Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Ksenija81 6 травня 2026, 14:19
В порівнянні з іншими банками 5 днів для переказу це забагато
monobankua 6 травня 2026, 15:02
Нам дуже шкода, що засмутили вас 😔
Для різних типів переказів діють різні терміни зарахування. Якщо мова про міжнародні перекази SWIFT — їх зараховуємо за 1-5 робочих днів. Точний термін залежить від банків-посередників у ланцюжку.
Також можемо виконувати й отримувати інші типи переказів, які працюють швидше 👌
AnastasiiaH 6 травня 2026, 1:06
Дуже вдячна Артему з підтримки в телеграмі, який допоміг мені розвʼязати проблему швидко.
monobankua 6 травня 2026, 11:11
Дуже приємно ☺️
Дякую, що поділились 🫶🏻
Diana0608 5 травня 2026, 19:08
Велике дякую оператору Максиму (табельний номер 12099) за його допомогу у моїй проблемі, у крації розповім яка буда в мене проблему і чому я у шоці що саме моно допоміг мені, я зробила підписку у сторонньому сайті, і в мене списувалися кошти по 10$, я звернулася в моно банк щоб якось заблокувати ці платежі, і дякую дуже Максиму що він мені допоміг і якось не знаю як відмінив цю підписку, бо на сайті не було можливості відмінити підписку, то мені ще і кошти повернуть, то ж я дуже вдячна моно банку за таку працю і турботу за клієнтів і окрема подяка оператору Максиму🫂❤️
monobankua 5 травня 2026, 20:35
Щиро дякуємо за теплі слова🫶🏻
Це надихає нас працювати ще краще☺️
Oleksandr Huliaiev 5 травня 2026, 12:48
Я є клієнтом monobank вже понад 8 років і донедавна вважав його найкращим банком. Протягом усього часу я не мав жодного дня прострочення по кредитному ліміту у 70 000 грн.
У 2025 році мені прийшло пуш-повідомлення про оновлення договору для «покращення сервісу» та відповідності стандартам НБУ. Проте банк приховав від мене критично важливу інформацію: після перепідписання я втратив захист від штрафів та подвійних відсотків, який мав за старим договором (згідно з постановою НБУ для клієнтів до 2024 року).
Зараз через війну, мій фінансовий стан погіршився. Коли я звернувся по допомогу, бо не міг сплатити лише один обовʼязковий платіж, банк замість підтримки почав тиснути, встановлюючи жорсткі дедлайни до 8 травня і вимагаючи сплати штрафів. Підтримка в чаті відверто визнає, що нові умови передбачають «стандартні» подвійні відсотки, хоча при підписанні про це не попереджали прямо.
Я вже сплатив банку відсотками суму, що значно перевищує тіло кредиту. Я не відмовляюся від боргу, але вимагаю людського ставлення: скасування незаконних штрафів та реструктуризації тіла кредиту без відсоткової ставки 3.1% на місяць. Поки питання не буде вирішене конструктивно, я вимушений припинити будь-які виплати та звертатися зі скаргою до НБУ
monobankua 5 травня 2026, 16:44
Ми постійно вдосконалюємо послуги та умови, саме тому пропонуємо підписання нового договору.

Раніше для клієнтів до 24.01.2024 діяли особливі умови згідно з постановою НБУ — не було подвійних відсотків за прострочку.
Після перепідписання всі переходять на стандартні умови. Але звичайний графік не змінюється — якщо платите мінімальний платіж, то подвійних відсотків за користування кредитом не списуємо. При підписанні в анкеті ця інформація була зазначена.

Вашу ситуацію, щодо нарахованих відсотків розглянемо індивідуально, відповідь прийде пушем у застосунку протягом 5 робочих днів ⏰

На жаль, запропонувати особливі умови погашення боргу зараз не можемо.
Alla1959solo 4 травня 2026, 22:24
Доброго дня.
Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо блокування мого рахунку.
Я є підприємцем та займаюся продажем взуття. Усі операції по рахунку пов’язані виключно з моєю діяльністю та мають реальний зміст. У разі потреби я готова надати всі необхідні підтвердження: закупівлі товару, спілкування з клієнтами, відправлення та повернення.
Мені складно зрозуміти причину блокування, оскільки жодних пояснень по суті я не отримала. Тому прошу вас пояснити, які саме документи потрібно надати для перевірки та відновлення доступу до рахунку.
Також прошу повідомити, яким чином я можу отримати доступ до своїх коштів.
Сподіваюся на ваше розуміння та допомогу у вирішенні цього питання.
Дякую.
monobankua 5 травня 2026, 15:27
Дуже прикро, але ми змушені відмовити в подальшому обслуговуванні картки
Банк ухвалив таке рішення на основі даних з різних джерел
Точну причину назвати не можемо — така політика банку
Якщо в майбутньому переглянемо рішення — зв'яжемось з вами
Хочу поділитися своїм досвідом як клієнта monobank. Уже не одноразово їх служба підтримки рятувала у критичних ситуаціях, оскільки послуг інтернет банкінгу просто кишить шахраями. Сьогодні чергову шахрайську схему хотіли здійснити із моїм акаунтом. Дякуючи бездоганному розумінні суті проблеми оператора Владиславом із служби підтримки (табельний номер 10643), все обійшлося без втрати коштів. Щиро вдячна.
monobankua 5 травня 2026, 12:42
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
OLHA GUZENKO 4 травня 2026, 18:11
02.05.2026 після 23−00 я дзвонила на гарячу лінію монобанку.
Бажаю залишити відгук про роботу співробітника Владислава зі служби турботи mono (табельний номер 9172).
Дуже професійно, грамотно та чемно проконсультував мене з важливого питання! Оголосіть йому будь ласка подяку.
Вдячний клієнт
monobankua 4 травня 2026, 20:42
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день ❤️
KiraHus 4 травня 2026, 14:19
Звернувся в службу підтримки монобанку з проханням переглянути кредитний ліміт. Розуміючи, що я військовослужбовець, банк пішов мені на зустріч і надав кредитний ліміт, що надасть змогу не тільки витрачати власні кошти на забезпечення потреб як військовослужбовця, а і радувати себе і рідних невеличкими подарунками, купленими у розтермінування, окрема подяка від моєї кицькі — Доні, яку я вивіз з Запоріжжя і яка наразі живе в безпеці, і буде мати більше іграшок та необхідних для її повноцінного життя і розвитку речей! Дякую команді монобанку яка з першого дня нашого спільного лиха залишилась людяною, постійно покращує сервіс і робити великий вклад в спільну перемогу. Окрема величезна подяка оператору Максиму (табельний номер 12099), за швидке опрацювання мого звернення і його розгляд як справжньої людини, а не шаблонного відпрацювання, за 15 хвилин я отримав позитивне вирішення мого прохання і дуже вдячний йому за людське ставлення! Бажаю всій команді монобанку безперервного зростання, більшої клієнтської бази, надприбутків для розвитку цього банку! Бережіть себе і тільки перемог у всіх проєктах монобанку! Після перемоги, якщо здоровʼя буде дозволяти обовʼязково долучусь до команди монобанку! Всім раджу відкривати рахунки в цьому прекрасному і людяному банку! Разом до перемоги!
monobankua 4 травня 2026, 16:00
Дякуємо вам за захист України, бережіть себе 🙏
Нам дуже приємно отримати такий відгук 💛
Сьогодні мене консультував Степан, табельний номер 8131. Це просто чудовий досвід. Це одна із найкращих консультацій в банківській системі України. Бо маю рахунки в інших банках. Дуже конкретні без води відповіді. А питань було багато.Швидкі відповіді, професійний підхід. Дякую всім!
monobankua 4 травня 2026, 15:51
Нам дуже приємно☺️
Дякуємо❤️
OleksaKruk 4 травня 2026, 11:30
На картці з лімітом в 50тис.гр був на протязі 1.5 місяців, був борг в 250гр (вибачте карток декілька забув поповнити) звонить оператор і з інтонацією колектора починає «нагинати» мене за наявність заборгованості, вибачте, але як на мене то це вже за гранню гранню. Результат банк втратив порядного клієнта. Бажаю банку і надалі таких успіхів в бізнесі…
monobankua 4 травня 2026, 20:57
Вибачте за таку ситуацію 🙏

Написали вам в особисті, щоб детальніше все перевірити ✍️
Kirill Budanov 3 травня 2026, 15:43
Я сегодня звонил на горячую линию моно банка не получилось открыть карту сотрудник банка Оскара меня имя сотрудника банка зовут Дарья люди я не рекомендую использовать монобанк это ужасный сервис
monobankua 3 травня 2026, 19:26
Вибачте за негативний досвід😔
Відписали вам тут в особисті повідомлення для перевірки🙏
Jevgeniy Alekseienko 3 травня 2026, 8:31
Маю кредитний ліміт у monobank. Після прострочення мінімального платежу банк нарахував штраф 50 грн та підвищив ставку з 3.1% до 6.2%.

Це порушення п. 18 Прикінцевих положень Цивільного кодексу України (Закон № 2120-IX від 15.03.2022). На період воєнного стану споживачі звільняються від відповідальності за прострочення, а банкам заборонено нараховувати штрафи та підвищувати ставки як міру відповідальності.

Відповідь monobank у чаті: «З 24.01.2024 почали діяти стандартні умови зі ставкою 6.2%», «Закон № 3498-IX дозволяє нараховувати неустойку».

Але: Цивільний кодекс має вищу силу, ніж Закон про споживче кредитування. Жодні «оновлені договори» не скасовують дію Закону № 2120-IX. Воєнний стан триває — заборона діє.

Надіслав офіційну претензію. Борг погасив. Якщо банк проігнорує — подаю скаргу до НБУ.

Застосунок зручний, але політика банку — свідоме порушення закону з розрахунком на те, що клієнти не будуть сперечатися.
monobankua 3 травня 2026, 18:23
Шкодуємо, що виник негативний досвід😔
Просимо очікувати офіційну відповідь, колеги вже займаються її підготовкою✅
Сергей Хомичев 2 травня 2026, 18:49
Дмитро 189. Монобанк. Дійсно компетентний фахівець в банківський справі. Дуже допоміг мені вирішити ситуацію в складному питанні декількох кредитів. Бо спілкування з іншими фахівцями ніякого прояснення ситуації не надало.
monobankua 2 травня 2026, 21:23
Дякуємо за вашу подяку, нам дуже приємно🐾
Комунікації з іншими колегами обов'язково перевіримо🙏
Dmytro Karasov 2 травня 2026, 16:01
12426 Лада, очень приятная девушка, помогла решить мне мои проблемы, очень благодарен ей и вашему банку за доверие
monobankua 2 травня 2026, 17:38
Дякуємо за такі теплі слова❤️
Олена Суліма 2 травня 2026, 15:29
Хочеться висловити подяку тех підтримці монобанк за віддану та професійну роботу. При будь-якому зверненні завжди професійно консультують, шукають вирішення проблем, відповідають на всі питання зрозуміло, що робить сервіс для клієнтів доступним. Це один з найкращих банків України де дійсно турбуються про клієнтів та працюють для людей. Бажаю всього найкращого співробітникам на будь-якому рівнів. Разом до перемоги!
monobankua 2 травня 2026, 17:51
Ми вдячні вам за таку подяку, це дуже мотивує🥹❤️
snu13586210 2 травня 2026, 7:24
На заправке г Переясла из-за не профессионализма оператора были сняты деньги и мое личное обращения в, А Банк, но возврату средств, кроме хамского разговора, результа не было. Вопрос закрыл Монобанк, спокойно, профессионально, без нервов, вынудил Абанк вернуть мои деньги. Я и не надеялась. СПАСИБО Монобанку, грамотные, вежливые и заботливые сотрудники
monobankua 2 травня 2026, 17:54
Дякуємо за вашу подяку, нам дуже приємно🐾
Ірина Жукова 1 травня 2026, 9:39
Виникла проблема, бо невірно вказала реквізити. Спеціаліст миттєво відреагував, вирішив проблему з особливою увагою. Легко додзвонитися уважні, компетентні ,і головне, ти себе відчуваєш клієнтом. Якщо виникають прострочення, спокійно лояльно нагадують. Цей банк — для людей які себе поважають. Ви -найкращі!!!
monobankua 1 травня 2026, 14:52
Дякуємо за теплі слова!
Нас це дуже надихає 🫶🏻
Эгор Щіпіцин 30 квітня 2026, 21:25
Я чинний військовослужбовець, надав monobank військовий квиток та Форму 5. Банк відмовляється скасовувати відсотки за кредитом, ігноруючи ст. 14 ЗУ № 2011-XII. Натомість вимагає довідки про безпосередню участь у бойових діях (Форма 12), що є прямим порушенням прав військовослужбовців в особливий період. Підтримка працює за шаблонами і знущається, вимагаючи документи, не передбачені законом для цієї пільги
monobankua 1 травня 2026, 14:45
Безмежно вдячні за ваш захист.
Сам факт навчання у військовому закладі, на жаль, не дає підстав для скасування відсотків.
Водночас, якщо ви наразі берете участь в обороні України, надішліть, будь ласка, довідку від підрозділу — ми обов’язково розглянемо можливість надання пільги 🙏

Колеги вже розбираються, щоб допомогти і перевірити всі деталі.
Щойно буде оновлення — одразу з вами зв’яжемось.
OxanaDol 30 квітня 2026, 18:22
Миттєва реакція підтримки @monobank і чіткі питання. Запит вирішено буквально за лічені хвилини! Чергове приємне враження від Банку, сервісів і злагодженої роботи Команди! І щиро вірю що в нас скоро буде все як в Mono
Дякую за співпрацю!
monobankua 1 травня 2026, 14:42
Щиро дякуємо за ваш відгук 🫶🏻
Нам дуже приємно🙌
Данііл Кекавець 28 квітня 2026, 14:20
Маю кредитну картку Monobank з лімітом 10 000 грн. Банк схвалив мені розстрочку, яка автоматично вивела баланс у мінус 20 000 грн. Відразу після цього банк запровадив «штрафні» відсотки за оверліміт (6.2% на місяць), про що повідомив лише коротким пуш-повідомленням без конкретики.
За пів року банк списав з мене понад 4600 грн лише за перевищення ліміту, яке сам же і санкціонував. Це створило нескінченну боргову яму. Після реєстрації скарги № 8391777 банк проявив «лояльність»: повернув 253 грн (менше 6% від вкраденого) і в ту ж саму хвилину зменшив мій кредитний ліміт на ці ж 253 грн. Тобто фактично допомоги — нуль, просто технічне перекладання грошей.
У чаті підтримки мені відверто рекомендували «не звертатися до НБУ». Вважаю такі дії банку недобросовісними, а умови — несправедливими згідно зі ст. 18 Закону «Про захист прав споживачів». Вимагаю повного перерахунку комісій за весь період!
monobankua 28 квітня 2026, 16:31
Розуміємо, що ситуація неприємна 😔
Перевищення суми ліміту виникає, коли витрачаєте більше кредитного ліміту. За це нараховуємо відсотки щодня від найбільшої суми перевищення за день.
Ставка залежить від суми:
• 3,1% — якщо на кінець місяця перевищення до 1000 грн і ви вчасно платите мінімальний платіж
• 6,2% — якщо більше 1000 грн або пропустили мінімальний платіж.
Рекомендуємо поповнювати картку вчасно для покриття платежів за розстрочкою. Якщо кошти не вносити у повному обсязі — списання регулярних платежів буде проходити за рахунок кредитного ліміту або у мінус і таким чином утвориться перевищення суми ліміту.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝