Курс валют в Ідея Банку
PLN | 8.9 | 9.3 |
USD | 37 | 37.5 |
Надійний Банк, рекомендую.
Суцільна некомпетентність
1. Контакт-центр. Співробітники у більшості випадків некомпетентні. Мені заблоковували депозитну картку через те, що начебто в мене була оформлена кредитна картка, по якій виник овердрафт і незакрив який я не можу користуватися депозитною. І вказували навіть дату відкириття цієї картки, при чому я її НІКОЛИ не оформлюва ні в додатку, ні у відділенні. Три оператори як «папуги» говорили одне й те ж саме. І лише коли мене перевели до карткового відділу, то там сказали, що це вкрай дивна інформація і ніяких карток в мене нема. Те ж саме мені сказали у відділенні на Васильківській.
Співробітники контакт-центру працюють як роботи по скриптам. Якщо щось йде не по сценарію, то вони або губляться у консультації, або починають розмовляти з тобою так, наче їм на тебе начхати і «чого ти без шоколадки прийшов». Латентне хамство як норма.
2. Відділення. Було інформування, що старий додаток банку припиняє існування і треба завантадити новий О.Банк 2.0. При його встановленні в мене виникли сумніви, так як пропонувалося заповнити всі документи, як при оформленні картки. Я запитав у співробітника відділення на Васильківській, чи буде в мене оформлюватися нова картка або підтягнеться стара. Мене запевнили, що нової картки не буде. І що я бачу — після реєстрації у новому додатку мені відривають нову кредитну картку.
3. Мобільний додаток. При здійсненні Р2Р переказу на сторонньому сервісі, банк знімає свою комісію за платіж, при цьому він не показує її у додатку чи у деталях по операції. Кліриг суми у додатку відбувається лише за декілька днів і якщо ти не знаєш про те, що банк знімає комісію, то можна один раз перевести, не заходити у додаток місяць і потім тобі нарахуються відсотки за користування кредитним лімітом, який виник через цю комісію. У контакт-центрі замість того, щоб прийняти це зауваження до уваги почали мене звинувачувати в тому, що я повинен був знати цю інформацію і вона вказується у банківській виписці. Навіщо тобі існує Ваш додаток, якщо мені окремо треба дивитися інформацію у банківській виписці. Як ще Ваш додаток отримав якусь премію «Найкращий банкінг» одному чорту відомо. Купули це звання тай й все. А по факту, додаток — дно!
4. Телемаркетинг. Нав’язування кредитів готівкою.
5. Блокування картки. Постійне блокування моніторингом платежів, якщо ти намагаєшся провести оплату через Google Pay. Вони це розцінюють як фрод і блокують картку. Якщо Ви так боєтесь за цей метод оплати, то приберіть його взагалі зі свого продукту.
Резюме. Неприємна «львівська гостинність» у всій своїй красі. Раджу у крайному випадку користуватися послугами цього банку, аби не мати зайвого головного болю.
За межею порядности
Комісія за зняття особистих коштів у касі банку складає 0.5%. Теж на великих сумах болюче. І несподівано. Ніде не вказано про таке.
Постоянный спам
Нас разводят …
Польське коріння, високі ставки
В цілому банк ok, бо пропонує хороші ставки по депозитам, та зручні (вигідні) карткові пропозиції для мене.
Мобільний додаток О.Банк 2.0 трохи кращий за попередній, але ще є над чим працювати. Не досконалий, буває лагає.
Із недоліків: дуже (!) агресивна політика «впарити» кредит, мала кількість відділень та відсутність підтримки через телеграм.
крадут деньги
Ужасный банк
банк далекий от клиента
колл.центр дает информацию которая не всегда достоверна. операторы в своей информации противоречят друг другу.
отсутствие потдержки со стороны тех. отдела. регулярно проводятся (якобы проводятся) регламентные работы. В это время частично прекращается обслуживание.
обращения рассматриваются не все.
Отличный банк для совка!) на сегодня дай Бог мне сил установить банкинг этого банка и ума, чтоб больше не сотрудничать с этим банком
Ужасный банк! Приложение еще хуже.
Далее. Чтобы отменить пролонгацию депозита нужно звонить только в день его закрытия, ни раньше ни позже. Если не позвонил, то твой депо будет автоматически продлен по низкой ставке. И ничего с этим сделать нельзя!!! Даже если ты в ЗСУ, сидишь в окопе и нет физической возможности — это никого не интересует.
Короче, никому не рекомендую. Трата времени и нервов.
Проблемный банк
Грубе спілкування
Один і найжахливіших банків
Отвратительно
Обращаюсь в чат с целью заказа наличных, говорят что заказа нет и нет могут передать обращение в отделение тк сейчас не рабочее время отделения
На следующий день звоню на горячую линию, сообщают что заказ для моей суммы не требуется
Приходу в отделение — денег в наличии нет, и заказывая в чт, я могу их получить только на вторник
уважение ко времени клиента хоть какое-то есть?
Отделение в Киеве № 9
Клиенты здесь не требуются! Ну и ладно, пойду в соседний банк!
Жах
Развод на подарки + селфи
Жах!
Банк не надає можливість розблокувати банківську карту
Богданов Геннадій Анатолійович лютий 1951р.н.
Идеябанк прекращает онлайн банкинг