Курс валют в Райффайзен Банк
Обманывают своих клиентов на комиссии!!!
О существование таких тарифов слышу впервые! Более того, впервые встречаю такую систему, что бы комисия снималась банком-получателем, а не отправитетем. То есть о размере комиссии я уже узнала по факту ее снятия.
Более того за зарплатный счет я плачу по 150 гривен в месяц за обслуживание счета, а выходит что единственное что могу сделать без комисии — это получить зп на счет и снять ее. ВСЕ. «Отличный» сервис получается.
На горячей линии посоветовали звонить и уточнять тарифы каждый раз при осуществлении транзакций. Это нормально в 2020 году?
Считаю что банк меня данным способом «обворовал», так как не уведомил о размере комисии при осуществлении операции. Отменить транзакцию или предложить другие варинты для решения вопроса не предложили! Буду закрывать счета в данном банку и никому не советую сотрудничество.
Ознайомитись з тарифами, в залежності від того, в якому пакеті обслуговується Ваш рахунок, можете за посиланням: https://www.aval.ua/ru/documents/privatnim-osobam-ta-premium-klientam/tarifi-na-obslugovuvannya. В разі, якщо залишаться питання, або Ви все таки не згодні зі списанням коштів, напишіть нам в системі «Райффайзен онлайн» все детально перевіримо та з радістю допоможемо Вам розібратися, адже ми прагнемо, щоб обслуговування в нашому Банку викликало у клієнтів виключно позитивні емоції.
Отказ поменять валюту
Все ее повреждение это небольшой надрыв. У нее (купюры) был на месте номер, не была помята. Ничего небыло оторвано. Просто надорвана в одном месте. Это может считаться причиной отказа?????
Приносимо вибачення за необхідність очікування відповіді. Маємо повідомити, що працівники відділення змушені були відмовити у прийнятті купюри оскільки вона мала ознаки «значного зношення», а саме була надірваною більше ніж 0,7 мм. Нам справді дуже прикро, що дана ситуація викликала Ваше незадоволення.
Ужасное обслуживание
Повністю розуміємо Ваше незадоволення даною ситуацією і згодні, що такого не повинно бути, дозвольте нам детально у всьому розібратися, повідомте, будь ласка, номер телефону, з якого дзвонили до Інформаційного центру (у особистих повідомленнях). Ми все перевіримо та зв'яжемось з Вами.
@RaifHelp
Просто убогое и некомпетентное обслуживание
У моей супруги зарплатный проект в этом «банке». При оформлении карты, они естественно впарили ей кредитную карту.В принцыпе, большинство банков выдаю своим клиентам кредитные карты. Но суть не в этом. На период карантина, соответсвенно, начали пользоваться кредитной картой (снялим деньги, через неделю положили обратно) для всяких мелких покупок. Но все бы ничего, но вот столкнулся с очень неприятной ситуацией. В июне внесли на карту сумму которую использовали в мае. Сумма не попадает на кредитную карту,3 дня висит в обработке. После этого сумма зачислена на кредитную карту. Все вроде ничего. В июле та-же ситуация. Вносим платеж по карте. Платеж снова три дня в обработке. И вот через день супруга заходит в приложение, а по ее зп карте минус числится. Мы сразу не поняли в чем дело. Пишу им в онлайн поддержку (если это можно назвать поддержкой). На все мои вопросы ответить не могут. Ну думаю ладно, ок. Звоним на горячую линию, сотрудник проконсультировал, сказал что все нормально, сбой в работе системы, до конца следующего ваш баланс будет отображаться корректно. Прошел день, второй. Ничего не меняется. Пишу снова в поддержку. Ответ меня просто убил.
« Минус возник по причине не внесения платежа за предыдуший месяц своевременно и подразделение по кредитам принудительно списали платеж по кредиту согл. договора». Но при этом они не отрицают того что все платежи были сделаны своевременно. По итогу: на кредитную карту средства не зачислились (они еще в обработке). По ЗП карте имеем минус который по их же вине образовался. но как написала сотрудница поддержки «я уточню информацию возможно ли без посещения отделения снять блокировку со счета по платежу за предыдущий месяц». Я не могу понять только одного: почему из-за системных проблем моя супруга должна куда-то ехать. Ведь я прекрасно понимаю, что ответ от их профильного подразделения придет следующий « Вам нужно подьехать в отделения банка и написать заявление на снятие блокировки суммы на счете. В течении 14 рабочих дней Ваше заявление будет рассмотрено» и т.д. Супруга с маленьким ребенком должна будет ехать хрен знает куда, чтобы написать ненужную бумагу.Это просто недобанк если честно. Я имею опыт работы с другими банками ( Альфа, Моно), но такие проблемы встречаю впервые. И теперь они еще пытаются выставить мою супругу виноватой в том, что платеж нужно вносить чуть ли, не за 10 дней. Просто ужас. профильное подразделение ответ не может прислать в течении 3-х дней. Все пишут о большой загруженности, и т.д.
По итогу хочу сказать: более негативных впечатлений от работы с банком я еще не испытывал. Некомпетентность сотрудников в том или ином вопросе, просто поражает. просто перекидываю стрелки, будто они на ЖД станции работают. Внятных ответов я так и не получил. На сообщения в онлайн- поддержке отвечают по 4-6 часов. Один сплошной негатив.
@RaifHelp
Дякую за якісне, сучасне й мобільне обслуговування у файному місті Тернопіль;)
Чому саме цей банк й це відділення я обрала для себе?
По-перше, австрійський капітал. Довіра спрацьовує через чіткість й відповідальність за вз'яті на себе зобов'язання у роботі що властиво австрійському менталітету (автоматично згадується добротна австрійська бруківка яка ще де-не-де виконує свої функції на дорогах Тернополя уже понад 150 років на відміну від сучасної із гарантією 25 років, а деяка «сучасна» й року не витримує; міцні австрійські мости тернопільщини, які ще будували коли тернопіль був частиною Австро-угорщини). Крім австійського капіталу Банк як і більшість є учасником ФГВФО (неодноразово оформлювала депозити, без проблем забирала їх із відсотками у повному обсязі).
По-друге, зручне розташування у місті й цілодобовий доступ до банкоматів.
По-третьє, кваліфікований персонал від касирів до менеджерів по обслуговуванню як фіз осіб так і корпоративних клієнтів. Тут хочу подякувати дівчатам з відділення за кваліфіковні поради й консультаці, які зекономили мені гроші й час (правда не усіх пам'ятаю імена), а це — Олі Табататадзе, Тані Сівчук, Наталі Гладуш дівчатам касирам (Ліля). Відмічу що колектив дружній (відчувається корпоративний дух), що приємно спостерігати й відчувати при обслуговуванні мені як клієнту.
По-четверте, сучасне мобільне обслуговування. Так саме про мобілний додаток який дозволяє поза робочий час здійснювати платежі, відслідковувати їх, відкрити платіжку у будь-який момент для підтвердження оплати, переслати її он-лайн кому потрібно і т.д. (у відділенні допомогли установити й звернули увагу на додаткові можливості).
По-п'яте, зручна мережа відділень й банкоматів в інших областях, містах України.
По-шосте, відкрита комунікація через мобільний зв'язок з дівчатами відділення.
По-сьоме, інкасатори й охорона охайні, витримані й привітні.
По-восьме, здавалося б дрібниця але приємно отримати привітання від Банку з Днем народження (доречі інформаційні смс від банку є ненав'язливий й підібраний у межах моїх інтересів щодо банківського обслуговування).
Дякую працівникам відделення банку за роботу, а самому Банку — австрійської міцності, стійкості й процвітання!
Дякуємо Вам за те, що не залишилися байдужі і знайшли час викласти Вашу думку щодо якості обслуговування в Банку.
Інформація буде доведена до відома начальника відділення. Запевняємо, що ми і надалі докладатимемо максимальних зусиль для надання послуг високого рівня.
Сервіс ніякий
Сумское главное отделение
Огромное спасибо за помощь.
Нам дуже приємно отримувати позитивні відгуки про роботу наших працівників. Запевняємо Вас, що ми завжди прагнемо вирішувати питання клієнтів в найкоротший термін.
Эквайринг
Зачислений по эквайрингу до сих пор нет.
Мало того, что безнал за пятницу, субботу и воскресенье банк зачисляет только в понедельник, так еще и в будние не дождаться собственных денег на счет.
«Уважаемые», это бизнес, тут мобильность нужна.
Все банки кроме вашего переводят средства утром следующего дня, в выходные в том числе.
Сейчас 15:25 где деньги?
Кто компенсирует мне убытки в связи с тем, что я не могу их использовать?
Ми обов`язково перевіримо, чому так трапилося, тільки надайте, будь ласка, додатково у особистому повідомленні данні організації (назву, ОКПО).
Нам прикро, що виникають ситуації, які завдають незручностей Клієнтам, ми прагнемо вирішувати їх в найкоротший термін.
Отвратительный банк.
@RaifHelp
Операторы не хотят работать должным образом, навязывая услуги интернет-банкинга
@RaifHelp
Погрози в період карантину сипляться з усіх сторін
Шановний «банк» платіж проведений 21.07, а погрози і дальше продовжують надходити, якась однобічна толерантність у вас виходить.Клієнт повинен вас зрозуміти, а ви клієнта в період надзвичайної ситуації та карантину ні.
«»«На момент фактичного погашення Ваших кредитних зобов'язань, зазначена у цьому листі заборгованість за Кредитом може бути збільшена відповідно до умов Кредитного договору.
Враховуючи викладене, та керуючись Кредитним договором пропонуємо
НЕГАЙНО СПЛАТИТИ БОРГ ЗА КРЕДИТНИМ ДОГОВОРОМ
Окрім того, за порушення строків повернення Кредиту та сплати процентів, Ви зобов'язані сплатити Банку пеню»«»
А на сайті НБУ кажуть що такого як пеня в період карантину не буде, а ще кажуть що ви один із 30 банків хто йде на зустріч клієнтам щоб вони не опинилися в борговій ямі. Цікаво де обман.
При першій можливості і в першу чергу закрию борг по кредитній картці і розірву зв«язок з вашим банком, є альтернатива на щастя де клієнтоорієнтованість вища і не опускаються до погроз в бік клієнта, не порушують законодавство. Нікому не рекомендую зв»язуватися з вами.
А обслуговування у відділенні це взагалі окрема історія некомпетентності, безвідповідальності, зверхності…
Якщо Ви оплатили заборгованість, але Вам надходять дзвінки, для вирішення ситуації просимо написати нам в розділі «Повідомлення» системи «Райффайзен Онлайн» (конверт в правій стороні верхнього поля web-версії або розділ «Зв’язок з банком» — «Повідомлення» в мобільному додатку) або тут в особистих повідомленнях Банку (вказав ПІБ та номер телефона).
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Дякуємо за Ваш відгук. Віповімо найближчим часом.
@RaifHelp
Не коректна інформація по кредитній карті (питання вирішено 22.07.2020)
Мене звати Павло, я являюся клієнтом банку Аваль вже напевно до 8років.
Завжди банк демонструє лояльність та обслуговування на високому рівні, проте пишу про ситуацію, яка не зовсім підпадає під кваліфіковане обслуговування.
Вчора, 21.07.20 я вирішив оновити кредитку, так як термін дії старої закінчився, а так як потрібні були кошти, то думаю оновлю. Все б нічого, але мені потрібно було не велика сума, 5000грн, але у відділенні при видачі оновленої карти мене запевнили, що тариф діє 2безкошовних зняття готівки в банкоматах Аваль. Я зняв 20тис. так як займаюся зараз ремонтом, думаю, ладно через тиждень заробітна плата та й закрию.
Зняв готівку, прийшло смс що знято і сума залишку як і повинно бути.
Сьогодні випадково зайшов на Райфайзен онлайн, а там зовсім інша сума залишку і списана комісія 615грн!
Я набрав гарячу лінію підтримки клієнтів і мене запевнили, що у мене немає безкоштовних знятті в готівки, це на іншому тарифі 2.0! І тут мене обрадть ще, так у вас ще є додаткова комісія і немає пільгового періоду! Я був в шоці! Що за дезінформація?! Тобто, мене запевнили що без комісії зняття, і є пільговий період, а по факту маю і комісію, і відсотки на користування за кожен день!
Суму яку зняв, закрив відразу сьогодні 20тис., а відсотки озвучив, що оплачувати не буду! Нехай працівники банку закривають, так як подають не правдиву інформацію!
Очікую зворотній зв’язок від представників банку, так як обіцяли сьогодні надати.
Після отримання додаткової інформації, надам додатково коментарі по вирішенню!
Приносимо вибачення за дану ситуацію та завжди раді бачити Вас нашим клієнтом.
веселая оплата договора
0 реакции
@RaifHelp
Зникли всі кошти з картки Аваль!!!
Аваль «закрутил гайки» по карте 100 дней
планових платежів, та не переплачуйте:)
Аваль
сюрпризів не буде. У разі, якщо Вам потрібні детальні роз'яснення по Вашому кредиту, зверніться, будь ласка, до нас у системі Райффайзен онлайн, роз'яснимо та з'ясуємо всі незрозумілі моменти.
Не могу получить деньги
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про роботу Банка і тому, дозвольте нам розібратися в ситуації. Ми з'ясуємо у працівників відділення в чому причина затримки у видачі коштів(на жаль, не раніше понеділка) та докладемо зусиль для врегулювання ситуації.
Просто жах
Смс дуже довго приходять, не завжди можу кошти з депозиту перекинути.
Жахливо налаштована система.
В останній момент вияснилось, що вночі додаток не працює.
Одні не зручності, з іншими банками не так.
Пішла б від вас якби не працювала тут
Згодні з Вами, довго очікувати на лінії – не зручно і тут немає ніякого сенсу виправдовуватись. Дійсно прикро, коли Ви вимушені інколи через це витрачати власний час. Запевняємо Вас, що вночі гаряча лінія працює, але періодично може виникнути черга і це пов’язано з неочікуваним збільшенням звернень клієнтів та обмеженою кількістю операторів вночі. Зі своєї сторони докладаємо максимум зусиль для скорочення часу очікування. Для пріоритетного з’єднання рекомендую телефонувати з фінансового номера, це значно прискорить час з`єднання з оператором.
Стосовно затримок у надходженні СМС – для надання пояснень необхідно перевіряти причини по конкретній ситуації. Нам прикро, що не виправдали Ваших очікувань але ми постійно покращуємо наш сервіс.
@RaifHelp
Есть над чем работать, но плюсов больше чем минусов.
Переферийные отделения разочаровали — работникам не хватает опыта, а иногда желания обслужить клиента быстрее и качественнее (отделение ул.Каралева, 72). Обслуживать клиента 50 мин, по моему это очень долго.
Дякуємо Вам за зворотній зв’язок, опрацюємо зауваження, щоб максимально задовольняти Клієнтів у обслуговуванні у кожному відділенні без виключення.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Дякуємо за Ваш відгук. Віповімо найближчим часом.