Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
0955644174 4 травня 2023, 15:13
Відділення за адресою: Полтава, вул. Європейська, 12
Доброго дня, хочу поділитися досвідом співпрааці з Ідея Банк. Мною було взято кредит готівкою на 2 роки, щомісячна оплата здійснювалася вчасно. Від початку введення військового положення в країні була прострочка в оплаті платежу. Для того щоб погасити кредит повністю звернулись до відділення банку в м.Полтава: співробітником банку не було надано жодної внятної інформації щодо погашення кредиту (відповіді потрібно було витягувати з фахівця), повідомили лише що термін договору вже закінчився, а що робити далі не знає. На наполеглеве прохання роздрукувати мені виписку по оплатам відреагувала негативно, не змогла пояснити суму яка відображалася у виписці, правда всеж таки надала номер гарячої лінії і сказала що все розкажуть там. Під час звернення до контакт центру також не було надано конкретної інформації які повинні бути діїї для погашення кредиту. Також під час военного стану неодноразоро телефонували та вимагали оплатити прострочку за оплату березня 2022 року, я так розумію що передали справу колекторам. Також телефонували люди які представлялися кредитними інспекторами хамське спілкувалися. На даний час питання не закрито, постійно звертаюся до контакт центру для вирішення ситуації, а Ідея Банк постіно нараховує якусь не зрозумілу сумму (відсотки), хоча повідомляли що під час воєнного положення пеня та відсотки не нарахоються. Хочеться сказати багато поганих слів, але до рівня спілкування даного банку не хочеться опускатись!!! Не рекомендую даний банк від слова «ВЗАГАЛІ».
Andrew Akineo 3 травня 2023, 13:53
Відділення велика Васильківська, бессарабська. Лише один менеджер, пів години вже очікую, а клієнта передімною все ще не відпустили.
Будь який задрипани банк обслуговує швидше за ідеабанк.
Виктор Заболотный 3 травня 2023, 9:04
Відділення за адресою: Одеса, Люстдорфська дорога, 54
С Банком дружу больше 5 лет, никаких претензий к нему нет (и камне нет), если хотите что бы у Вас была дружба не важно с каким Банком надо выполнять свои обязательства и ни каких проблем не будет.Банк тоже ответственный перед людьми которые положили на депозит свои гроши и так же ждут проценты и Банк не может сказать что нам не платят и мы не будем вот тогда начнется хаос в Банковской системе. Всем сейчас тяжело и я думаю что если на раней стадии с просрочкой возникает вопрос надо сразу идти в Банк и договариваться о реструктуризации платежей
banxter 22 квітня 2023, 15:22
В банку сидить кріт, який продає та зливає персональні дані клієнтів-позичальників.
Залишив на свою голову заявку на відкриття карти, але так і не відкрив після дзвінка с кол-центру. Одразу після цього через 2 дні почали сипатися смс від сумнівних кредитних компаній про те, що мені схвалені кредити.
З жодним іншим банком такого не було. І це почалося саме після спілкування через контакт-центр, бо після оформлення онлайн банкінку і отримання першох карти такого не було. Досить було залишити заявку на сайті на нову карту і почалося.
Галина Доброцька 21 квітня 2023, 21:06
Вже не перший рік я є клієнтом цього банка, за всі роки претензій чи не задоволення цим банком немає, користуюсь кредитними картками, дуже добре виручають коли потрібні миттєво кошти.Головне вчасно все сплачувати і гасити заборговоність яка є перед банком,і все буде ок.я цим банком задоволена.
tom4yk 21 квітня 2023, 10:48
Кол-центр жахливий в Ідея Банку! Я подзвонила в кол-центр, щоб спитати за депозит «Мобільні кошти», але співробітниця виявилася якоюсь неадекватною!!! На мої запитання відповідала грубо, наче я якась тупа! Якщо ви шукаєте банк з високим рівнем професіоналізму та культури обслуговування клієнтів, я рекомендую звернути увагу на інші банки.
Елена Захарченко 20 квітня 2023, 17:16
Це просто жесть, а не банк! Бажаю банку найшвидшого банкрутства! Від початку повномасштабної війни накопичилось трохи боргу по кредиту, з кінця цієї зими почала гасити потроху борг, але сумма чомусь весь час стрибає причому в більший бік (Я взагалі не розумію як вони його нараховують, але дуже здається, що жорстко розводять. Весь час телефонують якісь неадекватні персони типу інспектори кредитні, поваги 0 від слова зовсім, таке враження, що навчали їх зеки якісь. Мало того останнім часом ще й погрожують колекторами, що вони особисто приїдуть і зі мною розберуться. це як називається? і при тому, що я не відмовляюсь оплачувати борг, а просто попросила відтермінувати трохи, при тому що місячні платежі я плачу справно. Категорично не рекомендую дану установу!!! Обходьте 10 дорогою цей банк, бо дуже пошкодуєте.
Anya15 18 квітня 2023, 14:48
Гірше ніколи не бачив, відношення до клієнтів 0
Повага 0
Досвід 0
Tetiana1985 8 квітня 2023, 14:52
На минулому тижні я залишила заявку в Ідея банк на покупку пилососа в розстрочку через Інтернет — магазин з якіми він співпрацює. Зі мною зв’язався менеджер банку, але умови розстрочки мені не підійшли. В наступні дні я почала отримувати смс і дзвінки від різних фінансових компаній і кредитних спілок. Раз в декілька днів продовжую отримувати. Співпадіння? Не думаю. Банк ніяк це не вирішує, оператори не допрмогають в моєму питанні тому буду звертатись в кібер поліцію. Висновки робіть самі.
vitalyd 6 квітня 2023, 13:54
Не раджу зв’язуватись із цим банком ні в якому разі. Замовляють спам-послуги в якихось неадекватів, на звернення припинити дій ніяких не виконують. Якщо вони для рекламування використовують напівкримінальні методи (спам поза законом) то уявіть як вони будуть відноситись до клієнта з його проблемами. Банку бажаю якнайшвидшого банкрутства.
0505915682 6 квітня 2023, 10:56
Жахливо великі відсотки. Плачу кредит більше року, а сума до повного закриття більша, ніж сума кредиту, що я брала. Нараховують величезні комісії. Це найгірший з усіх банків. Не рекомендую нікому з ним звязуватися. А банку бажаю скорішого ЗАКРИТТЯ
max28121973 1 квітня 2023, 14:03
Добрый день.просила банк дать мне на электронную почту свои расчеты за 2022 год.(тело проценты.сколько я оплатила.задрлженность общую и т. д.)ответили-такой информации у них нет. надо идти в отделение.а отделение работает.когда я работаю …информацию другие банки дают в приложении…в идее банке НЕТ…На сегодня я даже не понимаю…почему у меня сумма по кредиту все растет и растет…информацию от них не дождешься…пишешь в Вайбер.ничего не знают…приложение плохое…вечно не работает.ничего непонятно…раньше к банку претензий не было…жаль…идея банк испортился.а если вдруг просрочил…это ЗВИЗДЕЦ…будут звонить и ночью тоже.по 150 раз на день…жаль…очень жаль.был хороший банк
Kvitkovikor 31 березня 2023, 11:47
Відділення за адресою: Харків, вул. Полтавський Шлях, 148/2
Відсоток жахливий, за закриття кредиту 100грн, обслуговування у відділенні жахливий. Бажаю банку закритися і зберегти нерви клієнтам. Я не рекомендую цей банк! Найгірший банк України.
Drdmol7 29 березня 2023, 15:40
НБУ разошелся: Польских акционеров Идея Банка лишили права голоса
Нацбанк Украины временно лишил права голоса акционеров Идея Банка. Соответствующее решение Комитет по надзору и регулированию деятельности банков, надзору (оверсайту) платежных систем НБУ принял 27 марта.

Нацбанк лишил права голоса польского Getin Holding, которому прямо принадлежит 100% уставного капитала АО «Идея Банк», а также гражданина Польши Лешека Чарнецки, которому косвенно принадлежат 44,98% уставного капитала Идея Банка.

Мера влияния в виде временного лишения права голоса владельцев акций банка применена к устранению нарушения, по сути которого Нацбанк не уточняет.
engine 23 березня 2023, 14:44
Официальный сайт банка не работает, на сайте онлайн банкинга больше нельзя открыть депозит.

Банк — в ТОП 5 самых убыточных и похоже этот день настал.
Юлія Коржова 17 березня 2023, 12:15
2 місяці підряд заплатила за кредит не 21, а 22 числа. Нарахували відсотків майже 2000грн (сумма платежу по кредиту приблизно 800 грн.). Тобто на 800 грн. Нарахувати %%% 1000/грн.за один день простроченої платежу!!! І це все під час воєнного стану! Своїх клієнтів не поважають абсолютно! Поставити у відгуку одну зірку дуже важко, цей банк навіть її не вартий! Можливо мій відгук комусь допоможе задуматися і не йти туди! ГАНЬБА такому банку!
Dimonbevz 16 березня 2023, 20:28
На сегодняшний день претензий к банку 0.быстрое обслуживание, внимательные менеджеры.Адекватный лимит не смотря на войну.на сегодняшний день банком доволен
angryman 11 березня 2023, 20:30
4 месяца мне названивает автоответчик этого псевдобанка в разное время суток, в том числе рано утром, поздно вечером, будние или выходные дни и ВКРИКИВАЕТ ИСТОШНЫМ ГОЛОСОМ о том что я могу получить их кредитку, которая мне никуда не вперлась. Я никогда не был клиентом этого «банка», никакие заявки на кредит им не оставлял. После каждого звонка я оставляю заявку в колл центре на удаление своего номера из базы, но это чертовщина продолжается. В прошлый раз пообещал им что еще 1 звонок и я потрачу время и напишу везде куда руки дотянутся. Так вот, 10 минут назад все повторилось, еще одну заявку им оставил, но вечер потрачу, в том числе на жалобу в нбу.
Горите в аду, идеябанк. Со всем уважением
Sadamark 7 березня 2023, 14:30
Банк, який щоразу при виникненні заборгованості, або несплаті відсотків починає яросно надзвонювати клієнта. Ок, все б добре було, коли час мирний. Але зараз воєнний стан, всім важко. Незважає і на те, що проценти оплачуються…нехай і з запізненням, але їх оплачує клієнт…як і штрафи які нараховуються. Однозначно Не Рекомендую цей банк

Курс валют в Ідея Банку

Курс валют в Ідея Банку