Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
ArthurF 23 квітня 2026, 16:12
В підтримці сидять ****, по-іншому не скажеш. На чіткі запити скидають просто заготовки. Заблокували карту, пояснив причину і чому просив від банку допомоги — сказали: «наш банк такого не має». Просто маразм, чесно. Не качайте цей банк — шляпа повна. Картинка гарна, але як банк — просто жах, пошкодуєте потім.
23 квітня 2026, 17:43
Добрий день! Нам дуже шкода, що у вас залишилися такі враження про підтримку, і ми дуже хочемо виправити їх на кращі.

На жаль, ми не бачимо тут ваших даних і не можемо перевірити, з чим саме виникли складнощі. Будь ласка, напишіть нам у приват або створіть заявку та залиште деталі, і ми обов’язково все перевіримо та зробимо все, щоб допомогти.

Сподіваємося, що все вирішиться, і ви зміните свою думку про нас на краще.
Доктор Кто 21 квітня 2026, 10:12
Поставил приложение. Потом заказал карту 120 грн
Приехала — открыл — что бы активировать сканируйте QR код.Ок.
Сканирую. кидает на приложение — там все глухо. ну думаю сейчас позвоню, узнаю гд что-то наверное не так делаю…Итог… ну где-то неделя звонков и слушаю от них музыку… никто с операторов не отвечает.
Так это просто карту активировать — а если что серьёзное и срочно???
23 квітня 2026, 15:00
Добрий день!

Нам шкода, що у вас склалося таке враження, і щиро перепрошуємо за очікування.

Якщо питання актуальне, будь ласка, створіть заявку тут на Мінфін – так ми побачимо ваші дані і зможемо перевірити інформацію та надати оперативну відповідь.

Або напишіть до нашої служби підтримки в Telegram (@Alliancebank_Bot). Підтримка працює 24/7, і наші спеціалісти обов’язково нададуть вам допомогу.
Анатолій Калинчук 20 квітня 2026, 23:33
Раніше я думав що цей банк найкращий але зараз думка помінялася назавжди.Нікому не рекомендую цей банк дозвонитися доних це просто жах.аще й заблокували рахунок пояснюючи цим що потрібно було дати пояснення кому переказував кошти і скільки в який магазин ходив і скільки хліба купляв.В мене немає слів.оцінка 0
kil1lvrr 19 квітня 2026, 21:30
Відділення за адресою: Харків, вул. Чернишевська, 65
Вирішив зайти в застосунок, бачу викинуло думаю буває повторно авторизуюсь без проблем, бачу поле карта заблоковано забагато спроб, злякався думав можливо хтось хотів якось увійти, звонив в підтримку цілий день, та писав дуже довго чекав відповідь, але якоїсь конструктивної відповіді не отримав, говорять відправили лист на пошту, перевірив нічого немає, та і лист на пошту так собі інформування ви часто перевіряєте пошту, ліміти ніколи не перевишував за місяць було пару транзакції не вище чим ліміт, дуже сумно банк подобався як дизайном так тим що немає комісії, плюс працюю в сфері продажів і часто клієнтам раджу розтермінування саме в цьому банці, сподіваюсь що все буде окей і я отримаю якусь відповідь і сможу користуватись, а так просто не розумію причини, і раджу покращити департамент роботи підтримки, час очікування дуже довгий
20 квітня 2026, 18:50
Добрий день!

Нам шкода, що склалася така ситуація, і розуміємо, що очікування може викликати незручності. Також дякуємо вам за теплі слова про наші сервіси — для нас це дуже цінно 💙

Ми перевірили інформацію за вашим запитом: блокування рахунку здійснено в межах вимог фінансового моніторингу. У таких випадках необхідне проведення відповідної перевірки, а клієнт має надати необхідні документи (які будуть вказані в листі). На час цієї перевірки доступ до рахунку може бути обмежений — це законна процедура, яку застосовують усі банки України.

Інформацію за вашим випадком буде надано офіційним листом сьогодні, тому рекомендуємо очікувати на зворотний зв’язок. Запевняємо, що банк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті безпідставно обмежувати доступ до коштів.

Щиро сподіваємося на швидке вирішення цього питання та обов’язково надішлемо лист щодо подальших дій. А якщо у вас виникатимуть додаткові питання, пишіть нам у будь-який час, ми завжди поруч 🤝
snu88092969 17 квітня 2026, 16:14
Было 2 перевода 1500 грн и 1900 грн, вывел с сайта топ матч, через час заблокировали карту, на горячую линию не могу дозвониться 2 дня, в телеграмм и вайбер не отвечают, в отделении молчат, работнички, мне нужно эти 1900 грн потратить на лекарства и срочно нужно вывести их, но нет, благодаря этому недо банку я ее могу даже зайти в него, сумма 1900 грн, это ****ь Как много, да? Вы там не по****вали? С таким отношениям, дайте вывести деньги несчастные и разбирайтесь откуда я взял эти деньги, если так, тогда поговорим по другому, НИКОГДА НЕ ПОЛЬЗУЙТЕСЬ ЭТИМ БАНКОМ, ЛЮДИ НИКОГДА, УДАЛИТЕ ЕГО
17 квітня 2026, 19:57
Добрий день!

Нам прикро, що ця ситуація призвела до отримання саме таких емоцій. Хочемо надати розʼяснення, оскільки ми перевірили всю інформацію за вашим зверненням.

Звертаємо увагу, що співробітники банку намагалися зв’язатися з вами телефоном, однак, на жаль, додзвонитися не вдалося. Також у чаті підтримки банку ви не пройшли автентифікацію.

Це законна процедура, яку проводять усі банки України. Після її завершення вам обов’язково буде надано офіційну відповідь та подальші інструкції, тому рекомендуємо очікувати на зворотний зв’язок від банку на вашу електронну пошту.

Запевняємо, що банк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті обмежувати доступ до коштів безпідставно.

Сподіваємося на швидке вирішення цього питання та обов’язково надішлемо лист щодо подальших дій.
co cos 17 квітня 2026, 12:11
Дуже жахливий банк, заблокували рахунок і я звязався з підтримкою через телеграм, підтримка відповіла що протягом 5 днів або розблокують рахунок або прийде лист на емейл.Пройшло 5 днів ні розблокування ні листів не поступило з цього вже можна судити що банк обманює людей і якщо людина не буде боротись за заблоковані кошти то вони їх просто вкрадуть. Звязався ще раз з підтримкою через телеграм очікуючи години мені нарешті відповіл: очікуйте на зворотній звязок, коли спитав скільки часу сказали що відправка листа який вони вже мали відправити займає час (повний бред щоб потянути час) причину блокування так і не назвали. Очікую ще паро днів і буду писати скаргу в нбу хай провірять цю кантору
17 квітня 2026, 18:46
Добрий день!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Розуміємо, що очікування може викликати занепокоєння.

Блокування рахунку здійснюється в межах вимог фінансового моніторингу. У таких випадках необхідно провести відповідну перевірку, і на її час доступ до рахунку може бути обмежений. Це законна процедура, яку проводять усі банки України.

Щодо строків: інформація за вашим випадком буде надана офіційним листом, тому рекомендуємо очікувати на зворотний зв’язок.

sokolovviktor67 16 квітня 2026, 17:37
С банком не возможно связаться, даже в єкстренном случае.
Служба поддержки по телефону с 10 звонков 0 ответов всегда нет свободных операторов.
Через месенджер вайбер все это время «з'єдную з оператором, очікуйте на зв’язок»
Приложение не настроено!
После того как в отделении «обновили» данные паспорта, в приложении ничего не меняется, нужно сфотографировать паспорт в приложении, но «вишенька на торте» это селфи с паспортом — нужно вместиться самому и еще паспорт в то окошечко, которое они отвели, жаль что руки не двухметровые, а то проблем бы не было.
В итоге, что-то их роботу не нравится, и процесс нужно повторить! И так раз десять!
16 квітня 2026, 19:31
Добрий день!

Нам щиро прикро, що ця ситуація призвела до отримання саме таких емоцій. Ми бачимо, що спеціалісти в чаті підтримки банку вже надали вам допомогу, і ваші дані успішно оновлено.

У застосунку все працює добре, тому жодних проблем не має бути.

Якщо у вас з’являтимуться додаткові питання, ми поруч. Сподіваємося, ви зміните свою думку про нас на краще.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
snu88092969 16 квітня 2026, 12:58
Решил зайти в приложение и увидел это «При спробі входу з’являється повідомлення: «Заблоковано — занадто багато помилок.» Решил позвонить в службу поддержки, 20 звонков, около часа ожидания, ничего, написал в телеграмм и вайбер, тишина, вы издеваетесь? Я не понимаю как так можно работать, как блокировать так сразу, как присылать смс за кредит так сразу, а тут мы сидим и тишина, спасибо, отличный банк
16 квітня 2026, 18:14
Добрий день!

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. Спеціалісти в чаті підтримки банку вже надали вам пояснення, що блокування відбулося через перевірку, що проводиться відповідно до вимог фінансового моніторингу.

Як фінансова установа, ми зобов’язані здійснювати перевірки та аналізувати фінансові операції відповідно до вимог чинного законодавства. Розуміємо, що такі процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно в правовому полі.

Будь ласка, дочекайтеся завершення перевірки. Це законна процедура, яку проводять усі банки України. Сподіваємося на швидке вирішення цього питання.
ПУТЬ ФАНТАСТА 15 квітня 2026, 7:45
Нарахували в -7300 на карту, було + потім різко -7300 вони що там зовсім здуріли? Чи можна якийсь запит подати про шахрайство
15 квітня 2026, 20:46
Добрий день!

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. Спеціалісти в чаті підтримки банку вже надали вам пояснення щодо ситуації з транзакціями (з міркувань безпеки не можемо деталізувати це публічно, але вся інформація є у вашому діалозі з підтримкою).

Частина ваших транзакцій виявилась неуспішною. Кошти за цими операціями спочатку були доступні на картці та були вами використані. Після врегулювання балансу (коли суми за неуспішними операціями списались) утворився мінус по картці.

Наші колеги на зв’язку з вами в чаті підтримки банку, якщо у вас виникнуть додаткові запитання.
Driver25 13 квітня 2026, 10:42
Заблокували мені карту. Майже день намагався вияснити причину. І о нарешті мені дали відповідь. Мені на почту відправили листа!!! Вони в своєму розумі!!! Таке відчуття що я кожний ранок під каву заходжу на почту і читаю листи!!! А навіщо їм додаток? А щоб я там проголосував за них в телеграм. Ну Бог з ними. Цікаве інше. Вже місяць я намагаюсь дізнатися куди мені платити по їхньому кредиту. Неділю мені ще гаряча лінія відповідала через годину очікування. Потім я вже почав записувати розмови з операторами і почався повний ігнор. Вчора мені приходить смс від них.сплатіть по кредиту, а то буде погіршення кредитної історії. Питання одне, куди платити? Одним словом не банк, а якась шарашкіна контора. Якщо що то у відділенні просто розвели руками і сказали що не знають як сплатити за кредит. Таке відчуття що банк навмисно затягує час щоб потім через суд вимагати з мене пару сотень тисяч процентів нарахованих. Не банк, а ДНО!!!
15 квітня 2026, 17:26
Добрий день!

Розуміємо ваше занепокоєння і, перш за все, хочемо запевнити: з моменту вашого звернення і до моменту погашення заборгованості ми сторнуємо нараховані відсотки, тож жодних додаткових нарахувань за цей період не буде.

Щодо оплати, ми неодмінно повідомимо вас, як саме можна погасити заборгованість у вашій ситуації. Залишаємося з вами на зв’язку і обов’язково доведемо це питання до вирішення.

Дякуємо за терпіння і розуміння.
ansx 11 квітня 2026, 15:08
відчуття, що говорила з поганим ШІ, який не знає базової інформації щодо свого ж банку. а доброзичливості та живого спілкування не отримати. потенційний клієнт ніколи тепер не стане клієнтом
13 квітня 2026, 18:26
Добрий день! Нам дуже шкода, що у вас залишилися такі враження, і ми дуже хочемо виправити їх на кращі 💙

На жаль, не бачимо тут ваших даних і не можемо перевірити, з чим саме виникли складнощі. Підкажіть, будь ласка, чи вдалося вам отримати відповідь на ваші питання від команди підтримки?

Якщо ні, напишіть нам у приват або залиште деталі, і ми обов’язково все перевіримо та допоможемо.
Ірина Голдберг 10 квітня 2026, 14:15
Маю неодноразовий вкрай негативний досвід роботи з АТ «БАНК АЛЬЯНС», який виявив повну некомпетентність співробітників та відсутність контролю якості послуг. Хочу попередити бізнес-спільноту про критичні ризики співпраці з цим банком під час оформлення банківських гарантій для участі у закупівлях. Халатність персоналу банку та систематичне припускання ними грубих помилок призвели до неможливості виконання зобов’язань у встановлені терміни та, як наслідок, спричинили втрату вигідного контракту й завдання прямих збитків. А також навіть отримавши додаткові 24 години на виправлення власних помилок, банк не зміг впоратися з цим завданням. Особливого цинізму додає офіційний лист банку, який по тексту намагається приховати свою провину, і стверджує, що причиною відхилення учасника стали нібито «інші невідповідності», при цьому платформа Prozorro чітко фіксує час завантаження документів, окрім гарантії від банку, що повністю спростовує спроби банку перекласти провину на клієнта, а факт претензії, що банк не надав виправлену гарантію у встановлені строки, чим фактично не виконав оплачені мною послуги, за які було взято комісію. Також хочу відзначити посадову особу, яка керували процесом організації видачі гарантій — начальник Кременчуцького відділення, Широкова Марина. Категорично не рекомендую АТ «БАНК АЛЬЯНС» як фінансового партнера.
14 квітня 2026, 11:54
Добрий день!

Нам дуже шкода, що у вас залишилося таке враження, і ми уважно розібрали ваш запит.

У наданому вам офіційному листі ми пояснили обставини, які вплинули на результат, зокрема про подання необхідних документів з вашого боку, яке не відбулося своєчасно. Це було прагнення об’єктивно пояснити, чому склалася така ситуація.

Разом із тим, ми розуміємо, наскільки це було для вас важливо, і нам прикро, що результат не відповів очікуванням. Ми маємо багаторічний досвід роботи з бізнес-клієнтами, цінуємо довіру та докладаємо максимум зусиль, щоб надавати якісний сервіс.

Ми завжди відкриті до діалогу і хочемо залишатися для вас надійним партнером у бізнес-питаннях. Ви можете написати нам у будь-який час – будемо раді допомогти та бути корисними.
Проблема вирішена
Inquisitor08 9 квітня 2026, 18:42
​Добрий день. Хочу залишити скаргу на роботу банку «Альянс» та його мобільний додаток.
Сьогодні, 9 квітня, я зіткнувся з раптовим блокуванням доступу до додатка. При спробі входу з’являється повідомлення: «Заблоковано — занадто багато помилок. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки».
​Наголошую на тому, що жодних помилок при введенні пароля чи даних я не припускався. Вважаю це технічним збоєм системи банку. Крім того:
​Відсутність зв’язку: Додзвонитися на гарячу лінію з фінансового номера неможливо. В чат-боті (Telegram) відповіді немає вже тривалий час.
​Проблема з SMS: Коли після декількох перезапусків додаток все ж таки пропустив мене до екрана введення SMS-коду, повідомлення так і не надійшло, попри три спроби. Після цього додаток знову видав помилку про блокування.
​Реакція підтримки: Вдалося додзвонитися лише з іншого номера телефону. Оператор не надав жодної конкретної інформації щодо причин блокування чи термінів вирішення проблеми, обмежившись шаблоном: «очікуйте на зворотний зв’язок».
​На даний момент я не маю доступу до власних коштів і не розумію причин обмеження. Прошу банк негайно втрутитися в ситуацію, скинути лічильник помилок та відновити стабільну роботу системи авторизації.
9 квітня 2026, 18:52
Добрий день!

Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження, і перепрошуємо за незручності.

Ми дуже хочемо вам допомогти, однак, на жаль, у відгуку немає ваших контактів чи даних для здійснення перевірки.

Будь ласка, напишіть нам свої дані у директ або створіть заявку тут, на Мінфін, – так ми зможемо перевірити інформацію та надати відповідь по вашому запиту і необхідну підтримку.
maxbo 7 квітня 2026, 3:55
Заблокували мобільний додаток альянсу, я нічого не зберігав з приводу данної карти, ні епл пей, ні cvv, сказали чекати 60 днів, на картці гроші є, вивести ніяк не можливо, допомоги ніякої, підтримка відповідає 1 раз на день, зі словами «йдіть в відділення» яке від мене 150+ км, здається схоже на ***!
7 квітня 2026, 13:51
Добрий день! Нам прикро, що у вас склалося таке враження.

Як фінансова установа, ми дотримуємося вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. У рамках цих вимог банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів.

Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності. Проте банк діє виключно у правовому полі. Будь ласка, дочекайтеся завершення перевірки, про наступні кроки вас повідомлять.

Якщо у вас виникатимуть питання, ми поруч.
Max300499 5 квітня 2026, 20:23
Заблокували застосунок з грошима на балансі питання вирішити не можуть випустити кошти не хочуть одним словом обікрали
7 квітня 2026, 13:29
Добрий день!

Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження через дану ситуацію.

Будь ласка, дочекайтеся завершення перевірки. Це законна процедура, яку проводять усі банки України. Сподіваємося на швидке рішення даного питання.
Наталія Гречкосій 3 квітня 2026, 15:22
Мій чоловік від початку вторгнення став на захист добровольцем нашої країни. Окупація Чернігівщини,20 місяців Донбасу, має статус учасника бойових дій, нагороджений золотим хрестом,і на далі продовжує служити.Я його дружина яка з дитинства маю інвалідність первина наднирнирникова недостатність, з цим банком стиснулася рік як взяла в них кредит коли хворіла потрібно були гроші, рік проплатила чесно без просторочок, потім стан здоров’я на нервах погіршився, і я скористалася своїм правом на відстрочку про платіж відсотків, та вже сплачених мною відсотків, в мене щє був кредит 5 років я працювала з отп банком, в отп банк подала перелік документів за 5 днів, мені повернули всі сплачені відсотки,і припинили нарахування відсотків.Ці ***, іначє не назвав два рази звертали мені всі ці самі документи які пройшли в отп банку, присилали несетнітницю, де конкретно були мої помилки в документах я не побачила, тільки одне я не підпадають під категорію як дружина військового, доводили мене, я звонила ігнорували в чат бот не відповідали, потім проходе місяць і знову не ті документи.Люди незв, язуйтеся з цим *** кодлом, бо це не банк, на нього закони України не діють,і людські також, а совість взагалі програли, я одне не розумію за що мій чоловік вже 49 кг залишилося віддав своє здоров’я, якщо в самій нашій країні своїж вороги, бідним людям
3 квітня 2026, 16:14
Добрий день!

Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження, і перепрошуємо за незручності.

Хочемо запевнити, що банк не відмовляє у списанні відсотків, якщо подається повний пакет документів.

Дякуємо за створену заявку — ми прямо зараз усе перевіримо та підкажемо, з чим виникли складнощі та як діяти далі.

Ми дотримуємося всіх правил і вимог законодавства, тому сподіваємося, що це питання буде вирішене якнайшвидше.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
андрей тарасов 1 квітня 2026, 13:07
не отдают валютный депозит
6 квітня 2026, 21:01
Андрію, добрий день! Перевірили інформацію за вашим запитом і бачимо, що проблему швидко та успішно вирішено ✅

Користуйтеся застосунком Alliance та його можливостями із задоволенням 😊
Katrina1609 19 березня 2026, 14:16
Користуюсь банком біля 2-х років, багато знайомих казали кращє не треба ним користуватись аде я почала, гроші скинули мені на картку і тут відразу не можливо зайти в застосунок, це не перший раз така ситуація, гаряча лінія за номер телефону 0800−602−222 НЕ ПРАЦЮЄ!!! ТЕЛЕФОНУЙЬЕ АБИ ПОЧУТИ ЩО ВСІ оператори ЗАЙНЯТІ!!! їх напевно ВЗАГАЛІ НЕМА!!! За бот можете навіть не писати що можна туди звертатись ага я звернулась і сам з собою спілкуйся @aliancebank_bot!!! НЕ ПРАЦЮЄ!!! У БАНКУ НЕМАЄ НІЯЯКОЇ ПІДТРИМКИ!!! КОШТИ ЯК ТАМ МОЖНА ДОВІРЯТИ ДАЛІ Я НЕ РОЗУМІЮ!!! В ПЛАНАХ БУЛО ВІДКРИТИ РАЗУНОК ФОП У ВАС АЛЕ З ТАКИИ ОБСТАВИНАМ КРАЩЄ ВіДКРИВАТИ АБО В ПРИВАТІ АБО В МОНО АЛЕ НІЯК НЕ АЛЬЯНС В ЯКОМУ НАВІТЬ Підтримка НЕ працює!!!
19 березня 2026, 14:27
Добрий день!

Нам шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Ми дуже хочемо вам допомогти, але, на жаль, у відгуку немає ваших даних або контактів, а також недостатньо інформації стосовно проблеми.

Будь ласка, створіть заявку тут на Мінфін – так ми побачимо ваші дані і зможемо перевірити інформацію та надати оперативну відповідь.

Щодо нашої служби підтримки, вона працює 24/7, і наші спеціалісти обов’язково нададуть вам відповідь у чаті або через дзвінок, якщо ви телефонували на гарячу лінію.

Іноді відповідь може надходити трохи довше через велику кількість звернень, але ми неодмінно відгукнемося і зробимо все, що необхідно. Ще раз перепрошуємо за очікування.
Di77 12 березня 2026, 16:13
Дуже незручний застосунок, мало необхідної інформації. Неможливо розібратися з реквізитами по сплаті за комуналку.
20 березня 2026, 16:49
Добрий день!
Нам дуже шкода, що у вас виникли складнощі. Зазвичай усе працює просто і в кілька кліків. Тому давайте розберемося, що саме пішло не так.

Напишіть, будь ласка, у чому саме виникла складність, і ми допоможемо все налаштувати. Або наша служба підтримки може зв’язатися з вами та підкаже, як все зробити крок за кроком.

Також з будь-яким вашим питанням ви завжди можете звернутися в наш чат підтримки в Telegram, який працює 24/7: @Alliancebank_Bot

Сподіваємося, все вирішиться чудово і ви зміните свою думку про нас на краще 😊
Проблема вирішена
андрей тарасов 5 березня 2026, 13:37
Заблокировали все карты без объяснение причин, дозвонится и дописаться до поддержки не могу, что делать?
6 квітня 2026, 21:08
Андрію, добрий день!

Усі ваші картки розблоковані. Це була стандартна перевірка відповідно до вимог фінансового моніторингу, і вона успішно та оперативно пройдена.

Дякуємо за терпіння і розуміння 🤝

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Альянс Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.