Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
h5dbry5r 17 вересня 2026, 17:19
колись отримував зарплату через альянс банк, потім по звичці відкрив депозит коли зарплату перевели в інший банк. мав і маю лише депозит та карту до нього, більше нічого. на карту отримую відсотки. в минулий четвер заблокували картковий рахунок. намагався дозвонитися, лише вчора вдалося, але відповісти нічого не змогли, сказали чекати. скільки чекати невідомо. тиждень минув, рахунок заблокований, 19-го щомісяця отримую відсотки, куди вони прийдуть невідомо і чи прийдуть. сьогодні знов дозвонився і сказав щоб чи висунули вимоги чи розблокували рахунок, в іншому разі пишу скаргу в нацбанк. не знаю чи зрозуміли чи ні, але сьогодні вже почав писати скаргу в нацбанк, завтра увечері відправлю. це якийсь маразм, як можна блокувати карту на яку заходять лише відсотки по депозиту? чи вже найстільки мало клієнтів для блокування, що перейшли на вкладників?
Andrew1989 11 вересня 2026, 19:28
Якщо ви думали, що дно цієї «установи» пробите, то ні. Те, що це єдина контора, яка вимагає морочитися з КЕП підписами документів, причому навіть не намагаючись бодай краплі допомогти клієнту, який вперше має підписати, і в ітозі ти мучаєшся годинами, перериваючи гугли, gpt, а зателефонувавши оператору чуєш «ми не допомагаємо, розбирайтесь самі, а ні, то підуть гроші відправнику назад», це одне. А тепер увага, отримав свіфт переказ, при другій спробі все-таки підписав все, що потрібно, надіслав і…повний ігнор! Документи надіслані об 11 ранку, 18 вечора ні слуху ні духу. Набираю оператора, питаю де мій переказ, терміново необхідні кошти, увага вальяжним тоном відповідь: «Очікуйте. Час очікування 30 днів»!!! Ганебна контора, ви серйозно??? Де мої гроші???
18 вересня 2026, 20:00
Добрий день! Ми все перевірили — бачимо, що ви успішно отримали переказ 💙

Нам шкода, що ви зіткнулися зі складнощами під час оформлення. Раді, що питання оперативно вирішено 🙌
Otass 11 вересня 2026, 10:35
Финмониторинг банка не дает положить деньги на карту. 400 т грн — лимит исчерпался. Предлагаю — ок5 с дии и выписку с банка о сумме, которую хочу положить. Говорят — принеси выписку с банка, где снял все 400 т (как это вообще возможно). Ок5 даже посмотреть не хотят. Предложил выписку с продажи драг. металлов за прошлый год. Тоже — не устраивает (нужно за этот год, хотя там 3 года она действительна). Банк ведет себя, как будто находится на вершине рейтингов (а может просто исполняющая обязанности заведующей не совсем в теме). Нам клиенты не нужны. Ну не нужны — так не нужны!!!
Євген 84 10 вересня 2026, 9:30
Відділення за адресою: Київ, вул. Січових Стрільців, 50
13.08.2026 в Банку Альянс відмовились приймати моє звернення через електронну пошту, чим порушили Закон України Про звернення громадян (це підтвердили в НБУ), і я особисто заніс своє звернення у Головне відділення Банку щодо повернення мені коштів по закінченню депозиту і замовлення готівки на касу, яке зареєстроване під № Г-2288. Відповідь має надійти до 13.09.2026, якої досі нема.
Вчора 09.08.2026 через чат підтримку нагадав про своє звернення і попередив, що відправлю скаргу в НБУ на порушення норм Закону України Про звернення громадян Банком, а також зі відмову повертати кошти клієнту. Обіцяли перевірити і опрацювати. Станом на ранок 10.09.2026 відповідь на своє звернення від 13.08.2026 я ще не отримав.
Я починаю переконуватись в тому, що Банк Альянс дійсно проблемний, має проблеми з виплатами коштів клієнтам і на це має зреагувати НБУ, куди планую 14.09.2026 відправити звернення, якщо до 13.09.2026 не отримаю офіційну відповідь належним чином.
Неповернення депозитних коштів клієнту по закінченню депозиту (в межах 100000 грн в день) це серйозне порушення норм НБУ і тягне за собою санкції від НБУ.
Ще півроку назад я хотів оформлювати/переоформлювати депозит в Банку Альянс, зараз я ненавиджу цей банк і його працівників, особливо В.Букрицю який підписує листи не читаючи і хочу якнайшвидше забрати свої заощадження.
В Банку Альянс зараз просто небезпечно тримати свої кошти, це я вже зрозумів точно!
11 вересня 2026, 17:20
Доброго дня! Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. Відповідь для вас уже підготовлена, а кошти можна буде отримати у Центральному відділенні банку, як ви і зазначали у зверненні.

Сподіваємося, що після вирішення питання ваше враження про банк зміниться на краще 🤝
OleG 999 9 вересня 2026, 12:45
Вирішив місяць назад стати клієнтом цього т.н. Альянс банку.
Оформив карту онлайн, швидко і зручно.
Встановив ліміт на 50к і почалося.
Коли вперше розрахувався картою, заблокувався рахунок, думав глюк. Чекав 2 дні, блокування не знялося.
Зателефонував у відділення, сказали чекати і все буде норм.
Чекав майже 2 дні, зателефонував, обцяли зайнятись моїм питання поза чергою.
Слово (поза чергою) мене трохи напрягло, тобто я не один такий?
Через добу розблокували рахунок, але я не дорахувався коштів (порахував скільки було, скільки витратив до блокування і скільки залишилось).
Зателефонував у відділення за поясненням, обіцяли розібратися.
Чекав 2 дні, гроші не повернулись і зі мною ніхто не звязався.
Телефоную у відділення, там обіцяють позачерного розібратися.
Знову позачергою, це якийсь сюр. У них на все черги.
Все-таки гроші повернулись, причину такого дійства не пояснили.
Врешті вирішив припинити цей абсурд. Не продовжувати співпрацю з т.н. банком.
Не раджу відкривати тут рахунок, багато гемору і черг на все.
11 вересня 2026, 17:35
Добрий день! Нам дуже шкода, що у вас стався такий досвід. Блокування рахунку могло бути пов’язане із заходами безпеки, які застосовуються для захисту клієнтів від шахрайських операцій.

На жаль, за інформацією у відгуку ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити інформацію за вашим рахунком. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін — це допоможе нам побачити ваші контактні дані та розібратися в ситуації.

Після цього ми все перевіримо та надамо вам зворотний зв’язок. Чекаємо на вашу заявку 🤝
Віктор Тернопільський 8 вересня 2026, 16:02
Я думав гіршого ніж Приват чи Ощад вже не буває, я помилився.
Через рекламу вирішив відкрити рахунок в Альянсі, відкрив онлайн, а далі жесть.
Таке враження, що застосунок, Банк, його працівники і працівники контактцентру живуть самі по собі в назалежності один від одного.
Дозвонитися важко, але можна, але який сенс? Працівники ніби не в банку працюють, а в дипетчерській, нічого пояснити не можуть, відключаються, потім через день звонять, щоб уточнити, знов відключаються. Де таких набирають? Я за останній кілька місяців з десяток разів був у відділенні, щоб отримати інформацію в живому спілкуванні. Що ходив, що ні, за принципом здогадайся сам.
За півроку, що я клієнт Альянсу, чого тільки не було, від списання грошей невідомо за що, до блокування рахунку і щоб вияснити питання, треба не тільки купу часу згаяти, але й нервів.
Мене Альянс відверто дістав своїми приколами, можливо проблема не в самому банку, а в його працівниках. Побув півроку клієнтом і досить, нехай інші мучаться, я пас. закриваю рахунок, кешбек зараз можна в любому банку отримувати.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Алина А 7 вересня 2026, 15:35
Спасибо тем, кто оставляет реальные отзывы про ситуацию в банке.
Закончился вклад вчера, деньги сразу упали на счет. Я знала о проблемах выплаты в банке благодаря отзывам, поэтому вчера обошла банкоматы и забрала практически все что было на счету.
Сегодня заехала в отделение, забрала остаток (меньше 100 грн) и написала заяву на закрытие счета. Все заняло минут 15 при том, что передо мной была только пенсионерка (людей в отделении нет).
Подтверждаю, в кассе небыло крупных сум денег, или обманывают, чтоб задержать выплаты, не знаю, готовы были выдать до 20000 грн и это киевское отделение. Что происходит вне столицы трудно представить.
Имейте ввиду, если хотите забирать деньги, заранее заберите максимум через банкоматы, а остальное потом в кассе, чтоб не терять время и нервы.
Всем хорошего дня
Мінфін
Відповідь адміністратора
9 вересня 2026, 18:18
Відгук не зарахований (на 09.09.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
олексій олегович 2 вересня 2026, 21:20
хочу всіх застерегти хто тримає депозити в банку альянс і планує їх забирати через відділення.
по перше раджу їх забрати, оскільки банк не видається надійним останнім часом, а по друге якщо сума більше 50000 гривень, будете їх забирати кілька днів в касі.
в понеділок, вчора і сьогодні ходив, а точніше бігав у відділення в банк як на роботу, щоб забрати гроші, через тривоги я не хотів розтягувати це на тижні.
в понеділок до закінчення терміну карти міг через банкомат отримати ще, але не очікував, що в банку така скрута з грошима.
сьогодні забрав, написав заяву на закриття рахунку і все, моя історія з банком альянс закінчена
3 вересня 2026, 19:15

На жаль, без додаткових даних ми не можемо детально прокоментувати ситуацію, адже не знаємо, про яке саме відділення йдеться та приблизний час вашого звернення. Наявність готівки в касі може змінюватися протягом дня, зокрема залежно від кількості та обсягу попередніх видач, а також інших факторів.

Щоб ми могли перевірити деталі, будь ласка, повідомте, в яке відділення та який час ви зверталися. Або створіть заявку тут, щоб ми побачили ваші контактні дані та могли здійснити перевірку. Ми розберемося в ситуації та повернемося до вас із відповіддю.

Для зняття коштів, окрім каси, доступна альтернатива — банкомати, де можна отримати готівку без комісії в межах встановлених лімітів. Це може бути зручним рішенням, якщо у відділенні тимчасово недостатньо готівки.

Також готівку можна замовити завчасно. Ми рекомендуємо скористатися цією можливістю, якщо планується зняття значної суми в касі.

Усі кошти за депозитами виплачуються вчасно, а банк працює у звичному режимі.

Дякуємо за ваш коментар. Будемо раді розібратися в ситуації та надати додаткові роз’яснення 😊
Thejudge99 2 вересня 2026, 11:09
Особливо дивно бачити такий рівень сервісу саме в продукті «Оплата частинами», який за своєю суттю має бути максимально простим, швидким і цифровим.

У застосунку немає нормального функціоналу для самостійного керування лімітом «Оплати частинами». Клієнт не може просто зайти в застосунок, встановити або змінити потрібний ліміт і одразу побачити результат.

Замість цього потрібно телефонувати до кол-центру, пояснювати оператору, що саме необхідно змінити, створювати окрему заявку та чекати на ручне опрацювання.

І головна проблема — такі заявки можуть виконуватися тижнями.

Тобто продукт називається «Оплата частинами», активно пропонується клієнтам як зручний банківський сервіс, але базове керування його лімітом досі виглядає як ручний процес із дзвінками в підтримку та невизначеним строком виконання.

Для банку, який позиціонує себе як технологічний, це дуже слабко. Якщо «Оплата частинами» є одним із повноцінних банківських продуктів, клієнт має мати можливість керувати ним безпосередньо в застосунку: бачити доступний ліміт, змінювати його, відстежувати статус запиту та розуміти строки виконання.

Поки що складається враження, що «Оплата частинами» цифрова лише на етапі покупки, а будь-яке керування продуктом після цього повертає клієнта до кол-центру та ручних банківських процесів.

Хотілося б, щоб реальна технологічність банку проявлялася не лише в рекламі, а й у таких базових речах.
3 вересня 2026, 19:50

Ми перевірили деталі за вашим запитом. Наразі ваше звернення перебуває в роботі профільних фахівців. Щойно матимемо результат, одразу повідомимо вам.

Дякуємо за відгук і незабаром повернемося до вас із відповіддю 🤝
Viktoria Pinter 1 вересня 2026, 20:51
2017 року відкрила валютний внесок у Банку Альянс. Гроші досі на рахунку. Завантажила нову програму, пройшла верифікацію, але рахунки не відображаються. Знаходжусь за кордоном. Техпідтримка банку не дає жодних юридичних обґрунтувань, приховує причини блокування власних коштів та в ультимативній формі заявляє, що забрати свої гроші я можу ТІЛЬКИ у відділенні. Банк фактично позбавив мене доступу до моїх грошей, порушуючи Цивільний кодекс та вимоги НБУ до дистанційного верифікування громадян за кордоном
Tetra Sound 1 вересня 2026, 17:31
Попытался воспользоваться банкоматом этого банка для оплаты мобильного телефона. ПОСЛЕ внесения купюр, автомат сообщил мне, что комиссия банка составляет космические 10 процентов. Я отменил платеж, после чего ничего не произошло, деньги автомат не вернул. Связался с поддержкой банка, где мне сообщили, что процедура возврата денег крайне сложная, и займет не один день. Они прислали мне образец заявки на возврат денег, но образец не открылся. Опять таки в поддержке мне сообщили, что всё должно открываться, а если у меня не открывается, то это мои проблемы, и мне надо их решать самостоятельно. На этом история сотрудничества между мной и АльянсБанком закончилась. Категорически не рекомендую!
Gordie Howe 28 серпня 2026, 8:37
Суцільний позитив. Швидко онлайн відкрив карту. Одразу надан кредитний ліміт. Без проблем картка додалася в епл пей. За першу покупку одразу нарахували кешбек. Ніяких проблем його вивести. На перший погляд все працює ідеально.
28 серпня 2026, 18:51

Дякуємо за такий теплий відгук. Дуже раді, що все було швидко та зручно 😊

Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо робити все, щоб Alliance залишався вашим зручним банком на кожен день 💙
snu93796486 27 серпня 2026, 23:46
Здрастуйте. Я категорично не згоден з відповіддю вашої підтримки і вимагаю передати моє звернення до технічного відділу для ручної перевірки логів реєстрації. Ситуація наступна: мій друг скинув мені своє офіційне реферальне посилання Банку Альянс. Я перейшов строго по ній, скачав програму і успішно зареєструвався. Проте обіцяний бонус за реєстрацію не нарахували ні мені, ні йому.

Більше того, пізніше я сам запросив свого знайомого вже за своїм реферальним посиланням — ситуація повторилася: він зареєструвався, але система знову проігнорувала реферальну мітку, і виплати заблоковані для обох сторін. Ваша підтримка стверджує, що переходів за посиланнями нібито не було. Це системний збій на стороні вашої програми, через яку масово «губляться» реферальні ID користувачів при перенаправленні в маркет App Store/Google Play. Фактично банк збирає персональні дані нових клієнтів на підставі маркетингової акції, але ухиляється від виконання умов публічної оферти.
kegex 27 серпня 2026, 18:50
В принципі подобається, один з найкращих курсів валют, і кешбек 1% реально дають конкурентну перевагу. Кредитний ліміт на 3 міс також непогана штука, але там є певні нюанси. Підтримка поганенька, якось кинули на 500грн які я скинувв людини якраз на альянс картку, написав всі заяви в банк, як підказав в чаті оператор, але пішло все в рельсу, ніхто навіть не відповів.
27 серпня 2026, 20:13

Дякуємо, що поділилися враженнями та відзначили переваги Alliance. Для нас це дуже цінно 💙

Щодо ситуації з переказом, шкода, що вам довелося з цим зіткнутися. Хочемо розібратися, чому так сталося. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін або напишіть нам у дірект. Ми перевіримо ситуацію та повернемося до вас із відповіддю.

Дякуємо, що ви з нами 🤝
Проблема вирішена
lemki 27 серпня 2026, 13:51
Вже двічі успішно користувався терміналом обміну валюти, хоча і бачив відгуки, що він працює несправно. В цей раз я теж отримав проблему — помістив в прийомник 164500 грн, термінал порахував скільки буде валюти та залишок запропонував відправити на картку, я ввів номер картки і термінал завис із повідомленням «Дякую». Гроші не видав та на картку теж нічого не прийшло.

Після дзвінка в підтримку сказали що віддалено не можуть підтвердити що гроші в терміналі, кажуть заповнити заяву на повернення коштів та відправити на пошту. Термінал віддалено перезавантажили та вимкнули.

Тепер на пошту прийшло уточнення «а дайте квитанцію чи скріншот екрану», яких у мене немає. Купа втраченого часу.

Комунікація із банком дуже топорна, інформації нуль, просто чекайте, ми перетелефонуємо.
27 серпня 2026, 19:45

Перепрошуємо, що цього разу виникла така ситуація та вам довелося витратити додатковий час на її вирішення.

Будь ласка, зверніться до зручного для вас відділення банку та оформіть необхідну заяву. Перелік відділень Alliance bank за посиланням: https://alb.ua/about/contacts

Усе обов’язково вирішиться, а ми зі свого боку докладемо максимум зусиль, щоб це сталося якнайшвидше.

Ще раз приносимо вибачення за незручності.
Полезный комментарий
lemki 28 серпня 2026, 19:53
Проблема вирішена. Банк перерахував гроші на iban, пройшло два дні
robertspainua 27 серпня 2026, 9:49
Після того, як трохи пошукав в інтернеті, звернув увагу на Alliance Bank — хороші комісії, кешбек і вигідний курс обміну.

Спробував зареєструватися через застосунок, але не вийшло: у мене посвідка на постійне проживання. Хоча я живу, працюю і є резидентом України — таке іноді трапляється, розумію.

Написав у підтримку, там відповіли, що рахунок можна відкрити у відділенні. Вирішив, що воно того варте. Так і зробив — провів у відділенні дві години, поки відкривали рахунок.

А потім спробував зайти в застосунок — і виявилося, що це неможливо. Взагалі. І що перекази мені доступні лише у відділенні або на терміналах.

Чесно кажучи, такого я не зустрічав ніде — ні в Україні, ні в жодній іншій країні. У мене є рахунки в кількох українських банках, і скрізь застосунок просто працює, хоча інколи й доводиться сходити у відділення, щоб оновити дані.

І стосується це не лише іноземців: у підтримці сказали, що користуватися застосунком не можуть також громадяни України, які не мають ІПН.

Велике розчарування від банку, який позиціонує себе як найкращий онлайн-банк :(
28 серпня 2026, 16:44

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і щиро перепрошуємо за незручності.

Наразі можливість повноцінної реєстрації в застосунку для клієнтів із посвідкою на постійне проживання ще перебуває в розробці. Ми працюємо над тим, щоб ця функція стала доступною якомога швидше.

Ми хочемо запропонувати індивідуальне рішення — реєстрацію через відеочат зі спеціалістом банку. Наші колеги вже намагалися зв’язатися з вами, але поки що не вдалося.

Якщо така можливість для вас актуальна, будемо раді допомогти та повторно сконтактуємо з вами найближчим часом.

Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими 💙
paalomnik 26 серпня 2026, 11:24
Ще одне моє відкриття у відрядженні. До поїздки використовував лише для оплати підписок і ігор через цікавий кешбек по карті Ігрова. Коли більш рейтингові банки блокують рахунок на будь-який чих і пропонують дзвонити на гарячу лінію в роумінгу щоб доказати що ти не верблюд, Альянс просто працює і дає обіцяний кешбек на всі транзакції. Курс валют теж завжди хороший. Тепер це одна з моїх основних карток для щоденних розрахунків.
26 серпня 2026, 19:47

Дуже тішимося, що картка «Ігрова» так вдало проявила себе, і ви обрали Alliance для щоденних розрахунків 😊

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо старатися, щоб усе працювало якнайкраще 💙
Наталія Федитник 20 серпня 2026, 22:51
АТ «БАНК АЛЬЯНС», прошу нарешті звернути увагу на мою ситуацію!
Я є вдовою загиблого Захисника України та маю на утриманні малолітню дитину. Я фактично сама виховую дитину та не маю підтримки, тому ця ситуація для мене є надзвичайно важкою.
На моє ім'я в АТ «БАНК АЛЬЯНС» було оформлено кредит, який я фактично не оформлювала, не отримувала та не давала згоди на його оформлення.
Найбільше мене обурює те, що кредит був оформлений із використанням моїх анкетних даних, але ці дані мені взагалі не належать і не відповідає дійсності.
Зокрема, у банку зазначена електронна пошта, яка не є моєю, вказана інформація про мій дохід, місце роботи та розмір заробітної плати, які не відповідають моїм фактичним даним.
У зв’язку з цим у мене виникає цілком закономірне питання до банку:
Чому під час оформлення кредиту не була проведена належна ідентифікація особи?
Чому служба безпеки банку не перевірила достовірність анкетних даних, на підставі яких було прийнято рішення про видачу кредиту?
Якщо в анкеті містяться дані, які не належать мені та не відповідають дійсності, яким чином банк встановив, що кредит оформлювала саме я?
Я не оформлювала цей кредит, не отримувала цих коштів і не надавала дозволу іншій особі оформлювати кредит від мого імені.
Я вже звернулася до поліції із заявою щодо цієї ситуації.
При цьому я намагаюся отримати від банку нормальну відповідь та розібратися в ситуації, але через операторів контакт-центру фактично не можу достукатися до відповідального працівника.
Під час розмови з оператором я буквально слізно просила з'єднати мене з оператором/фахівцем вищого рівня, який може розібратися у моїй ситуації. Я пояснювала, що питання серйозне і стосується можливого шахрайського оформлення кредиту.
Але навіть цього я не можу домогтися.
Мені повідомляють, що звернення нібито передане до відповідного відділу, але при цьому я елементарно не можу отримати номер свого звернення та зрозуміти, куди саме воно передане і хто ним займається.
Я вже настільки виснажена цією ситуацією, що змушена звертатися публічно на Мінфін, тому що звичайним шляхом через контакт-центр я не можу отримати належної допомоги.
Я прошу банківську установу розібратися, як на моє ім'я міг бути оформлений кредит, якщо дані, зазначені в анкеті, мені не належать та не відповідають дійсності.
Прошу А Т «БАНК АЛЬЯНС» надати мені конкретну відповідь:
1. Чому не була належним чином перевірена особа, яка оформлювала кредит?
2. Чому в анкеті містяться дані, які мені не належать?
3. Чому вказана електронна пошта, яка не є моєю?
4. Чому зазначені недостовірні дані про моє місце роботи, дохід та заробітну плату?
5. Яким чином банк встановив, що кредит оформлювала саме я?
6. Які документи та дані були використані для моєї ідентифікації?
7.Чому після моїх звернень я не можу отримати номер зареєстрованого звернення та зв’язатися з відповідальним фахівцем?
Я прошу не надсилати мені чергову стандартну відповідь оператора контакт-центру.
Я прошу, щоб мою ситуацію розглянула відповідальна особа банку, яка має повноваження провести повну перевірку та надати мені змістовну відповідь.
Якщо банк не зможе належним чином розібратися в моїй ситуації та не припинить покладати на мене відповідальність за кредит, якого я не оформлювала, я буду змушена звертатися за допомогою до державних установ, волонтерських організацій та громадських об'єднань, які займаються захистом і підтримкою сімей загиблих Захисників України.
Я хочу вирішити це питання законним шляхом.
Але ще раз наголошую:
Я цього кредиту не оформлювала. Я цих коштів не отримувала. Я не надавала згоди на його оформлення. І я хочу зрозуміти, чому банк не перевірив особу та дані належним чином перед тим, як видати кредит.Хочу також звернути увагу на ще одну важливу обставину.
У той самий період часу були спроби оформлення/отримання доступу до банківських послуг ще у двох банках.
В одному з них я вже є клієнтом. Цей банк оперативно відреагував на підозрілу ситуацію, заблокував відповідні дії та не допустив подальшого розвитку шахрайської схеми.
В іншому банку я взагалі не була клієнтом. Проте й цей банк, після перевірки, не допустив мого оформлення як клієнта, тобто спрацювали відповідні механізми перевірки та безпеки.
І на цьому фоні виникає цілком закономірне питання до АТ «БАНК АЛЬЯНС»:
Чому саме ваш банк, оформлюючи кредит онлайн, не провів належної перевірки особи та достовірності анкетних даних і в результаті надав кредит, хоча частина зазначених у заявці даних мені взагалі не належить?
Два інші банки в аналогічній ситуації спрацювали як система безпеки — один заблокував підозрілі дії, інший взагалі не допустив оформлення клієнта.
А у вашому банку онлайн-кредит був оформлений!!!
як саме банк перевіряв особу та достовірність інформації перед тим, як надати кредит, і чому ця перевірка не виявила очевидних невідповідностей у моїх анкетних даних? Я вже змушена звертатися сюди, оскільки ситуація для мене набула критичного характеру. Я вважаю, що банк проявив недбалість при перевірці інформації та фактично допустив оформлення онлайн-кредиту за моїми даними, не переконавшись навіть у тому, що на момент оформлення я не працювала в зазначеному в кредитній заявці місці.
Мене обурює, що елементарна перевірка інформації, яка могла б одразу виявити невідповідність, проведена не була. При цьому наслідки цієї ситуації тепер змушена розбирати я, доводячи, що кредит оформлювала не я.
Наскільки ця ситуація вже накипіла, що я готова звертатися не лише до державних органів, а й до інших державних та волонтерських організацій, які займаються захистом прав і законних інтересів сімей загиблих Захисників України. Я не хочу доводити ситуацію до залучення додаткових організацій, але якщо банк не здатний належним чином розібратися в ситуації, я буду змушена використати всі доступні мені законні можливості для захисту своїх прав.
Я прошу звернути особливу увагу на те, що я є дружиною загиблого Захисника України та маю на утриманні неповнолітню дитину. Попри це, замість того щоб отримати належну допомогу та об'єктивний розгляд ситуації, я змушена витрачати свої сили на доведення очевидних обставин і боротьбу з наслідками кредиту, якого я не оформлювала.
Прошу не залишати моє звернення без належної уваги та вжити всіх передбачених законом заходів реагування щодо дій банку.
26 серпня 2026, 14:41

Нам щиро шкода, що ви опинилися в такій ситуації.

Звернення щодо шахрайства вже зафіксоване в реєстрі Антифрод і зараз перебуває на опрацюванні відповідних фахівців. Усе необхідне зі свого боку ми вже передали на розгляд.

Наразі просимо трохи зачекати на результати, ви обов’язково отримаєте відповідь.

Ми поруч і на зв’язку. Якщо виникнуть запитання, пишіть нам тут у дірект, у жодному разі не залишимо їх без уваги 💙
Проблема вирішена
Volodymyr Kuzmenko 20 серпня 2026, 16:57
При вході в додаток пише: «Занадто багато помилок. Можливо тобі зможуть допомогти в службі підтримки.» (Насправді служба підтримки нікудишня) Дозвонитись на гарячу лінію не можливо (Годину або дві будете слухати набридливу музику), в телеграм і вайбер по сто годин відповіді чекаю! Побачив по відгуках що ви самий *** банк, рахунок блокуєте одразу, а розблоковуєте місяцями, а може і роками. Відновиться доступ до акаунту, тоді будемо прощатись (Буду писати заяву на розірвання договору, не хочу з вами нічого мати) Повне «Дніще» ваш банк😡
25 серпня 2026, 20:52

Ми перевірили інформацію за вашим запитом. Бачимо, що вашу проблему оперативно вирішено 20 серпня, і комунікація зі службою підтримки пройшла успішно 🙌

Сподіваємося, ваша думка про банк зміниться на краще. У нас багато задоволених клієнтів, і нам дуже хочеться, щоб ваш досвід також був позитивним 😊

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, наша служба підтримки завжди на зв’язку в Telegram @Alliancebank_Bot 💙
gfdkj434232 20 серпня 2026, 12:59
В п’ятницю 14.08 виявив, що рахунок заблокували. Якщо б не звернув увагу, то й не знав би досі.
Я ФОП, Пощастило зв’язатися з Альянсом.
Жодного разу ні в Приваті, ні в Моно, де маю ще рахунки, не блокували рахунки, не було жодного приводу чи порушення лімітів. Документи всі в наявності, чинні.
В п’ятницю ледь додзвонився у відділення, пояснити нічого не змогли, сказали чекати, інформацію передали в центральне відділення відповідному відділу. Я чекав і чекаю досі, ніхто зі мною не зв’язався від банку досі. Вже тиждень минає. Я не знаю скільки і чого чекати.
Добре, що маю рахунки в Приваті і Моно.
Я просто вражений безвідповідальністю представників банку Альянс, якщо вже заблокували, то передзвоніть, поясніть, запитайте, видно що я ФОП і мені треба робочий рахунок. Їм байдуже.
Я намагаюсь працювати, щось заробляти, сплачувати податки чесно, а банк фактично цьому перешкоджає, виникає питання, для чого мені такий банк?
Дзвонив сьогодні у відділення, кажуть чекайте, з вами зв’яжуться. Скільки чекати не відомо і чого чекати?
Завтра поїду у відділення розбиратися, якщо не розблокують рахунок чи не прояснять причину блокування, припиню співпрацю, буде на одного клієнта менше.
Я розумію в якій країни живу, враховуючи, що бізнес в ступорі, а людей все менше і менше, а відповідно і клієнтів банків, але не розумію, яку мету переслідують в банку Альянс мовчки блокуючи рахунок ФОП і нічого не пояснюючи.
Не раджу мати справу з банком Альянс. Відношення до клієнтів як до ворогів.
27 серпня 2026, 20:03

Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Давайте обовʼязково розберемося з проблемою.

На жаль, за інформацією у відгуку ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити інформацію за вашим рахунком ФОП. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін — це допоможе нам побачити ваші контактні дані та розібратися в ситуації. Або напишіть нам у дірект.

Після отримання даних ми обов’язково все перевіримо та надамо вам зворотний зв’язок.

Чекаємо на вашу заявку 🤝

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Альянс Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.