Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
regularuser 9 серпня 2026, 14:13
Банк Альянс для мене став справжнім відкриттям. Зрозумілий застосунок та жодних складнощів під час віддаленого відкриття рахунків (а це для мене було важливо). Дуже цікаві кешбеки: 30% за оплату карткою в магазинах та 3% за оплату комунальних послуг.
Якщо підсумувати всі плюси та мінуси, то вони для мене виглядають так.
Плюси:
— віддалене відкриття та обслуговування без жодних проблем;
— кешбек на комуналку 3%;
— кешбек на покупки 1% без обмежень по MCC та сумі накопичення;
— безкоштовне поповнення карток;
— безкоштовна оплата на IBAN (з лімітом на 50 000 грн за місяць);
— зручний додаток;
Мінуси:
— кешбек на комуналку діє тільки до 31.08.26 (і це дуже засмучує, бо це було одним із агрументів для відкриття рахунку);
— за фізичну картку треба заплатити (безпосередньо картка коштує 0 грн, але треба оплатити доставку Новою Поштою. Оскільки мені часто потрібна фізична картка, то доводиться користуватися карткою іншого банку, котра була отримана повністю безкоштовно);
— ШІ помічник в службі підтримки генерує повну нісенітницю та може вам написати абсолютно неправдиву інформацію про банківські продукти. Біда в тому, що він не признається коли в нього запитуєш чи він ШІ. Можна підключити реального оператора і він уже допоможе професійно та по суті.
kkk Sss 5 серпня 2026, 12:21
Не связывайтесь с этим банком никогда. Распространите. Написал на них жалобу в нбу и киберполицию. Разорвали со мной отношения и перечислили остаток на другой банк с пометкой, что это кошти согласно какого то терроризма и т. д. и т. п. Теперь этот банк меня запрашивает документы что это не так. Алльянс вы хоть головой думаете что пишется??? Я вас засужу…и отберут лицензию со штрафом
7 серпня 2026, 17:57
Добрий день! Нам шкода, що у вас склалося таке враження.

Банк діяв відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішніх процедур фінансового моніторингу. Вам було направлено запит на електронну пошту (щодо надання пояснень та документів у межах фінансового моніторингу), а також надано роз'яснення під час телефонної розмови з вами.

На жаль, необхідні пояснення та документи у відповідь на запит від вас до банку не надійшли. У зв’язку з цим банк був змушений діяти відповідно до вимог законодавства.

Якщо у вас залишилися запитання щодо даної ситуації, рекомендуємо звернутися до банку через офіційні канали зв’язку для отримання детальних роз’яснень.

Ми на звʼязку в Telegram 24/7, звертайтесь у будь-який момент: @Alliancebank_Bot
snu30294464 4 серпня 2026, 14:36
Відділення за адресою: Київ, вул. Січових Стрільців, 50
5 днів тому при вході в застосунок з’явився надпис «щось пішло не так», потім «вхід на цьому застосунку обмежено з метою безпеки». На гарячій лінії і, так званому, чаті підтримки, відмовляються пояснити, в який саме момент і з якої причини був обмежений доступ. Кажуть, що вже розблокувати його неможливо. Радять увійти з іншого пристрою. Завантажила на інший пристрій, — такий самий надпис, і кажуть, що на обидвох пристроях була відмічена підозріла активність самого пристрою (навіть не застосунку!!!). Як таке може бути, якщо на другий пристрій застосунок навіть не встановився, щоб щось там відмітити!!! Подібна ситуація вже була саме із цим їхнім новим застосунком, який не тягне роботу на різних телефонах. Застосунки інших банків, при цьому, працюють. Минулого разу після битви, проблему вирішили, зараз повністю відмовляються її дослідити навіть для себе. Мабуть, від спеки в спеціалістів мізки відмовили…
7 серпня 2026, 18:15

Розуміємо ваше занепокоєння. Ми перевірили заявку за вашим запитом: у цьому випадку обмеження доступу пов'язане зі спрацюванням систем безпеки.

Якщо на пристрої було зафіксовано ознаки, які система розцінює як потенційний ризик, можливість відновлення доступу саме на цьому пристрої може бути відсутня. Водночас не кожен альтернативний пристрій, наявний у вас, обов'язково дозволить пройти перевірки безпеки та авторизацію.

У такому разі рекомендується використовувати інший пристрій, що відповідає вимогам безпеки застосунку.

Якщо вам потрібна детальніша консультація щодо подальших дій для входу в застосунок, будь ласка, зверніться до служби підтримки — наші співробітники нададуть актуальні рекомендації з урахуванням саме вашої ситуації.

Ми на звʼязку в Telegram 24/7, пишіть у будь-який момент: @Alliancebank_Bot. Ми зробимо все, щоб допомогти 🤝
snu40325420 4 серпня 2026, 14:33
​АТ «БАНК АЛЬЯНС» категорично відмовляється виконувати вимоги Закону України № 3048-IX та розблокувати законний щомісячний ліміт у розмірі 16 000 грн.
​Ще 17 липня приватний виконавець Савенко Ю. О. (savenkoyurii1404@gmail.com) направив до банку офіційну Постанову про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій (ВП № 81499198). Попри це, банк продовжує утримувати кошти та відмовляє у відкритті ліміту, порушуючи мої права.
​Наразі подано та офіційно зареєстровано скаргу до Національного банку України (№ Ч-273333/1/30943 від 27.07.2026). Очікую офіційного підтвердження факту порушення від НБУ та паралельно готую позовну заяву до суду з вимогами:
​Зобов'язати банк надати доступ до коштів у межах законного ліміту.
​Стягнути з банку завдані збитки та моральну шкоду.
​Не рекомендую зв’язуватися з цим банком, якщо цінуєте свої права та дотримання законодавства України.
NikolaenkoKK 4 серпня 2026, 13:59
Мала депозит в Альянсі майже сто п’ятдесят тисяч. Закінчився він в неділю 2 серпня. Гроші в неділю були вже на картці. З банкоматів зняла майже сто тисяч, решту планувала вчора по дорозі заїхати у відділення і забрати.
Приїхала у відділення і відразу почула, що гроші треба було завчасно замовляти, каса порожня. Порадили з банкоматів забирати.
Можливо треба було замовляти гроші, але замовляти кілька десят тисяч для видачі з каси смішно. Я з банкоматів майже сто зняла, а для видачі з каси у два рази менше треба замовляти? Давно з таким не стикалась.
Пішла дозняла залишок. Тільки час витратила даремно у відділенні. Вирішила поки не закривати картку, може колись знадобиться.
Майте на увазі, якщо треба отримати гроші через касу відділення в Альянсі, замовляйте, бо будете гаяти час як я.
Якщо в Києві треба замовляти на касу гроші, уявляю що відбувається в областях
Аліна Ярмоленко 28 липня 2026, 9:43
Намагаюсь 2 тижні вже закрити один картковий рахунок і це просто жах, аби можна було оцінку в мінус поставити то так би й зробила. 15го липня згідно наданим же ними в чаті шаблоном написала заяву, підписала Дія-підписом і надала її в тому ж чаті (так як вони вказали при надсиланні шаблону). Через 2 тижні вирішила запитати на якому етапі її закриття, на що отримую відповідь що вона не взята в роботу! Надсилають вже новий шаблон і знову все необхідно по новій! Я сказала що не буду знову цього робити, нехай опрацьовують минулу! Написали ок, надішліть на пошту. Надіслала, на що мені 2 рази написали зовсім не за той рахунок, що в заяві що там залишились кошти. Я написала знову у підтримку щоб подивились уважно! Тепер вже написали що там немає підпису! Хоча все є! Знову написали що візьмуть в роботу. Сьогодні знову пишуть що заява не взята в роботу і треба заново заповнювати і підписувати через взагалі якісь незрозумілі сервіси.
Manolo74 27 липня 2026, 21:26
Реферальна програма від Альянс банку наглий обман.Маю 6 реестрацій с статусі РЕЕСТРУЄТЬСЯ.Ні одній людині не нарахували. Мені також нульВ службі підтримки прості турі відмазки на кожен випадок.Не ведіться.Це обман.
Станіслав Станіслав 20 липня 2026, 14:38
Все почалось в травні, коли мені заблокували мій рахунок фіз.особи. На ньому кілька гривень всього. Ніяких переказів не робив, причини блокування не знаю. Маю також рахунок підприємця в Банку, ще не заблокували.
Власним рахунком користуюсь рідко, тому про блокування дізнався лише на початку червня. Звернувся у своє відділення, там лише порадили писати звернення до центрального офісу в Київ, я написав і передав на наступний день через відділення, попросив прискорити розгляд. Це було 09.06.26.
Взяв робочий телефон керівника відділення, дзвонив через день, нагадував, просив.
Пройшов місяць, відповіді нема.
Нагадую, що відповідно до законодавства, Банк у разі блокування рахунку, має впродовж 5 днів направити на адресу клієнта лист щодо блокування його рахунку. Так прописано в Законі. Не я, як клієнт маю ходити і просити, а Банк має зі мною зв’язатися, на тій підставі, що саме Банк заблокував мій рахунок за своєю ініціативою, але в Банку Альянс живуть в паралельній реальності.
Терпець увірвався, пройшло півтора місяці, а я досі чекаю відповідь на своє звернення і мій рахунок заблоковано. Банк досі не висунув до мене вимоги і відповіді на мій лист не надав, вважаю це також порушення терміну розгляду мого звернення.
Годину назад заїхав у відділення і подав заяву на закриття свого рахунку фіз.особи, залишок в кілька гривень перерахувати на рахунок в іншому банку не змогли, бо із заблокованого рахунку Банк бере комісія, а сума менша ніж сума комісії. Маразм якийсь.
До кінця місяця закрию рахунок підприємця, дістало. Переведу обслуговування в інший банк. У мене оборот не великий.
Дивовижно те, що коли я сказав, що буду закривати рахунок і переводити обслуговування в інший банк, на обличчі начальника відділення я не побачив стурбованість. Абсолютна байдужість.
З таким відношенням зі сторони Банку я не бажаю миритися, всього найкращого.
28 липня 2026, 16:35

Нам шкода, що у вас склалося таке враження про банк.

На жаль, за інформацією у відгуку ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити деталі звернення. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін — це допоможе нам побачити ваші контактні дані, перевірити інформацію та надати вам вичерпну відповідь.

Після отримання даних ми обов’язково все перевіримо та надамо вам зворотний зв’язок щодо ситуації. Будемо раді допомогти та розібратися у вашому зверненні та чекаємо на створення заявки.
Олександр Вершинін 17 липня 2026, 12:45
Користувався послугами банку через вигідний курс купівлі валюти та низький відсоток за п2п перекази закордон. Одного дня я отримав від банку на пошту лист з доволі скромним заголовком «Запит щодо уточнення інформації» на який я не звернув уваги і не відкрив його зміст. Пізніше зʼясувалось що це був запит на підтвердження походження коштів протягом 7 днів з інформуванням якщо я не відповім на нього то моє обслуговування буде зупинено. Окрім вказаного листа банк не спробував проінформувати мене більше ніяким чином, не було жодного дзвінка, СМС, пуша чи внутрішнього повідомлення в мобільному додатку банку в який я заходив кожного дня. І яке моє здивування було коли через 7 днів я не зміг зайти в мобільний додаток та отримати доступ до ВЛАСНИХ коштів! На мої запити у колл-центр мені відповіли що банк припинив моє обслуговування і причину вони вказувати не зобовʼязані! Пізніше я таки відшукав вище вказаний лист на пошті і зрозумів причину самостійно. Я знову звернувся до колл-центру з проханням прийняти від мене інформацію щодо походження коштів і відновити моє обслуговування, на що отримав відмову типу вже все, обслуговування припинено і назад шляху немає. А що ж з моїми власними коштами? Сказали очікувати на якийсь лист щодо інструкцій з отримання моїх власник коштів, яких було кілька гривень на гривневому рахунку та 1706 євро на євровому. Пізніше надійшлов лист з проханням надати реквізити для перерахунку залишків з моїх рахунків. Реквізити надав. Через кілька днів отримав залишок в євро мінус 4% комісії(68 євро) які банк любʼязно взяв собі за цю операцію. Стосовно гривневого залишку банк просто вирішив не переказувати його бо їх комісія за цю операцію складає мін 100 грн що було вище ніж сума залишку. Звісно мені про це додатково ніхто не повідомляв і цю інформацію я самостійно вибивав з кол-центру банку. Отже, я пережив найгірший досвід з українським банком і найгірший приклад комунікації банку з клієнтом, тому НЕ РЕКОМЕНДУЮ користуватись послугами банку Альянс!

P. S. Після припинення мого обслуговування банк надіслав дуже милий лист з наступним текстом «Хочемо подякувати за цей період разом — приємно бути частиною вашої фінансової історії.
Alliance постійно змінюється та вдосконалюється: ми запускаємо нові продукти, сервіси та функції, щоб бути ще кориснішими. Будемо раді вітати вас знову — двері завжди відкриті.»
olena1olena 17 липня 2026, 8:58
хотіла подзвонити і дізнатися умови закриття рахунку фоп.
весь день дзвонила і у відділення і у контакт-центр, ніхто не відповідав, лише увечері до мене передзвонили з контакт-центру.
відповіла по голосу тітонька років за 60, яка не те щоб дала мені консультацію по закриттю рахунку, вона навіть не відразу зрозуміла що таке фоп.
я розумію, що в усіх дефіцит кадрів, але в інших банках з 3 працівників хоч один компетентний, а тут 0.
сьогодні чи в понеділок поїду у відділення, якщо там ще хтось працює і на місці розберусь.
20 липня 2026, 9:29
Відгук не зарахований (на 20.07.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Елена Перехрестенко 16 липня 2026, 14:48
Я двічі зверталася до служби підтримки банку.

Перший раз — через проблему з прив’язкою картки до Apple Pay. На жаль, мені так і не змогли допомогти.

Другий раз я звернулася з проханням закрити картку, але отримала відмову, оскільки, за словами співробітника, зробити це через чат неможливо. Я пояснила, що наразі перебуваю за кордоном і фізично не маю можливості відвідати відділення. Попри це, жодного альтернативного рішення мені не запропонували.

Найбільше засмутило ставлення служби підтримки. Відповіді були різкими та незацікавленими у вирішенні моєї проблеми. Складається враження, що клієнту просто відмовляють, а не намагаються допомогти.

Дуже прикро, адже іноді достатньо проявити трохи бажання знайти рішення, щоб клієнт залишився задоволеним і продовжував користуватися послугами банку. На жаль, у моєму випадку цього не сталося.

Нікому не раджу цей банк.
ukrenergo50 15 липня 2026, 14:16
Відділення за адресою: Хмельницький, вул. Шевченка, 11
Мама досі клієнт Альянс Банку і нажаль буде ним ще до грудня, тому маю право написати відгук від її імені. Але він скоріш буде виглядати як роздуми і питання?

Так сталося, що оформила вона річний депозит в Альянс Банку, тоді були хороші умови і достроково забрати гроші не може зараз, вже дізнавалися у відділені банку.

За постановою Верховного Суду, рішення якого не може бути оскаржене, Альянс Банку необхідно сплатити 1.2 млрд грн Укренерго, а це більше ніж капітал Альянс Банку!
Тобто, сплатити за рішенням Верховного Суду необхідно, інших варіантів нема, тож виникає питання: ДЕ ВІЗЬМЕ Альянс Банк 1.2 млрд грн для сплати?
Правильно: НІДЕ, а отже його визнають неплатоспроможним і це мене і маму як досі клієнта лякає.
Наразі Альянс Банк намагається всіма методами (здебільшого нечесними, підкупами, як пишуть журналісти) затягнути виплати, але це лише затягування, а не пошук рішення.

Альянс Банк наразі нараховує і виплачує відсотки по депозиту, з поверненням великих сум як я бачу, є затримки, але все-таки теж ще виплачує, тому чіплятися до Альянс Банку нема сенсу.

Я не хочу нагнітати паніки, просто кажу свої роздуми, маю право, оскільки мама клієнт Альянс Банку і забрати депозит не може, хоча дуже хоче!

Якщо тут є експерти, то поясніть мені в коментарях, яким чином Альянс Банк буде сплачувати 1.2 млрд грн за постановою Верховного Суду? Апелювати нема до кого вже, Верховний Суд остання інстанція.
Сплата 1.2 млрд грн = ліквідація Альянс Банку, чи не так? Чи я не правильно розумію?
Прошу проясніть ситуацію?
Anatoliy95 14 липня 2026, 9:57
Зарегистрировался в приложении Банка Альянс по реферальной ссылке друга. Перешел по линку, меня сразу перенаправило в маркет, скачал приложение, открыл карту «Стартовая» (все как положено). В итоге — ноль, никаких бонусов ни мне, ни другу не пришло.

Позвонил на горячую линию, но вместо того, чтобы проверить логи и зафиксировать технический сбой своего же софта, оператор просто отмахнулся фразой: «Вы неправильно зарегистрировались». На все аргументы о том, что я четко следовал инструкции и переходил по ссылке — им плевать. Абсолютное нежелание помогать и признавать баги в своей системе.

Это чистой воды недобросовестный маркетинг. Банк крутит рекламу «приведи друга», бесплатно собирает персональные данные и привлекает новых клиентов, а когда доходит до выплаты обещанных денег — включает дурака и обвиняет пользователя.

Требую от администрации банка поднять логи моей регистрации, зафиксировать переход по реферальной ссылке и выплатить положенный бонус. Параллельно отправляю жалобу в НБУ на проверку выполнения банком условий публичной оферты. Потенциальные клиенты, будьте готовы, что вас тоже кинут!
14 липня 2026, 18:36

Нам дуже прикро, що у вас залишилися такі враження 😔

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. За результатами перевірки бачимо, що бонус за реферальною програмою не був нарахований, оскільки реєстрація відбулася не за реферальним посиланням друга, а через рекламне посилання.

Розуміємо ваше розчарування, але водночас можемо запевнити, що бонуси нараховуються автоматично всім користувачам, які реєструються за реферальним посиланням.

Нагадаємо, як запросити друзів через реферальну програму, щоб і ви, і друзі отримали бонуси:

1. У застосунку Alliance оберіть віджет «Запросити друзів» і скопіюйте своє реферальне посилання

2. Надішліть його друзям, які ще не користуються Alliance

3. Друг реєструється у застосунку через ваше посилання, активує будь-яку картку, і ви обидва отримаєте бонус

Сподіваємося, що попри цей досвід нам вдасться змінити вашу думку про Alliance на краще 🤝

Якщо у вас виникатимуть додаткові питання, ми поруч.
iburewiu0 13 липня 2026, 17:31
У мене депозитний вклад, відсотки щомісячні, забираю не щомісяця. Сьогодні планувала за три місяці зняти відсотки, але забула карту, взяла іншого банку, був паспорт в сумці. В обід пройшла у відділення щоб з паспортом зняти гроші. Підійшла до співробітниці, дала паспорт, та відразу подивилась суму до видачі і сказала, що може видати каса лише до 5000 сьогодні, у мене було трохи більше на рахунку. В касі мені теж сказали, що видати зможуть до 5000 сьогодні, якщо завчасно не замовляли, чекають підкріплення. Зняла 5000. Співробітниця порадила знімати з банкоматів, там без комісії і в межах 100000 на добу. Тому якщо плануєте знімати кошти з каси, краще замовляйте завчасно.
14 липня 2026, 21:02

Перш за все, щиро перепрошуємо за незручності.

На жаль, без додаткових даних ми не можемо детально прокоментувати ситуацію, оскільки не знаємо, про яке саме відділення йдеться та які обставини були на момент вашого звернення. Зокрема, наявність готівки в касі залежить від багатьох факторів, наприклад, від обсягу попередніх видач протягом дня.

Для того, щоб ми могли перевірити деталі, будь ласка, надайте інформацію про відділення та час звернення. Ми розберемося в ситуації та повернемося до вас із відповіддю.

Для зняття коштів також передбачена зручна альтернатива — банкомати, де можна отримати готівку без комісії в межах встановлених лімітів. Розуміємо, що у вашій ситуації цей варіант не підійшов, проте для багатьох клієнтів це є зручним рішенням у випадках, якщо у відділенні тимчасово недостатньо готівки.

Замовити готівку завчасно — це також хороше рішення, і ми радимо так робити, якщо клієнт планує знімати кошти в касі.

Дякуємо за ваш коментар і чекаємо на додаткові дані для проведення перевірки.
18 липня 2026, 14:25
79maxxx 13 липня 2026, 9:18
Так сложилось что у меня есть кредитка Банка Альянс, одна из многих. Иногда пользуюсь и возвращаю деньги через кассу отделение, которое недалеко от работы.
В пятницу после обеда уехал с работы и решил ее пополнить по дороге через терминал Банка Альянс впервые.
Это нечто — огромный экран, нажимать непонятно куда, после нескольких нажатий гаснет. Хотел позвонить спросить в контакт-центр, никто трубку не берет, в отделении тоже никто не отвечает хотя был еще рабочий день.
Тыкал тыкал надоело, плюнул и ушел.
Неясно зачем делать такие сложные в использовании терминалы, глючные, но больше всего напрягает, что спросить не у кого, все телефоны молчат, типа догадайся сам.
Мне такое не подходит, в других банках все намного проще, стабильнее и безопаснее.
Не могу советовать пользоваться терминалами Банка Альянс, страшно
OLEG5555555 10 липня 2026, 9:21
В городе только одно отделение.
За 2 дня не могу дозвонится в отделение.
Гарячая линия тоже не отвечает.
Да в конце-концов, наберите нормальных сотрудников в одно нещастное отделение и посадите на Гарячую линию хоть кого-то!!!
14.07 заканчивается депозит, я желаю забрать его, хочу заказать деньги на 14.07 на отделение ул. Воскресенская, 28!
Попробуйте только не вернуть или сказать, что в кассе нет денег, когда приду! Сразу же отправлю жалобу в НацБанк.
10 липня 2026, 16:36

Будь ласка, напишіть нам у чат підтримки в Telegram: @Alliancebank_Bot або створіть заявку тут, на Мінфін. Це дозволить нам ідентифікувати вас як клієнта, зв’язатися з вами та допомогти.

Наразі за вашим відгуком ми не бачимо ваших даних. Після отримання заявки обов’язково усе перевіримо та оперативно надамо вам зворотний зв’язок.

Очікуємо та будемо раді допомогти.
1mariyabod 8 липня 2026, 11:02
обмежили мені ліміт по рахунку ще в кінці минулого місяця. якщо раніше було 100000 в день, то зараз 50000 на місяць і дізналась про це випадково. документів жодних не вимагали. приїхала нарешті вчора у відділення щоб з’ясувати причину, бо телефон ні у відділенні, ні на гарячій лінії не беруть.
у відділені дівчинка сказала, що до обмежень не має відношень і треба звернутись або в чат бот або написати звернення.
чат бот висів, вирішила писати звернення. написала коротке звернення щоб збільшили ліміт або пояснили причину його зменшення, передала дівчинці і у відповідь почула, що розглядати будуть 30 днів. які плять 30 днів?
псіханула і вирішила закрити рахунок на місці, пішла в касу щоб забрати залишок, в касі достатніх грошей нема. для чого сидить касир не зрозуміло?!
сьогодні вранці з банкомата вже забрала основний залишок і сьогодні в обід йду закривати рахунок, нехай далі розглядають моє звернення 30 днів, дібіли
9 липня 2026, 17:05

Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження та що ви зіткнулися з такими незручностями.

Наразі за вашим відгуком ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити деталі ситуації, тому будемо вдячні, якщо ви відкриєте заявку тут і вкажете свої дані. Ми обовʼязково проведемо перевірку та детально розберемося в усіх обставинах.

Також просимо уточнити, у якому саме відділенні ви обслуговувалися, коли це сталося.

Зазвичай для перегляду встановлених лімітів необхідно підтвердження доходів, зокрема довідка ОК-5 або ОК-7, і перегляд займає 1-3 дні.

Ми цінуємо кожного клієнта та прагнемо забезпечувати якісне обслуговування, тому хочемо детально перевірити описану вами ситуацію та надати зворотний зв’язок.

Дякуємо і чекатимемо на створення заявки на Мінфін 🤝
dsvaaa1 7 липня 2026, 14:33
Відділення за адресою: Київ, вул. Січових Стрільців, 50
Я уже перестал быть клиентом Банка Альянс и причина ухода очевидная — не хочу потерять свои деньги с введением временной администрации. Информирую всех, кто еще остаются клиентами этого банка:

По решению Верховного Суда Украины Банк Альянс обязан вернуть Укрэнерго 1.2 млрд грн, решение небыло выполнено до сих пор, но решение Верховного Суда не оспаривается, а значит возврат денег это вопрос времени и этот день все ближе.
Как только это произойдет, на следующий день в Банке будет сидеть куратор от НБУ, а это прямая дорога на временную администрацию.

НБУ включил Банк Альянс в проверку на этот год и не зря, для НБУ надо законный предлог чтоб ввести временную администрацию. Проверка пока назначена на осень.

Банк Альянс еще весной получил от НБУ приказ повысить свою нормативку в течении полугода, но по состоянию на конец июня акционеры до сих пор ничего не сделали, чтоб спасти Банк. Акционеры знают, что Банку идет конец и не хотят вкладывать свои деньги.
Более того, акционеры вздумали подать в суд на НБУ в прошлом месяце из-за многочисленных нарушений со стороны Банка, планируя выиграть время, но это чревато для Банка.

Ситуация в Банке Альянс настолько хрупкая, что Глова правления Банка имеет статус Временного исполняющего, НБУ не видит смысла назначать полноценного Главу правления.

Написанное выше это не блеф или желание, это подтвержденные данные.
Мне жаль тех, до до сих пор «в танке» и держит до сих пор свои деньги в Банке Альянс.
Физ.лицам особо терять нечего, ФГВ вернет, а вот юр.лиц могу только пожалеть.

Думайте, уважаемые клиенты Банка Альянс, пока еше не поздо!
Проблема вирішена
Borys Bayraktar 5 липня 2026, 20:30
Відділення за адресою: Київ, вул. Січових Стрільців, 50
Багаторічний клієнт Альянс банку та сусід по Лук’янівці, де знаходиться головне відділення банку в місті Києві…
В п’ятницю 26.06.26-о 21:10 через валюто- обмінний термінал #0011 Банку здійснював валюто-обмінну операцію, — купівлю євро за гривню.
До цього, два рази робив це безпосередньо в касі банку за адресою: вул. Січових стрільців,50; але останнього разу- касирша направила мене для цього до Терміналу, мотивував це тим, що каса не отримує підкріплення по Євро,і треба йти до терміналу ?!
Зазначаю, що робив усі дії за вимогами в терміналі, а саме-розподілив купюри на два транші (вимога-не більше 300 листів),і по черзі- згідно надпису на екрані- клав їх у лоток! Після цього- термінал крутив мої гроші всередині, скрежетав на протязі 10−15 хв.потім написав, що сталася помилка,і взагалі припинив роботу- залишив в собі усі мої гроші- 184500 грн. За деякий час-заставка на екрані з’явилася знову, але вже не відповідала жодному моєму вимогу!
Відповідно, подзвонив на гарячу лінію, не зразу це вийшло додзвонитися, і попросив дівчину Лілію-зафіксувати це прикре непорозуміння. В понеділок, 29.06.26-написав заяву до головного відділення банку, де його прийняли,і сказали чекати,-коли інкасація терміналів надасть підтвердження щодо моїх коштів. Потім 2.07.26-звернувся знову до гол.відділення Банку, де мені сказали — чекати 30 роб.днів!
Після цього — промониторивши відповідно в соцмережах, вияснив, що такі випадки при обміні валюти в терміналах- є далеко непоодинокими!
Ситуація банку взагалі щодо ліквідності- плачевна! (навіть не видають вчасно депозити!).
Завтра- вже минає 10 діб з моменту цього зухвалого пограбування мене збоку співробітників банку, який я вважав раніше пристойним!
Тому, наполягаю, завтра 6.07.26- повернути мої кошти в касі банку за адресою вул Січових стрільців 50!
Якщо моє слушне прохання не буде виконаним, окрім звернення до НБУ, я як ветеран війни, учасник бойових дій — обіцяю зробити відповідний розголос про ситуацію в Банку, відношення збоку персоналу тощо, не тільки на форумах, але й фізично біля будівлі Банку, а якщо буде потрібно і на вулиці Банковій, поряд з будинком НБУ!
6 липня 2026, 18:54

Нам щиро прикро, що виникла така ситуація.

Ми перевірили інформацію за вашим запитом — наразі над вашим зверненням ще працюють фахівці банку. Очікуємо, що вже завтра з вами зв’яжуться та нададуть відповідь поштою або телефоном.

Дякуємо за очікування та розуміння.

Ми також постійно на звʼязку тут і в чаті підтримки в Telegram: @Alliancebank_Bot

Робимо все, щоб вирішити ваше питання якнайшвидше 🤝
sinoptik777 2 липня 2026, 21:46
Номер заявки: 135903
Банк не правомірно зняв кошти, тим самим загнав в кредит. Згідно заявки кажуть що все правильно. Була залишина скарга в НБУ, так як це просто цирк якийсь.
Коротко деталі:
29.06.26 в 09:27:18 була транзакція WOG на суму 1361,50 грн, кешбек 81,69 грн
29.06.26 в 09:35:45 було повернуто 17,51 грн так як не все влізло в бак.

1.07.26 банк знімає кошти з рахунку і аргументує це тим, що операція була відмінена і кешбек 81,69 відповідно теж відміниний. Той факт що вони повинні відмінити кешбек з суми 17,51 грн вони тупо ігнорують.

Рекомендую всім перевіряти нарахування, бо вони знімають з кешбек рахунку навіть без повідомлення.
Дуже сподіваюсь що в цій схемі напряму не приймає участь WOG.
6 липня 2026, 20:35

Нам дуже прикро, що дана ситуація призвела до отримання таких вражень. Сподіваємося, нам вдасться це виправити 🤝

Співробітники банку вже надали вам пояснення щодо повернення кешбеку у зв’язку зі скасованою операцією. Ми можемо провести додаткову перевірку, щоб переконатися, що всі нарахування та списання виконані коректно.

Після завершення перевірки ми обов’язково повернемося до вас із результатом.

Щодо кешбеку в мережі WOG — він працює за стандартними правилами програми та продовжує діяти і в липні. Тому до 31.07 ви також можете користуватися ним у звичайному режимі та отримувати 6% при оплаті на АЗК WOG (як за пальне, так і за інші товари).

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Альянс Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.