Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
slarrw4245 8 січня 2026, 18:29
29 листопада відправив гроші на свій рахунок у іншому банку через IBAN. Зробив помилку в одній цифрі ІПН і кошти зникли. Сьогодні 8 січня і нічого. Підтримки в цьому банку не існує, додзвонитися неможливо
14 січня 2026, 16:27
Вітаємо!

Ми перевірили вашу заявку — кошти вже повернулися на рахунок, і питання успішно вирішено ✅

Стосовно підтримки перепрошуємо за очікування. І нагадуємо, що ви завжди можете написати нам у офіційний чат у Telegram (@Alliancebank_Bot) — ми обовʼязково відповімо та допоможемо.

Дякуємо, що ви з нами. Сподіваємося, що надалі все працюватиме гладко і без проблем! 💙
Максим Чубірко 7 січня 2026, 15:23
Відділення за адресою: Ужгород, вул. Швабська, 71-В
Декілька місяців тому офомив карту цього банку, так як довгий пільговий період 92 дні.
Думаю дійсно вигідно на стільки днів без відсотків тільки щомісяця мінімальний платіж від суми заборгованості. Мене все влаштовувало але… В січні 2026 року дивлюся по карті необхідно сплатити більше нарахували ніж кредитний ліміт мені надали, хоча я щомісяця вносив мінімальний платіж, бо січень виходить останній місяць пільгового періоду до 92 днів. Я згоден погасити всю заборгованість, тобто всі кошти, які я використав але не більше. Ще в грудні я декілька разів перепитував у служби підтримки чи треба мені погасити заборгованість до кінця грудня за листопад, бо на початку листопада була операція переказ коштів (олх доставка), так як вважається переказ коштів і на такі операції діє 62 дні а на оплату в інтернеті та торгових точках 92 дні. Я перепитув декілька разів мені необхідно внести до кінця грудня ту суму, бо був переказ коштів на початку листопада. Мені відповіли, ви не хвилюйтеся, у вас все добре, внесіть тільки мінімальний платіж. Я ж знову кажу був же переказ коштів до 62 днів пільговий період відповідно до кінця грудня. І знову відповіли ви не хвилюйтеся, платіть мінімальний платіж. А вже у січні невідомі сума 15381 грн мені нарахування, хоча я використав тільки 11932 грн. Почав писати в підтримку ніхто нічого не розумію. Питаю: поясніть, будь ласка, звідки така сума. Оператор взагалі нічого не знає. Подає запит до фахівців і нічого не відбувається. Знову кажу поясніть чому така сума і знову нічого. Що це за банк взагалі, який не може клієнту пояснити з чого така сума. Повний бардак. Надаю скріни
14 січня 2026, 17:13
Максиме, вітаємо!
Ми все перевірили — раді, що ваше питання успішно вирішено. Також бачимо, що все узгоджено з вами.

Сподіваємося, що ваша думка про нас зміниться на краще. Завжди раді відповісти на будь-які питання тут або в чаті підтримки в Telegram 💙
Тютенко Сергій 6 січня 2026, 9:11
Заблокували рахунок ще на початку листопада, там був залишок моїх коштів, місяць нічого не пояснювали, лише через місяць прислали листа, що потрібно надати підтверджуючі документи про джерело походження коштів. Я одразу все надав на електронну пошту відправив справка ОК-7, декларацію ФОП і лист пояснення, пройшов ще один місяць і досі не розблокували, то писали перевірка триває до 60 днів. Пройшло вже 60 днів пишуть всеодно що перевірка триває чекайте. Не можливо достукатись до підтримки. На електронну пошту пишу листи, відповідають пишіть у чат бот там вам допоможуть, пишу у чат бот відповідають стандартно перевірка триває чекайте. Скільки чекати? Користуються моїми грошима, і закрити рахунок не дають і не розблоковують. На якій підставі тримають такий довгий термін мої заблоковані рахунки також не пояснюють, Я вже чекаю 3 місяць. Я надав усі підтвердження. Буду вимушений писати скаргу в НБУ.
Аліна Мостовая 1 січня 2026, 17:48
Я є клієнтом Банку Альянс вже тривалий час.
30 числа на мою картку надійшло близько 2000 грн, після чого банк без попередження заблокував картку.
Протягом цілого дня я намагалася зв’язатися з банком — гаряча лінія не відповідала, у чатах також не було зворотного зв’язку. Лише ввечері оператор повідомив, що блокування пов’язане з нібито неактуальними реєстраційними даними.
Хоча банк міг завчасно повідомити про необхідність актуалізації (через дзвінок), цього зроблено не було.
У той же день я:
подала оновлену анкету,
надала довідку К5,
надала письмові пояснення щодо доходів.
На сьогодні дані все ще перебувають у статусі «актуалізація», картку не розблоковано, жодних чітких строків банк не надає.
Вважаю неприпустимим залишати клієнта у святкові дні без доступу до власних коштів та без зрозумілої комунікації. Про яку клієнтську лояльність може йти мова в такій ситуації — незрозуміло.
На жаль, цей випадок серйозно підірвав довіру до банку.
Ймовірно, це буде останній раз моєї співпраці з Alliance Bank.
Іншим клієнтам раджу зважати на подібні ризики.
5 січня 2026, 16:50
Добрий день!

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням: проблему вже вирішено, дані успішно актуалізовано. Будь ласка, перевірте у мобільному застосунку — все має працювати добре.

Щиро перепрошуємо за незручності та сподіваємося, що ви зміните свою думку про нас на краще.

Дякуємо, що ви з нами 💙
Monomah9 27 грудня 2025, 20:53
Перевел средства на свой счет в другом банке, платеж завис в обработке.
Поддержка по телефону не работает.
В ТГ и Мессенджере не отвечает.
А деньги нужны срочно.
2 січня 2026, 17:38
Добрий день!

Ми все чемно перевірили і бачимо, що ваше питання було одразу успішно вирішено. Сподіваємося, що з подальшими операціями все працюватиме ідеально.

Дякуємо, що ви з нами і вітаємо зі святами 💙
Alekc58 26 грудня 2025, 9:36
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Центральний, 79
Доброго дня! Я являюсь клієнтом бану.В мене відкрита картка Цільова. Через портал ПФУ заповнила заяву на перерахування пенсії і вказала в ній рахунок IBAN на картку Цільова. Пенсійний прив, язав цю картку. В день виплати пенсії 25 грудня кошти на картку не надійшли. Мені подзвонив менеджер і сказав, що треба прийти в банк і відкрити пенсійну картку. А пенсію вони відправили назад в Пенсійний фонд. Не розумію, чого банк так поступив і залишив мене без пенсії. Тепер щоб прийти в банк потрібен час, і потім я ще й січень буду без пенсії. Мені вже не хочеться бути клієнтом цього банку.
5 січня 2026, 11:43
Добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація, і перепрошуємо за незручності.

Ми займаємося вашим питанням та детально розбираємося в обставинах. Обов’язково напишемо вам, щойно матимемо результати.

Дякуємо вам за терпіння та розуміння 💙
totalvest 22 грудня 2025, 17:07
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Воскресенська, 28
на рахунок по їх терміналу заходять 20−30 тис в день, а кажуть ви зняти в з рахунку можете 100000 на місяць, підтримка дно, дівчатам які рішають питання респект, але ви не витягуєте! закриття рахутку тільки через відділення.
5 січня 2026, 18:11
Добрий день! Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження про наш банк.

Хочемо пояснити ситуацію з лімітами: на вашому рахунку був встановлений дуже лояльний ризик-ліміт із максимально можливими сумами для фізичної особи. На жаль, підвищити його ще більше наразі немає можливості.

Також уточнимо процедуру закриття рахунків, щоб не виникало плутанини:
— рахунок фізичної особи можна закрити дистанційно;
— для закриття рахунку ФОП необхідно звернутися до відділення банку.

Ми цінуємо кожного клієнта і завжди намагаємося пропонувати найкращi рішення в межах чинних правил. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, ми з радістю допоможемо.
karpus1981 18 грудня 2025, 13:17
Более месяца назад, снимал деньги с карты Альянса в банкомате ПриватБанка. Сумма значительная. В самый последний момент выдачи выключили свет. Деньги с карты списали, но банкомат физически их не выдал. Позвонил сразу на горячую линию ПриватБанка. Там объяснили, что звоните на горячую линию банка владельца карты, пускай делают заявку на возврат денежных средств. И с этого момента началось хождение по мукам. Дозвониться в банк практически нереально. Они иногда перезванивают. Объяснил ситуацию, говорят приезжайте в отделение пишите заявление. Я нахожусь в Донецкой области, приехать физически не могу из-за военных действий. Ок, говорят пишите заявление на электронную почту, подтвердите его КЭП. Написал. Но мое заявление уже больше месяца без ответа. Сколько раз не общаюсь с горячей линией, всем откровенно наплевать, идут банальные отговорки или отпимки. Проблема не решена. Каждый раз новому оператору нужно заново всё объяснять. Обещают помочь и дальше все снова по кругу. Телефон вышестоящего руководства не дают. Помогите пожалуйста решить мою проблему.
profili 17 грудня 2025, 16:57
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Воскресенська, 28
Выпустил карту в долларах США, положил на эту карту небольшую сумму для теста. Решил сделать заказ на Aliexpress и оплатить его долларовой картой. Банк отклоняет платежи.
Служба поддержки утверждает, что операция отклонена из-за того, что платежи на Aliexpress не являются небезопасными. И нужно написать заявление в банк чтобы разрешили проводить операции на небезопасных сайтах.
Пошёл в отделение, там ни кто из пяти сотрудников вообще не слышал о таком виде заявления. При этом 0 желания помочь и разобраться в ситуации.

С собакой разговаривать приятнее она хотя бы хвостом повиляет.

Не вздумайте нести в этот *** свои деньги.
2 січня 2026, 17:05
Вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація та склалося таке враження про банк.

Ймовірно, йдеться про транзакцію в країні, що входить до переліку обмежених.
Для вирішення питання потрібно заповнити заяву — це можна зробити повністю онлайн. Ми підготували зручний процес, щоб вам не довелося нікуди їхати.

Будь ласка, зверніться до чату нашої служби підтримки в Telegram @Alliancebank_Bot. там ви зможете отримати заяву, заповнити її, підписати КЕП та надіслати нам на електронну адресу: info@alb.ua

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння. Ми обов’язково допоможемо вам розібратися 💙
Inna0409 15 грудня 2025, 18:07
Жахливий банк! Не звʼязуйтесь, в них потрібно забрати ліцензію. Пересилала кошти через ібан і вони кудись поділись! Пишу на підтримку, відповіді немає, постійно викидають з чату! Жах, жах і ще раз жах!
2 січня 2026, 17:14
Добрий день! Перепрошуємо за незручності та нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження про наш банк.

Ми перевірили інформацію за вашим запитом: ваше питання успішно вирішено, і кошти повернулися на рахунок. Сподіваємося, що з подальшими операціями все працюватиме ідеально.

Дякуємо, що ви з нами, і маємо надію, що ви зміните свою думку про нас на краще 💙
Adelaida848 11 грудня 2025, 19:00
Місяць назад переводила кошти з одного банку на Альянс сума не велика але вона десь пропала, пишу на техпідтримку одна і та сама фраза чекайте. Вперше бачу банк коли телефонуєш запитують для верифікації номер паспорта і індифікаційний, також телефоную на гарячу лінію і завжди всі оператори зайняти і перетелефоновують з різних номерів. Вибачте це не банк це ***
19 грудня 2025, 15:09
Добрий день!

Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження про банк, і ми дуже хочемо вам допомогти. Але, на жаль, у відгуку немає ваших даних або контактів, а також недостатньо інформації стосовно проблеми.

Якщо питання актуальне, будь ласка, створіть заявку тут на Мінфін – так ми побачимо ваші дані і зможемо перевірити інформацію та оперативну відповідь.

Або напишіть до нашої служби підтримки в Telegram (@Alliancebank_Bot). Підтримка працює 24/7, і наші спеціалісти обов’язково нададуть вам допомогу.

Ми щиро сподіваємося, що все вирішиться успішно, і ви зміните думку про нас на краще.
ankrem 11 грудня 2025, 14:34
Гаряча лінія не працює. Передзвонюють через добу з номерів, які оператор/телефон підсвічує як шахрайські. При цьому для того щоб спілкуватись вимагають всі особисті дані, не дивлячись що розмова йде через фінансовий номер та не стосується фінансів чи рахунків безпосередньо
По суті питання не вирішують. Просто мичать в трубку та й все.
Але вишенька на торті, що через коментарі з описаною проблемою, вони заблочили на фейсбук. Це ж наскільки треба буде боягузами, щоб таке робити. Враження що це не банк, а який сільсікий філіал якоїсь держустанови. Отакий сервіс.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Володимир Кравченко 7 грудня 2025, 11:31
Ігнорують та утримують кошти без причини. Спочатку був термін розгляду заявки 30 днів, потім 60 днів. Вже пройшло 60 днів, всеодно карта заблокована, підтримка не відповідає, пояснень не надають, рахунок теж не можуть закрити. Зловмисно утримують кошти вже понад 2 місяці. Просто жах, а не банк
MariiaLi 7 грудня 2025, 9:35
Заблокували рахунок близько місяця тому, під час спілкування з чат ботом взагалі не отримали ніякої інформації то казали що розгляд питання 30 діб, тепер кажуть 60 діб. За період близько 1 місяця ніяких листів чи запитів так і не отримала. Також відвідувала відділення Альянс банку там повідомили, що їм не відомо чтого заблокували та їм не потрібні ні які пояснення. Також неодноразово телефонувала на їх гарячу лінію 0 800 602 222, але там взагалі ніхто не бере слухавку (так мені і не зрозуміло навіщо створювати гарячу лінію, якщо ніхто ні коли не відповідає). На мою думку що банк наблокував рахунків з невідомих підстав та в звязку з хаос серед персоналу не може з цим розібратись, але чому повинні страждати користувачі ось в чому питання
AZK7 5 грудня 2025, 16:37
Відділення за адресою: Одеса, вул. Базарна, 5/1
Моя история началась с того, что от этого банка пришли СМС с предложением открыть карту с льготным периодом 92 дня. Ок… И открыл карту. В ноябре начал ей пользоваться. 2 декабря вдруг приходит уведомление, что до 2 января 2026 года надо или закрыть сумму задолженности или внести минимальный платеж в сумме 5%. Так какой реально льготный период у этого банка? Получается два месяца вместо заявленных трех… Да… все траты были через POS терминалы. Сотрудник банка (одесское отделение на ул. Базарной) показал мне на своем терминале что проценты не начисляются… Вопрос: А чего им начисляться если еще действует льготный период… Посмотрим, после 2 января будет начисление процентов или нет, и тогда будет точно понятно два или три месяца льготный период по карте при безналичным операциям. На вторую проблему, о том что мобильное приложение не принимает лицевой счет за электроэнергию отфутболил меня на 0 800… После 10 минут концерта (музычка такая играет, когда оператор не берет трубку) звонок сбросил. На момент написания этого поста, прошло 4,5 часа, а ТП не отдуплилась…
10 грудня 2025, 12:49
Доброго дня! Ми перевірили інформацію за вашим зверненням — у вас усе працює коректно.

Ви почали користуватися карткою в листопаді, тому ваш повний пільговий період триває якраз до кінця січня.

Дата 2 січня 2026 року, яку ви побачили, — це дата чергового ОМП (обов’язкового місячного платежу), а не завершення пільгового періоду.

Механіка стандартна для всіх кредитних карток:
• Ви користуєтеся кредитним лімітом
• Щомісяця формується ОМП
• У межах 92 днів проценти за покупки не нараховуються
• До кінця січня вам потрібно погасити заборгованість, щоб залишитися в пільговому періоді

З моменту, коли ви починаєте користуватися кредитними коштами, вам буде нараховано обов'язковий щомісячний платіж — це сума, яку потрібно сплатити до кінця місяця. Його розмір — 5% від заборгованості на кінець місяця, але не менше 100 грн.
ОМП — це не комісія і не відсотки, і він не скасовує пільговий період.

Підсумуємо:
🔹 Пільговий період 92 дні на покупки — збережено повністю
🔹 Проценти не нараховуються — ви в межах пільги
🔹 ОМП був нарахований і успішно вами сплачений

Тому можете спокійно користуватися карткою. Якщо виникнуть питання, наша служба підтримки завжди з радістю допоможе. Просто напишіть нам у Telegram @Alliancebank_Bot
Владислав Конопацький 30 листопада 2025, 15:47
Хотел сделать перевод по айбану ввел все данные и выбило ошибку деньги зависли и я ничего не могу сделать. Поддержка кормит только ожиданиями с вчерашнего дня ничего они так и не сделали. Мне нужно платить за квартиру, а они не могут починить свое баганое приложение. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННЫЙ БАНК ДЛЯ ПЕРЕВОДОМ ПО АЙБАНУ + очень большая комиссия (с 1000 грн комиссия 100+ грн)
Олександр Михайлусь 17 листопада 2025, 16:42
13.11.2005 року о 13 годині 17 хвилин 55 секунд. З моєї картки 5232 4410 1119 4697 були списані кошти за покупку в інтернет магазині amazon.de. в розмірі 7248 гривень 37 копійок. І операція відобразилась, як виконана і влада. Гроші були списані з моєї картки, тоднак магазинamazon.de їх не отримав!!! В той же день я звернувся в службу підтримки банку за допомогою телеграм, де мені повідомили, що так, дійсно, операція не пройшла, а кошти на картку мені повернуться протягом 3 днів. Пройшло вже чотири дні, та кошти на картку мені так і не повернули, вважаю такі дії банку ****. І маю намір звернутися до регулятора та правоохоронних органів.
Юрій Пономаренко 11 листопада 2025, 18:54
19.09.2025 сплатив покупку в інтернеті, у них був якись збій, та платіжна система відхилила сплату, але кошти списали с кредитки. Раз на тиждень дзвоню|пишу в підтримку і мені розповідають про розгляд звернення. Так вже майже два місяця. А сьогодні взагалі, жіночка почула моє повторне питання, без жодної відповіді, поклала слухавку. В цьому банку були плюси, поки не виникає питань до підтримки, далі все дно, правди і відповіді тут не отримати.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
wjshohs 4 листопада 2025, 11:53
Тиждень тому банк попрохав надати документи про походження зарахованних на власний рахунок коштів. Відповідно надав витяги про отримання крупних депозитів з інших банків у цьому та минулому році, а також розписки та платіжні документи про поверння боргів від боржників кошти з яких надходили на рахунок в Альянс.

Після надання цих документів банк прислав повідомлення про розірвання договору з обслуговування з причини «ненадання необхідних для здійснення належної перевірки клієнта документів».

Документи надавалися через менеджера банку Л.Зеленську до відповідного департаменту банку. Вкрай непрозорий та незрозумілий фінмоніторинг банку, який блокує раханки за незначні перекази з наявними документами про джерела походження коштів.
Qrio234 3 листопада 2025, 20:25
Маю депозит в банку.Але за жовтень 2025 року проценти нараховані, а на карту не надійшли.На протязі дня зв’язку з банком нема взагалі, трубку ніхто не бере.Яка причина ситуації невідома.Можливо технічні проблеми, але як це зрозуміти невідомо.

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Альянс Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.