відділення Васильченко Тамарі Миколаївні, а також провідному економісту відділу клєнтів роздрібного бізнесу Гасановій Катерині Максимовні за допомогу в отриманні послуг банку, професіоналізм та оперативність у вирішенні питань, які виникають у клієнтів при відвідуванні. Працювала з багатьма банківськими установами і можу сказати відверто, що окрім безперечного високого фахового рівня працівників вказаного відділення банку, їм притаманна людяність, яка, на жаль, в наш час зустрічається дуже рідко.
Olgagera27 5 червня 2023, 20:48
Поясніть на якій підставі ощадбанк затримує пенсію?
Отримую пенсію по втраті годувальника вже рік, прописано що кожного місяця 5 числа!
Все було вчасно раніше!
Але останні три місяця зарахування не раніше 6 і то в ніч на 7!
На підставі чого затримано кошти?
SHANOVNUY 4 червня 2023, 16:40
Мошенник ОЛХ берёт предоплату и пропадает. Карта 5168 7154 0017 6137 тел +380970953774
Hovanska 3 червня 2023, 12:37
Доброго дня, підкажіть чому приват отримує допомогу, а ощад банк ні? Фінансування вже було
roman731 2 червня 2023, 22:53
Полгода назад я написал отзыв о своей проблеме, и это было уже не первое ее упоминание, а многолетняя история, закончившаяся кражей банком полутысячи гривен с моего счета.

Вот ссылка, но мой предыдущий отзыв: https://minfin.com.ua/company/oschadbank/review/308777/

В установленном законодательством Украины порядке банк бал мне полгода назад формальный несодержательный ответ о том, что банку требуется «больше времени чтобы разобраться в ситуации».

Прошло полгода, никакого продолжения со стороны банка не последовало.

Это просто преступники, которые пользуются своим положением на рынке и масштабом огромной организации, которая может не оглядываться на такие мелочи как законодательство и даже просто приличия.
Viktoriia1271 2 червня 2023, 20:12
Зателефонували з відділення і попросили прийти отримати нову картку, яку нібито необхідно мати кожному клієнту банку. В спілкуванні співробітниця Анна повідомила, що вони отримали нові картки, які необхідно мати кожному, хто отримує заробітну плату чи пенсію в Ощадбанку. Акцент зроблено на те, що картка прийшла кожному клієнту. Також повідомлено те, що я повинна обов’язково хоч раз розрахуватися нею в магазині: витратити невелику кількість кредитних коштів і відразу погасити заборгованість. Ок. Підписала папери. Отримала картку. Вже вдома виявила, що мені просто нав’язали кредитну картку «Мій комфорт», яка навіть не іменна. Тобто співробітниця Анна мене просто обманула. В цей же день прийшло повідомлення, що на картку схвалено кредит в сумі 10000 грн (ніби я робила заявку). Наступного дня прийшло повідомлення, що мій кредит збільшено до 30000 грн. Вирішивши закрити картку, я пішла у відділення. Так як на місці була лише знову таж Анна, мені довелося знову спілкуватися з нею. Знову з її боку почалися якісь маніпуляції. На моє прохання закрити картку, вона повідомила, що вона заблокувала кредитний ліміт. Хоча я до цього сама заблокувала карту. На повторне прохання закрити картку, Анна сказала, що не може це зробити. На питання чому, відповіла, що така картка повинна бути у кожного клієнта. Вибачте, але це повна нісенітниця. При цьому співробітниця грубо та зверхньо зі мною розмовляла, підвищувала на мене голос. Звертаюся до управляючого відділенням: Дмитро Сергійович, навчіть, будь ласка, співробітницю розмовляти з клієнтами. Жінка явно невихована. Кінець кінцем співробітниця повідомила, що моя картка буде закрита лише через три місяці. Що, доречі, підтвердили на гарячій лінії Ощадбанку. Я так і не зрозуміла чому. Що цікаво, коли я знаходилася у відділення, співробітниця обнулила суму кредиту на рахунку. Але коли я вийшла з віддання і перевірила суму через додаток, то виявилося, що там чомусь знову на рахунку кредит в сумі 30000 грн. Довелося повертатися, вислухати хамське пояснення співробітниці, що я на всю користуватися додатком, і знову вимагати прибрати нав’язаний кредит з рахунку. Може це й смішно, але я тричі поверталася до відділення, поки на рахунку таки стало 0. З цією співробітницею доводилося спілкуватися і раніше. Декілька років тому вона мені «закривала» картковий рахунок. Чому в лапках, бо сказала, що закрила, а по факту рахунок був не закритий і я, як виявилося пізніше, декілька місяців сплачувала за обслуговування картки, тобто баланс став мінусовий, і щоб таки закрити рахунок, платила так званий борг. Моя порада клієнтам Ощадбанку: не ведіться на брехню співробітників. Картка «Мій комфорт» не обов’язковий додаток до основної вашої картки. Жалко, що є такі співробітники. Мабуть пора міняти банк.
barat 2 червня 2023, 12:16
Потрібно перевипустити картку, яка була видана на території Донецької області, так спеціалісти гарячої лінії направляють для її отримання у зону бойових дій, мотивуючи це тим що замовити її перевипуск неможливо і ні за телефоном гарячої лінії, як у всіх нормальних банках, а ні навіть у відділені у іншій області. Кажуть що замовити можна лише у тій області, де її видавали… Жах

Курс валют в Ощадбанку

USD 43 43.55