Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Irina5417 13 лютого 2023, 10:50
Відділення за адресою: Харків, вул. Сумська, 43
Прошу принять меры по номеру этой карты! 5169 1551 1856 0356
Заказала детские ходунки на сайте, обещали к вечеру скинуть ТТН, в итоге ничего нет, деньги не возвращают и на сообщения не отвечают, так еще удалили все объявления! Мошенники!
Підтримка àбанку 13 лютого 2023, 11:27
Доброго дня! По одержувачу вжито заходів відповідно до внутрішніх інструкцій Банку. Окремо радимо Вам звернутися до правоохоронних органів. Наш Банк буде радий у сприянні розслідуванню та надасть усі необхідні дані за офіційним запитом поліції. Для уточнення додаткової інформації просимо надати відповідь в особистому повідомленні.
Beliberden 12 лютого 2023, 17:33
Декілька разів звертався з різноманітними питаннями до операторів служби підтримки клієнтів А-банку. Питання дійсно були не з легких. Кожного разу отримував вичерпну консультацію та поради щодо моїх проблем. Завжди результати перевершували очікування. За це велике дякую цім людям. Також робота застосунку швидка та зрозуміла, за це дякую розробникам сайту. Так тримати і на далі. Ви дійсно найкращі!
Підтримка àбанку 12 лютого 2023, 19:53
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Були раді Вам допомогти! 🍏😊
2909libra 11 лютого 2023, 15:52
Хочу відзначити дуже послужливих операторів банку! Нещодавно мала проблему з заблокуванням картки через заходи запобігання. Так ось, звернувшись на гарячу лінію МИТТЄВО мала з‘єднання з оператором та отримала детальний опис вирішення проблеми! Більш того, проконсультувалася з приводу інших питань, які мала до цього!
Підтримка àбанку 11 лютого 2023, 17:01
Дякуємо, що оцінили роботу нашого Співробітника! Завжди раді Вам допомогти! 🍏😊
Мінфін
Відповідь адміністратора
14 лютого 2023, 11:52
Відгук не зарахований (на 14.02.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
ВОЛОДИМИР ОСТРОВСЬКИЙ 11 лютого 2023, 12:14
Я звернувся до контактного центру банку по телефону.
Це було 10.02.2023 р о 20.45. Менеджер Юлія уважно мене вислухала, уточнила деякі питання і грамотно, ввічливо і толково все мені пояснила.
Дуже задоволений спілкуванням і отриманою інформацією!
Рекомендую А-Банк! Керівництву і всім співробітникам банку бажаю фінансових успіхів, добрих результатів роботи і зростання кількості клієнтів!
З повагою — Володимир Островський, офіцер у відставці, юрист
Підтримка àбанку 11 лютого 2023, 14:05
Дякуємо Вам за відгук, нам дуже приємно! Ми раді Вашому обслуговуванню в нашому Банку та цінуємо Ваш вибір. Ваша підтримка мотивує нас працювати краще! 🍏😊
IrinaMalyarchuk 10 лютого 2023, 15:45
Спасибо большое работникам банка за оперативную помощь! Являюсь вашим клиентом чуть больше года и рада, что сделала выбор в пользу вашего банка. Особенно нравится чат-бот, где помогают удаленно решить многие вопросы. Процветания вам и побольше довольных клиентов!!!
Підтримка àбанку 10 лютого 2023, 16:10
Дякуємо, що обираєте наш Банк для обслуговування. 💚
Зінаїда Олександрівна 10 лютого 2023, 13:31
9 лютого 2023 року, отримала переказ у відділені А-Банк на. М-н Сонячний, м.Кривий Ріг
Дякую касиру Ользі за обслуговування, дуже ввічливо, швидко)
Було приємно слідкувати за наданням послуг літній жінці в черзі поперед мене, Оля ви Велика розумничка, побільше таких людей і професіоналів …
Підтримка àбанку 10 лютого 2023, 13:53
Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях. 😉🍏
32525857 9 лютого 2023, 17:51
Відділення на Попудренка- найкраще. ОБСЛУГОВУВАННЯ -ввічливе-якісне та професіоналізм. Дякую!!!
Підтримка àбанку 9 лютого 2023, 18:15
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви задоволенні, завжди раді допомогти!😊
71427321893 9 лютого 2023, 8:28
обслуживанием очень доволен, благодарю!
Підтримка àбанку 9 лютого 2023, 8:47
Доброго дня!
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви з нами.😊
Мінфін
Відповідь адміністратора
10 лютого 2023, 13:48
Отзыв не засчитан (на 10.02.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Sahsa561 9 лютого 2023, 0:41
Оплатил за границей, курс отличался от указанного у них в приложении. Поддержка написала: «Сума операції конвертується у валюту Картрахунку за обмінним курсом А-Банку, що діє на дату проведення А-Банком операції, або за обмінним курсом, що встановлюється тим банком, фінансовою установою або платіжною системою і / або мережею, через які така операція проводиться. Банк не несе відповідальність за курсову різницю.» Т.е это не банк, а лотерея.
Підтримка àбанку 9 лютого 2023, 13:16
Доброго дня! Нам шкода, що у Вас склалася така думка. Стосовно зазначеної Вами ситуації, до нас надійшов запит на списання в доларах, але оскільки оплата здійснюється на зарубіжному ресурсі, ми проводимо розрахунок з Міжнародною платіжною системою (МПС) в євро. Тому для розрахунку з МПС ми конвертували суму в євро за курсом МПС, а потім списали суму розрахунку в євро з Вашої гривневої картки за картковим курсом Банку.
Відповідно до Умов та Правил Банку, а саме до пунктів 1.10. та 2.3. зазначено можливі умови конвертації коштів під час розрахунків на зарубіжних сайтах.
1.10. При зарахуванні та списанні коштів у зарубіжних торгових точках (в т.ч. на зарубіжних сайтах), сума операції може конвертуватися за умовами міжнародної платіжної системи. Сума операції конвертується у валюту Картрахунку за обмінним курсом А-Банку, що діє на дату проведення А-Банком операції, або за обмінним курсом, що встановлюється тим банком, фінансовою установою або платіжною системою і / або мережею, через які така операція проводиться. Банк не несе відповідальність за курсову різницю.
Щоб уникнути подібних ситуацій, ми рекомендуємо Вам для розрахунку у валюті долар використовувати картку платіжної системи Visa, оскільки Mastercard працює в євро.
DOR1975 8 лютого 2023, 16:12
Виписка по депозитній карті
Підтримка àбанку 8 лютого 2023, 16:20
Завжди раді допомогти. 😉🍏
Almazik 8 лютого 2023, 15:06
А банк найкращий, зручний додаток, швидке з'єднання з оператором, просто зручно та швидко
Підтримка àбанку 8 лютого 2023, 15:25
Вдячні, що Ви обираєте наш Банк для обслуговування. 😉🍏
Яна Гаман 7 лютого 2023, 16:47
Хочу поставить самую высокую оценку сотрудника банка, который меня сегодня обслуживал
Підтримка àбанку 7 лютого 2023, 16:53
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви задоволенні, завжди раді допомогти!😊
Oleksii Alexey 7 лютого 2023, 9:59
Відділення за адресою: Запоріжжя, вул. Ладозька, 4
Я много лет являюсь клиентом, А Банка по адресу: г. Запорожье, ул. Героев 93 бригады, 6.
Отличный коллектив, грамотный и добродушный во главе с начальником отделения Галаш Натальи, всегда обслуживает клиентов на высшем уровне.
Жаль, что это отделение закрывают, а коллектив переводят в другой район города.
Многим клиентам будет неудобно добираться до других отделений, А Банка и скорее всего клиенты уйдут в другие банки: ПриватБанк, Райфайзен банк, Ощадбанк…, которые находятся ближе.
Хотелось бы, чтобы отделение, А Банка, по адресу г. Запорожье, ул. Героев 93 бригады, 6 продолжало работать на благо клиентов и самого, А Банка.
Підтримка àбанку 7 лютого 2023, 13:27
Доброго дня!
Шкода, що ситуація з закриттям вказаного відділення може спричинити Вам певні незручності. На жаль, деякі відділення дійсно можуть закриватись.
Сподіваємось, що Ви й також інші наші Клієнти зможуть обрати бажане і зручне для себе відділення серед тих, що є у Вашому місті.
Також ми постійно розширюємо функціонал нашого мобільного застосунку АБанк24 і робимо все можливе, щоб майже всі операції наші Клієнти могли виконувати без візиту у відділення і будь-якій точці світу!
Ми раді Вашому обслуговуванню в нашому Банку та цінуємо Ваш вибір! Зробимо все можливе, щоб співпраця з нами радувала Вас і надалі!
Sfinxx 6 лютого 2023, 20:40
Дякую за чудове обслуговування.
Дуже вічливий і кваліфікований касир.
Висока компетентність і професіоналізм працівників даного відділення.
На всі питання отримав відповідь.
Підтримка àбанку 7 лютого 2023, 11:33
Дякуємо за приємний відгук:)
SokolikMykola 6 лютого 2023, 20:36
Коли прийшов купувати телефон в кредит, здається два банки відмовили незважаючи на нормальну кредитну історію у мене, працівниця А-Банку, запитує спробуємо через наш банк, хвилин 5−10, каже що все добре, ми можемо надати вам кредит, і з того моменту, тільки позитивні емоції від спілкування з співробітниками банку, супер умови, немає ніяких платежів за обслуговування, якихось комісій, додаток в якому теж все просто і зрозуміло, як для мене найкращий в нашій країні, і особисто я хотів би після війни працювати в їхній команді, бажаю їм процвітання, розвитку, і більше клієнтів, і не дивлячись на те що особистого часу зараз не багато, але для цього банку не шкода виділити 10−15 хвилин і написати цей відгук, всім нам бажаю одного, мирного неба!!! Слава Україні, подяка А-Банку!!!
Підтримка àбанку 7 лютого 2023, 11:34
Будемо намагатися і надалі дарувати лише позитивні емоції від обслуговування😊
atineh13 6 лютого 2023, 17:42
По закінченю вкладу мав намір купити $ під депозит, натомість автоматично продлили без повідомлень (зазвичай принаймі усі 5років за 2−3дні до закінчення телефонував представник банку) звернувшись до відділення спочатку взагалі нехотіли розмовляти на цю тему, потім сказали що поспілкуються з головним і надуть відповідь до вечера…
Відповіді небуло до кінця наступного робочного дня (дзвінок з банку що вирішують)…
До кінця тижня відповіді ненедали … Звернувшись в банк завірили що подали заявку регіональному, і чекають на результат…
Через тиждень подзвонили і сказали що відхилили, тягнули час і складається враження що ніхто нічого робив…
Підтримка àбанку 7 лютого 2023, 9:27
Доброго дня! Щодо отримання вкладу та відмови від його продовження повідомляємо: вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, що діє у Банку для таких депозитів на дату продовження.
Клієнт має право протягом 5 днів з моменту закінчення строку вкладу надати розпорядження про повернення коштів.
Відмовитись від продовження вкладу Клієнт може в АБанк24 або відділенні Банку, дана можливість відкривається заздалегідь. У нашому додатку або у версії АБанк24 для ПК, Клієнт має можливість провести виплату коштів за терміном отримання свого вкладу на картку у відповідній вкладу валюті.
Рекомендуємо отримати кошти відповідно до періоду отримання вкладу, якщо рішення не зміниться, у АБанк24 (дата отримання також відображена у додатку) на картку. Також, в разі бажання відмовитись від продовження депозиту на новий строк, радимо в додатку АБанк24, у веб-версії через ПК в розділі «Депозити» натиснути кнопку відмови від продовження.

Ми перевіримо Вашу скаргу на обслуговування та інформацію, яку Вам надавали у відділенні. По рішенню ми зв'яжемось з Вами. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю!
Проблема вирішена
Валерій Антюхов 6 лютого 2023, 11:02
В лютому 2023 року банком були запропоновані категорії для кешбеку. Серед них була категорія Книги за яку банк обіцяв виплатити 10% кешбека. Мною була обрана саме ця категорія серед інших та активована. Вчора, 5.02.2023 року була здійснена купівля на сайті Амазон, який до речі завжди мав категорію Книги і на моє велике розчарування категорія Книги не була відображена в виписці платіжної операції і відповідно до цього не було нараховано кешбек. Вражений я звернувся до технічної підтримки стосовно цієї операції і мене завірили, що сталася помилка і платіж мав бути за категорією Книги і мені повинні були нарахувати кешбек 10%. За моїм зверненням оператор подав звернення на виплату кешбеку і завірив, що виплата відбудеться найближчим часом. Але, сьогодні 6.02.2023 на моє повторне звернення інший оператор повідомив мене. що виплати кешбеку не буде так як саме цей термінал (сайт Амазон) заблоковано для виплат кешбеку. Ось така сумна історія з махінаціями в українських комерційних банках, коли обіцяють одне, а по факту зовсім інше. До цього казусу добавлю ще й той факт, що в додатку курс продажу долара 37.45, а операція купівлі пройшла за курсом 38.0726. Дуже сумно і прикро,
А — Банк це банк розчарування 2023 року!
Підтримка àбанку 6 лютого 2023, 14:46
Доброго дня!
Дякуємо Вам за приклад, ми перевірили інформацію, всі умови для зарахування кешбеку Вами були виконані.
Ми нарахували кешбек на Ваш рахунок. Перепрошуємо за незручності.
Docent79 6 лютого 2023, 10:41
Чудовий банк! Приємне обслуговування! Смачні депозити! ;-)
Усім дуже рекомендую!
Підтримка àбанку 6 лютого 2023, 10:57
Доброго дня!
Дякуємо за чудовий відгук та Ваш вибір, нам дуже приємно.😊
Oksi3004 5 лютого 2023, 1:18
В мене не виходило додати картку А-Банку до віртуального гаманця для безконтактної оплати. Звернулася по допомогу у чат підтримки клієнтів в Телеграм. Миттєво була надана відповідь і порада щодо вирішення проблеми. За мить все було полагоджено. На хвилиночку, це було близько опівночі. Я зараз знаходжуся в Чехії, мені є з чим порівнювати. Українська банківська система, зокрема онлайн банкінг та служба підтримки, в рази крутіша і продвинутіша за європейську. А-Банк прекрасно це демонструє.
Підтримка àбанку 5 лютого 2023, 9:01
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ваше питання було вирішено, завжди раді допомогти.😊
Проблема вирішена
oksi10000 4 лютого 2023, 14:27
Обратите внимание! У кого открыты бизнес карты и вы ими не пользуетесь, закройте их, иначе банк будет списывать по 100 грн. ежемесячно. Я вела предпринимательскую деятельность в г. Бахмут и имела карту-счёт в а- банке. С начала войны движения по карте не было, картой я не пользовалась, никаких списаний тоже не было. А сегодня я увидела, что с декабря 2022 года банк начал списывать с карты по 100 грн. Оказывается, через 6 месяцев, если вы не пользуетесь счетом, банк начинает снимать деньги за обслуживание счёта. Поэтому рекомендую закрыть счета, которыми вы не пользуетесь.
Підтримка àбанку 4 лютого 2023, 19:23
Доброго дня! Зазначена Вами ситуація пов'язана з тарифікацією, а саме з комісією, яка стягується за обслуговування рахунку за відсутності клієнтських операцій протягом 6 повних місяців, але не більше, ніж сума позитивного залишку. Тариф списується кожного наступного місяця після періоду 6 повних календарних місяців відсутності клієнтських операцій (перше списання — в 7-й повний календарний місяць): https://abank.com.ua/static/business/tariffs_RKO_ua.pdf.
Ми дякуємо Вам за прийнятий дзвінок та приділений час, наші Спеціалісти вже займаються Вашим питанням та повідомлять Вас додатково за результатом.

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44