Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
VenatorFurum 1 вересня 2026, 20:00
Париматч и фаворит из черного списка, которых закрыли на государственном уровне.Продолжают работать.Воруют депозиты, переводы.Блокируют счета и списывают деньги.В этом им помогают все наши банки (в первую очередь- пумб, приват, моно) и дроп карты.Тысячи карт и тысячи подставных лиц 5355 1611 6211 3518
Тимофій Якович 1 вересня 2026, 14:52
Відділення за адресою: Суми, вул. Козацький Вал, 1
Служба підтримки не визнає Договору, що був сформований засобами O.Bank, та відповідно відмовляється його виконувати.
valeronia1997 27 серпня 2026, 11:52
Відкрила О.Депозит на 200 000 грн. Обрала щомісячну виплату відсотків, і оскільки тримала вклад повний рік то відчутно приємно було подивитись на результат депозиту. Задоволена собою та умовами банку.
bohdan223 26 серпня 2026, 14:40
Тримаю депозит уже другий рік. Коли завершився перший строк, мені зателефонували та нагадали, що потрібно визначитися, чи продовжувати його. Не нав’язували, а просто пояснили варіанти. Таке ставлення дуже сподобалося.
maxmuzuka 26 серпня 2026, 9:59
Користуюся застосунком переважно для роботи. За день буває по 20−30 переказів. Застосунок працює стабільно навіть у години найбільшого навантаження. Це дуже економить нерви.
katyushaua 25 серпня 2026, 23:22
Відділення за адресою: Рівне, вул. Соборна, 65
Погашала кредит достроково через 11 місяців з 36 запланованих — жодної комісії чи штрафу за це не було, як і заявлено в умовах банку. Залишок боргу порахували точно, без прихованих доплат.
HrytsenkoVadym 25 серпня 2026, 19:17
Взяв 1 000 000 грн — максимальну суму по кредиту для ФОП, на 36 місяців для розширення бригади й закупівлі техніки. Графік коригували під сезонність мого бізнесу (будівництво влітку активніше) — менеджер пояснив, що умови можна підлаштувати під операційний цикл. Прозоро, без прихованих платежів за весь час користування. Сплачую наразі успішно.
sashahristov11 25 серпня 2026, 18:38
Я оплатил на сайте

за зарядную станцию 22,08,2026 на сумму 26 000 грн
Станцию не получил
Магазин на связь не виходит
деньги не вернул

Хотел подать финансовую претензию через банк, но мне отказали
звонил 3 раза в клиентскую поддержку
antondrive 24 серпня 2026, 22:01
Перейшов сюди після того, як в попередньому банку набридло постійно щось уточнювати й перепитувати. Тут набагато простіше — якщо є питання, відповідають зрозуміло, без зайвої бюрократії. Не скажу, що все ідеально, іноді доводиться трохи почекати відповіді, але в цілому набагато спокійніше стало
27 серпня 2026, 13:09
Відгук не зарахований (на 27.08.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Тимофій Якович 24 серпня 2026, 13:12
Відділення за адресою: Суми, вул. Козацький Вал, 1
Ще за кілька років до війни мав вклад у банку на незначну суму. Саме під час війни строк дії карти сплив. Карта перестала діяти, мобільний додаток заблокували. При спробі отримати нову карту вимагали з’явитись у відділення. Їм по_хер що війна. Таким чином чотири роки банк користується моїми коштами на свій розсуд Виявилося, що для того щоб зайти у мобільний додаток та перерєеструватися потрібно витратити чималу суму на придбання сучасного смартфону за кілька десятків гривень. Навіть після відеідентифікації клієнта через відеоконференцію та отримання актуальних копій персональних документів, генерацію ключа КЕП ви не зможете користуватись своїми коштами, бо у вас нема Дії підпису. Отже на 4 роки банк нахабно краде гроші вкладника. Відповідно до роз’яснень НБУ щодо впровадження вимог Фінмониторингу банками за постановою НБУ 65 банк зобов’язаний вирішувати усі питання з клієнтом як у відділені, так і віддалено. Дія підпис, власноручний підпис та КЕП мають рівнозначну силу. А Ідея банку на це пох_р. Єдине на що спромоглися за весь часьтвійни, то надати можливість користування коштами у вигляді пролонгації депозиту. Та по_ер такий банк. Тікайте.
yurakr777 23 серпня 2026, 20:18
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Соборна, 75
Мав досвід з іншими банками, де постійно щось «спливало» в останній момент. Тут вперше відчув, що умови справді такі, як озвучили спочатку.
katrusia525 23 серпня 2026, 16:28
За останній місяць кілька разів зверталась в чат підтримки через питання щодо міжнародних переказів. Одного разу відповідь довелося чекати хвилин 12, але консультант потім дуже детально все пояснив. У підсумку питання вирішилося без дзвінків.
BondarenkoKatya 22 серпня 2026, 23:28
Відділення за адресою: Луцьк, вул. Лесі Українки, 54
Довелося звернутися у відділення через зміну прізвища після одруження. Документи переоформили швидше, ніж я очікувала. Єдине — була невелика черга, довелося почекати хвилин 20. Але працівники працювали швидко й ввічливо.
Марина Мариновская 19 серпня 2026, 11:10
Відділення за адресою: Київ, бул Чоколівський, 11
Ідея банк відмовляється повертати гроші по спадщині!
Мій батько Антепа В. Ф. ІНН 1568406279 мав депозити в Ідея банку на суму 400000грн. Коли він їх розміщав, в відділенні банку за адресою м. Київ, Чоколівський б-р 12 вимагали довідку про доходи, яку він надав. Тобто на момент розміщення ціх грошей на депозит фінмоніторінгом банку було погоджено розміщення вкладу на суму 400000грн. В січні 2026року мій батько помер. 17.08.2026року в 11−00 я прийшла до відділення з документами від нотаріуса на отримання спадщини. Моя мета була — гроші по спадщині з банку не забирати, а положити на депозити частину на своє ім'я, частину на ім'я сина. Я і син теж являємось клієнтами банку і у нас теж розміщені депозити в банку. Співробітник відділення банку, до якого я звернулась, Карина зразу сказала, що отримання спадщини — це процедура довга, вона сканує всі документи та кидає їх для перевірки фінмоніторінгу. Фінмоніторіг протягом дня це все розглядає і коли вони погодять — виплачується спадщина. Після розгляду документів на спадщину фінмоніторінгом банку 17.08.2026року — фінмоніторінг затребував довідку про мої доходи і доходи сина, я їх надала — вердикт фінмоніторінгу банка — ми з сином не можемо гроші по спадщині розмістити на депозитах у банку, так як наші доходи не позволяють це зробити! На мої заперечення, що у мене на депозиті у банку лежить сума, яка равна моїй зарплаті за рік, а у мене стажу понад 30 років, також добавити гроші на депозит я збираюсь зі спадщини батька, якій теж підтверджував свої доходи при розміщенні ціх депозитів! Після моїх заперечень з’ясувалось, що співробітник фінмоніторінгу не так зрозумів і не побачив, що додаткові гроші — це спадщина! В 17−00 17.08.2026року мені дозволили забрати перші 100000грн зі спадщини і розмістити на депозиті у сина. Зауважте — в відділення банку я прийшла о 11−00, а вийшла з нього о 18−00 з пошарпаними нервами протягом дня! Але як потім з’ясувалось це було лише квіточками! Наступного дня 18.08.2026року о 10−30 банк пішов далі — заблокував мої рахунки, відмовив в видачі наступних 100000грн зі спадщини батька і вимагав знову довідки про походження коштів тепер і моїх і померлого батька! Ці документи я надала, але банк не вирішує це питання, відмовляється розблокувати мої рахунки, відмовляє мені у виплаті спадщини! І відповіді на питання чому я повинна надавати документи про походження коштів зі спадщини померлого батька мені ніхто не надає! Тобто не зрозуміло з якого приводу банк заблокував мої рахунки, відмовляє мені у виплаті спадщини! Відповіді мені ніхто не надає, банк виправляти ситуацію відмовляється і винних в цьому інциденті ніхто не шукає! Тому дуже раджу подумати, перш ніж нести свої гроші до цього банку!
Tkachlena 18 серпня 2026, 23:19
Нещодавно оформляла картку для сина, який став студентом. У відділенні все пояснили дуже доступно: як користуватися застосунком, як встановити ліміти, як захистити картку від шахраїв. Після такого обслуговування залишилися лише позитивні враження.
21 серпня 2026, 9:14
Відгук не зарахований (на 21.08.2026).
IvanSaga 18 серпня 2026, 21:24
Хотів оформити кредит готівкою на 85 тис. грн для мілкого ремонту. У двох банках відмовили, тут заявку розглянули протягом години. Сподобалося, що менеджер не нав’язував додаткових послуг і чесно відповів на всі питання щодо переплати. Уже пів року плачу — усе нормально.
21 серпня 2026, 9:14
Відгук не зарахований (на 21.08.2026).
Був вражений, коли вночі загубив картку і за лічені секунди заблокував її прямо в застосунку, лежачи в ліжку. Ніякого стресу «де номер служби підтримки шукати» — просто два кліки, і спиш спокійно далі! На ранок уже з оператором в чаті спілкувався щодо подальших дій:)
Брав кредит готівкою 95 000 грн на 24 місяці на закупівлю матеріалів для будівництва гаража. Сума менша за 150 000 грн, тому довідку про доходи не питали -тільки паспорт. Графік платежів побачив ще до підписання. За 14 місяців вирішив закрити достроково, залишок боргу на той момент був 41 000 грн — погасив рівно за цією сумою, ніяких додаткових нарахувань чи комісій не з’явилось.

Що особливо сподобалось коли одного разу платіж затримався на добу через технічний збій, зателефонував у підтримку, там одразу перевірили операцію і не зафіксували прострочення, оскільки затримка була не з моєї вини.
Телефонував на 0 800 з питанням щодо платежу, який завис у статусі «в обробці». Оператор одразу перевірив операцію і вирішив питання за один дзвінок, без переключень.
19 серпня 2026, 11:30
Відгук не зарахований (на 19.08.2026).
BoykoYura90 14 серпня 2026, 23:19
Відділення за адресою: Житомир, вул. Київська, 39
Оформлював кредит готівкою 120 000 грн на 30 місяців для закупівлі обладнання під невеликий бізнес дружини (пекарня). Сума була в межах 150 000 грн, тому довідку про доходи не просили — тільки паспорт та ІПН. У застосунку одразу побачив повний графік, фіксований на весь строк завдяки ануїтетній схемі. Через рік з’явилась можливість погасити частину боргу достроково — на той момент залишок складав приблизно 68 000 грн. Переплата за фактично використаний строк вийшла на кілька тисяч менше, ніж якби я гасив за початковим графіком повні 30 місяців — ніяких штрафів чи комісій за дострокове закриття не було, як і обіцяли на старті.

Курс валют в Ідея Банку

Курс валют в Ідея Банку

Головна / Банки України 🏦 / Ідея Банк 💰 / Відгуки про Ідея Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Ідея Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.