Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Karyna96 24 квітня 2026, 0:00
Вітаю! Мене звати Карина.

Хочу щиро подякувати співробітниці служби підтримки Monobank — Ользі, табельний номер 12395 🫶

Ольга дуже уважно поставилася до моєї ситуації та оперативно допомогла змінити номер телефону в застосунку, щоб я змогла успішно авторизуватися в Дії. Усе пояснила зрозуміло, була ввічливою, терплячою та професійною. Завдяки її допомозі питання було вирішено швидко та без зайвого стресу.

Дуже приємно отримувати такий високий рівень сервісу! Дякую Ользі за допомогу та чудову роботу 💙💛
24 квітня 2026, 12:53
Вітаємо
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
Mariana Rukina 23 квітня 2026, 21:25
Мені неймовірно допоміг Даніл, табельний номер 10544 у створенні КЕП та відповіді на мої питання.

Я за кордоном і у ДІЇ нові розважальні заходи для тих хто закордоном. Вони видалили діючий підпис і для створення нового вимагають засканувати НФС чіп, який НЕ СКАНУЄТЬСЯ. Зовсім не сканується, на айфоном, ні андроїдом, ні на впн ні опівночі із кровʼю незайманого дракона.

Інших відкритих рахунків ніж в монобанку у мене немає, а на списку від дія, ресурсів де можна зробити КЕП монобанку немає. Тим не менш при зверненні мені пояснили як зробити КЕП і як ним користуватися.
Мене врятували під час врегулювання угоди із іншим банком і тепер я можу вирішити проблему.
24 квітня 2026, 12:54
Нам дуже приємно☺️
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом🫶🏻
Проблема вирішена
Oleg To 22 квітня 2026, 22:30
Сервіс не відповідає заявленому рівню.
Доставка затримана на 3 дні (замість 18.04 — 21.04), також не виконано умову доставки в квартиру.

Фактичні умови відрізняються від зазначених при замовленні, що є введенням в оману. Очікував значно кращого сервісу.
monobankua 23 квітня 2026, 14:54
Перепрошуємо за цю ситуацію.
Розуміємо, що ви розраховували на доставку у квартиру.
Хочемо уточнити, що перед доставкою було повідомлено про обмеження з підйомом через особливості транспортування. На жаль, у таких випадках служба доставки не може виконати підйом на поверх.
Ми вже звернулися до служби доставки для уточнення деталей і працюємо над тим, щоб у майбутньому такі випадки не повторювалися.
Шкода, що це створило незручності та не виправдало очікувань
Додатково написали вам в особисті повідомлення
KrasnoPP 22 квітня 2026, 17:44
Отримав дзвінок зі стаціонарного номера 044. Бот проквакав, що у мій додаток Моно хтось зайшов з іншого телефона і запропонував набрати 1. Звісно, я перервав цей дзвінок і набрав підтримку банку. Майже миттєва відповідь оператора пані Ольги, спокійне пояснення, записала номер шахраїв і передала до служби безпеки банку. А згодом у чаті по Вайберу оператор п. Марко детально пояснив, як мені оновити особисту інформацію. Дякую обидвом і усій команді Монобанку, роботою банку повністю задоволений
monobankua 22 квітня 2026, 20:26
Вдячні вам за відгук та за пильність 🧡
На жаль, зараз шахраї стали активнішими: можуть писати з фейкових акаунтів, дзвонити нібито від банку або надсилати підроблені посилання.
Нагадуємо: наші співробітники ніколи не питають ПІН, CVV, пароль із SMS чи термін дії картки, не просять переказувати кошти на «безпечні рахунки».
Ми зі свого боку робимо все можливе, щоб боротися з такими схемами, та співпрацюємо з кіберполіцією
Андрей Гомон 21 квітня 2026, 20:47
Як на мене, будь який продукт, особливо банківська сфера, має піклуватися не тільки про гроші своїх користувачів, але й про вирішення потенційних, або вже реальних проблем. Я користуюсь послугами Моно буквально з першого року існування. Ніколи й ніде не бачив такої швидкої і такої повної допомоги від сапорту (Служби турботи — як на мене, назва просто в ціль!), як тут.
Дуже вдячний за якість обслуговування!
Особлива подяка менеджеру Карині!
monobankua 22 квітня 2026, 13:10
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день :)
Виктория Маленик 21 квітня 2026, 17:10
Звернулась до моно банку на гарячу лінію місто Дніпро, зі мною вів діалог Владислав (10643 номер оператора)
Це найкращий і досвідчений оператор
Моно банк дякую вам за таких співробітників
Він дійсно є тією частиною вашого сервісу, ця людина настільки в деталях розібралася зі мною в моєму питанні, що я була у захваті
Дякую вам Владислав 💪
monobankua 21 квітня 2026, 18:37
Раді, що залишили приємні враження
Дякуємо❤️
Tety Коновалець 21 квітня 2026, 0:59
Monobank — це просто космос! Найкращий банківський додаток, яким я коли-небудь користувалася. Все інтуїтивно зрозуміло, крутий дизайн, а підтримка — справжні котики. Дякую за те, що робите банкінг легким та приємним!
Хочу висловити величезну подяку працівнику служби підтримки Валентину (id: 11069).
Валентин — справжній профі: дуже відкритий у спілкуванні, відповідає максимально конкретно та миттєво. Дякую за такий крутий сервіс та людяність. Ви найкращі!
monobankua 21 квітня 2026, 11:08
Такі відгуки надихають
Дякуємо🫶🏻
Inna V. 20 квітня 2026, 15:36
Зіткнулася з проблемою застосунку де просто не грузилася сторінка вводу sms підв'язаного акаунту Payoneer. Оновила і перезавантажила все що тільки можна, нарешті звернулася у підтримку.

Перша дівчина-оператор швидко зрозуміла що питання не в її сфері і оперативно перенаправила до фахівця. Проблему застосунку моніторили у реальному часі, що є дійсно круто. Щира дяка пану із табельним номером 11467 — всі баги самі порозбігалися щойно він зайшов в чат :) Кошти нарешті успішно вивела з акаунту.
monobankua 20 квітня 2026, 18:14
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом🫶🏻
Нам дуже приємно🙌
snu30122313 20 квітня 2026, 14:04
Фахівці в чаті підтримки банку роблять все можливе і неможливе, щоб допомогти у будь якій заплутаній ситуації. Таке враження, що для вирішення моїх питань підключають цілий департамент, а не 1 оператора
monobankua 20 квітня 2026, 19:35
Робимо все, щоб вам подобалось. Дякуємо!
Vitalii Kopeliuk 20 квітня 2026, 7:13
Я користувався кредитами цього банку, брав невеликі суми і закривав їх. Наприклад, договір на N грн був закритий 09.03.2026, що сам банк підтвердив у своїй довідці. Також банк видав офіційну довідку від 07.04.2026, де зазначено, що договори закриті, а заборгованість за ними становить 0 грн.

Але далі почалося найцікавіше: вже після закриття договору в УБКІ продовжували надходити оновлення, де сума заборгованості вже була 0 грн, але сам статус угоди залишався — відкритий. Тобто банк технічно міг оновити інформацію про відсутність боргу, але чомусь не оновлював статус договору на закритий.

На мої звернення банк відповідав про якийсь внутрішній регламент 33 днів і технічні обмеження. Але логіка тут дуже дивна: якщо банк може передавати в УБКІ оновлення по сумі заборгованості, то чому не може одночасно передати коректний статус договору? Жодного нормального пояснення цьому не надали.

Ще більше насторожує те, що по одній з угод пройшов навіть озвучений банком строк, а статус так і не був оновлений.
У підсумку маю дуже неприємну ситуацію: я користувався кредитами, закривав їх, банк сам підтверджує відсутність боргу і факт закриття, але в кредитній історії при цьому може висіти статус відкрито. Для мене це виглядає як передача неповної або суперечливої інформації до УБКІ.

Не рекомендую банк у частині роботи з кредитною історією та комунікації з клієнтом.
monobankua 20 квітня 2026, 16:56
Перепрошуємо за цю ситуацію 😔
Колеги вже розбираються, щоб допомогти і перевірити всі деталі.
Щойно буде оновлення — одразу з вами зв’яжемось 🙌
Oleksii Ch 19 квітня 2026, 12:58
Дійшла моя черга оновлювати дані.

Опускаю питання законності даного запиту в умовах воєнного стану, мені головне було зберегти доступ до BankID та не втратити можливість оплачувати український icloud та PS.

Як було:
Отримав пуш приблизно через місяць після 45-го дня народження. Написав в підтримку з питанням, як пройти верифікацію без вклейки фото. Порадили додати діючий закордонний паспорт замість державного старого зразка.

Додав фото закордонного паспорта. Відеодзвінок вирішив відкласти, бо в темну частину доби в квартирі не дуже гарне освітлення.

15 хвилин назад запустив відеодзвінок, чекав оператора 3 секунди.
Ряд питань, фіксація з паспортом на грудях і окремо повторна фіксація паспорта.
Попрощались. Операторка сказала, що рішення буде через пару хвилин пушем.

Прийшов пуш: документ не додано — дата фото та дата дзвінка не збігаються.
Додав свіже фото. Повторний відеодзвінок не знадобився.

Ще через три хвилини прийшло сповіщення про успіх.
Документ в застосунку оновився на закордонник.

Процес простий та безшовний. Очікування в неділю о півдні не було.

Знизив оцінку на 1 бал за те, що в застосунку не було вимоги додати саме «свіже» фото з галереї. Варто додати підказку в текст, де описується процес, щоб не додавати зайвого стресу клієнту поміжковими відмовами.

Зазвичай люди тримають десь в обраній галереї телефону фотку паспорта на будь-які поточні потреби, щоб не фоткати та не множити копії. Було трохи не інтуітивно. Але добре, що не потрібен повторний дзвінок.
monobankua 19 квітня 2026, 16:47
Дякуємо за відгук і що поділились своїм досвідом 🙌
Дякуємо також за зауваження — це допомагає нам ставати кращими 💛
Денис П. 18 квітня 2026, 16:02
Зіткнувся з технічною проблемою, коли застосунок відмовився давати доступ до акаунту на новому пристрої — без кінця запитував зняти селфі, приймав його, і знов запитував. П’ять хвилин, швидка верифікація відеодзвінком, приємна підтримка, жодних зволікань чи невпевненості, no nonsense. Вдячний і задоволений.
monobankua 18 квітня 2026, 17:20
Такі відгуки надихають! Дякуємо
snu14044944 18 квітня 2026, 15:15
Люблю Моно за це. Дякую
monobankua 18 квітня 2026, 16:47
Вдячні за ваш відгук!
Anastasiia Kuziakova 16 квітня 2026, 18:13
Добрий день! Сьогодні (16 квітня 2026) сталася зі мною пригода, що я відправила гроші на неправильний Ердпо. Консультант Матвій протягом години старанно намагався повернути моїкошти і успішно це зробив. І суть не лише в успішності транзакції, хоча це теж показує професійність працівника, а у тому як пан Матвій усіма силами це намагався зробити і відшукати інформацію. Дякую, що є такі старанні працівники попри такий нелегкий для всіх час 💙💛
monobankua 17 квітня 2026, 14:53
Дякуємо за теплі слова 💛
Ірина Мороз 16 квітня 2026, 13:48
Вийшла ситуація так що випадково відправили заробітну плату на чорну картку монобанк. Після звернення мого, відділ турботи оперативно допоміг і все вирішилось найкращим чином безмежно вдячна відділу 🙏🏼🙏🏼
monobankua 16 квітня 2026, 19:50
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
danyabudya 14 квітня 2026, 18:31
Хочу залишити відгук саме про консьєрж-сервіс, який надається для платинових карток через Visa.

Одразу уточню: до підтримки Monobank претензій НЕ маю. Оператори зі свого боку зробили все можливе — швидко відповіли, пояснили, що це зона відповідальності не банку, і навіть допомогли прискорити зворотний зв’язок.

А тепер до реальної проблеми — Visa Concierge.

Я намагався скористатися послугою телемедицини. Звернувся — і почалося:

— очікування «10 хвилин» → значно довше
— далі ще «пів години»
— у підсумку відповідь, яка не вирішує проблему

Складається враження, що запит просто не аналізують.

Я чітко пояснив ситуацію і навіть надав запис екрану. У відповідь отримав повтор тих самих дій, які вже виконав.

Коли я вказав на це, я використав фразу «расчехлитесь» — без образ, без переходу на особистості, у звичайному розмовному контексті.

У відповідь я отримав не спробу розібратися в ситуації, а попередження про «тон спілкування» і загрозу завершення чату.

Тобто:
— проблему не вирішили
— запит не зрозуміли
— і замість допомоги почали оцінювати формулювання клієнта

Але найгірше — далі.

Лише після додаткових звернень і через значний час мені пояснили, що:
я взагалі звертався НЕ до тієї послуги.

Тобто весь цей час:
— мене консультували не по тому сервісу
— ніхто цього не помітив
— ніхто не уточнив мій запит

І тільки потім дали правильний напрямок.

Фактично — проблему можна було вирішити за 5−10 хвилин, але через некомпетентність це зайняло години та навіть дні.

Через кілька днів телефонує менеджер якості і каже:
«Ваш запит неправильно зрозуміли».

І на цьому все.

— без компенсації
— без реальних вибачень
— без будь-яких дій

Просто факт: сервіс не спрацював.

У мене питання:

Це і є преміальний консьєрж?

Бо по факту:
— довге очікування
— неправильна консультація
— відсутність аналізу запиту
— нуль відповідальності

Окремо зазначу:
консьєрж від Mastercard недоступний, хоча альтернативи клієнту не пропонується.

На даний момент не бачу жодної цінності у цьому сервісі.

Якщо рівень обслуговування не зміниться, серйозно розгляну доцільність користування платиновою карткою, оскільки «преміум» у цьому випадку існує лише формально.
monobankua 15 квітня 2026, 14:01
Шкода, що засмутили.
Вже передали запит розібрати комунікації з консьєрж-сервісом.
Фахівці зв'яжуться з вами за результатом
cdtinc 14 квітня 2026, 15:40
НЕ рекомендую. Удаляют объявления, не сообщают об этом, потом ищи почему, перевыставляй, трать время. Ужас.
monobankua 14 квітня 2026, 17:19
Зазвичай попереджаємо про таке.
Напишемо вам в особисті повідомлення — та все перевіримо
Юлька Федорів 13 квітня 2026, 20:26
розстрочку на товар. Яку мені треба було суму не давали, тому я пробувала розписати ту яку дали. Але я нею не скористалися бо не дуже підходила. Місяць пройшов і я навіть забула про це бо я ніяких коштів не знімала. І тут без всяких попередження мені приходить смс про те що списали біля 10тис. Я звичайно в шоці бо не знаю куди і що списали. Трошки я винувата бо ніколи не захожу в той додаток від мого банку. Але якщо банк баче що я нічого не робила то хоть мають попередити тро те що там якщо я оформляла то воно все працює. Так як я ніколи з тим не стикалася, ну в мене були від інших банків ну таке не було. Це жах, великі відсотки які я навіть не користувалася я їм заплатила. Це найгірший банк який є. Нікому не раджу. Всі банки були нормально. А цей то просто дурить
monobankua 14 квітня 2026, 12:40
Розстрочка працює так: після оформлення вся сума одразу зараховується на картку і стає особистими коштами. Їх можна витрачати, переказувати, знімати або не чіпати взагалі — це не впливає на умови.

Під час оформлення клієнт сам обирає суму і кількість платежів, і одразу бачить умови, комісію (від 1,9% на місяць) та розмір щомісячного списання.

Далі банк щомісяця списує платіж згідно з цими умовами — незалежно від того, користувались коштами чи ні.

Щоб усе детально перевірити по вашій ситуації — напишемо вам в особисті повідомлення 🙌
balex170475 13 квітня 2026, 1:29
Хочу від усього серця подякувати службі підтримки Monobank.

Це, без перебільшення, найкраща технічна підтримка, з якою мені доводилося мати справу. Завжди відчувається не просто професіоналізм, а справжня залученість і бажання допомогти.

Для мене особливо цінно, що навіть коли я перебуваю за межами України, я завжди можу розраховувати на їхню допомогу. Якими б не були питання чи ситуації — команда підтримки завжди знаходить рішення і робить це дуже спокійно, уважно та по-людськи.

З вами відчуваєш себе не просто клієнтом, а людиною, про яку дійсно дбають.

Щиро дякую вам за це 💛
monobankua 13 квітня 2026, 15:27
Дякую, що поділились враженнями 💜
Будемо й надалі старатись вас радувати 🫶
Проблема вирішена
Nazar93 12 квітня 2026, 21:54
Щодо блокування коштів та обмеження права користування рахунком з боку Monobank

02.04.2026 року на мій рахунок ФОП у Monobank надійшли грошові кошти у значній сумі, які були заблоковані банком у межах здійснення фінансового моніторингу.

Станом на 12.04.2026 року рішення за результатами перевірки не прийнято, при цьому кошти:
• не зараховані на рахунок;
• не повернуті відправнику;
• фактично утримуються банком без визначеного правового результату.

На запити працівників банку мною було надано понад 90 документів, зокрема:
• договори
• платіжні документи
• банківські виписки
• підтвердження походження коштів
Незважаючи на це, працівники банку:
• систематично запитують додаткові документи без належного обґрунтування;
• направляють запити наприкінці робочого дня, що обмежує можливість їх оперативного виконання;
• після надання відповідей на наступний робочий день повідомляють про продовження строку розгляду (до 5 днів);
• таким чином фактично відбувається штучне подовження строків розгляду без зміни обставин;
• не ідентифікують себе належним чином. Запити в чаті було проведено щонайменше п’ятьма працівниками, після п’ятого працівника — перестали представлятись взагалі;
• не надають чіткої інформації щодо стадії розгляду.

Крім того, комунікація з боку банку є неналежною:
• працівники надають різну та суперечливу інформацію щодо строків та підстав перевірки;
• відсутня узгоджена позиція банку;
• підтримка клієнтів демонструє некомпетентність у питаннях фінансового моніторингу та не сприяє вирішенню ситуації. Повторюють одні і ті ж самі запитання, складається враження, що відповіді ніхто не читає.

Я неодноразово повідомляв банку що договори оборонного призначення та що внаслідок блокування коштів:
• зривається виконання договірних зобов’язань;
• зірвані строки поставки, прямо визначені у наданому банку договорі;
• спричинено фінансових та репутаційних втрат.

Жодної належної реакції на ці обставини банк не надав.

Відповідно до:
• ч.1 ст. 1066 Цивільного кодексу України — банк зобов’язаний приймати та зараховувати на рахунок клієнта грошові кошти, що надходять;
• ч.1 ст. 1074 Цивільного кодексу України — обмеження прав клієнта щодо розпорядження коштами допускається виключно у випадках, встановлених законом;
• відповідно до законодавства України у сфері фінансового моніторингу, застосування банком відповідних заходів не може призводити до безпідставного та невизначеного у часі обмеження права клієнта користуватися власними коштами.

Фактичні дії банку свідчать про:
• тривале обмеження доступу до коштів без прийняття рішення;
• штучне затягування строків розгляду;
• створення перешкод у виконанні договірних зобов’язань та неможливості своєчасної поставки товару оборонного призначення;
• надання суперечливої та неповної інформації;
• неналежну організацію роботи з клієнтом.

ОЧІКУЮ від команди Monobank:
• належної та своєчасної реакції;
• прийняття рішення щодо заблокованих коштів у найкоротший строк;
• надання чіткої та узгодженої інформації щодо результатів перевірки.
monobankua 13 квітня 2026, 18:08
Розуміємо, що ситуація неприємна
Обов’язково проведемо перевірку всіх комунікацій.

Повірте, самі не любимо зайву бюрократію, але ми зобов’язані проводити такі перевірки згідно законодавства, як і інші банки. Робимо все, щоб якнайшвидше вирішити це питання.

Колеги зв’яжуться з вами, щойно буде результат.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝