Купила в Мономаркеті мультиварку (Redmond), яка виявилася повністю неробочою з перших днів (зависає і не запускає програми). Звернулася до підтримки Monobank, де мене вже майже місяць годують шаблонами «питання в роботі» та «чекаємо на інформацію», хоча сама підтримка не змогла відкрити відео з доказами браку через свій же «великий формат файлу».
18 серпня я відправила неякісний товар назад продавцю — ТОВ «Стронг Імпорт» (отримувач Дубовенко В. В., експрес-накладна Нової Почти 59001744958849). Товар у них на складі вже майже місяць, а гроші не повертають. Служба підтримки банку та магазину відверто затягують процес і нічого не вирішують, а телефоном сервісний центр взагалі кидає слухавку або не бере її десятками хвилин.
Monobank повністю самоусунувся від відповідальності за своїх партнерів у Мономаркеті. Готую скарги до НБУ та Держпродпотребслужби. Не раджу зв’язуватися з цим маркетплейсом і цим продавцем!

Три літри
Три літри
17 вересня 2026, 19:30
От вміють же люди писати відгуки в яких зрозуміло відразу все.
SergeyNina
SergeyNina
17 вересня 2026, 20:40
Нет запчасти скорее всего в сц.
Морозятся чтобы не возвращать деньги вам.
Ноутбуки так чинят по два месяца.
Банк ничего не может сделать.
Это не мошенничество и по закону все нормально.
Раньше было проще — нет запчасти и ждать новую больше месяца то давали другой товар а теперь морозятся.
Возможно додумались продать списанный брак.
orsamasha
orsamasha
18 вересня 2026, 11:41
Може і так. Але я купувала через мономаркет не тому,що це зручно,так само в оплату частинами я могла б взяти товар і в магазині. Я подумала,що саме тут я буду захищена від таких ситуацій. Але вони місяць мені розказують,що чекають від магазина відповідь!!! Це яяяяк??? Вони практично є роботодавцем цьому магазину,напевно є якісь критерії зайти на мономаркет,якісь обовʼязки. І мономаркет напевно має якісь вплив на цей магазин. Але ні. Магазин чхати на них хотів. То яка репутація може в них бути… я не хочу,щоб мені ремонтували щось. Я купила бракований товар і хотіла б получити назад або кошти,або новий товар. Але…якщо чесно,то сумніваюсь що взагалі щось отримаю😔
korolenkodenis
korolenkodenis
18 вересня 2026, 20:46
Причем здесь банк? банк просто маркет плейс, это тоже самое, что если бы вы мне выдвигали какие-то претензии:-) ну вы даете

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Шахрайський сервіс у Мономаркеті та місячне ігнорування повернення коштів (ТОВ «Стронг Імпорт»)