Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Інеса Колосенко 17 березня 2023, 10:44
Коли планувала відкрити кредитну карту вагалась між двома банками, Приватом та Абанком. Але що зрозуміти всі переваги карток звернулася 14.03 до чат-онлайн за консультацією. В Приваті на мої питання я очікувала відповіді 20 хвилин, тоді як в Абанку відповідь надали буквально за хвилину і без зайвих запитань. Звісно мій вибір тут був очевидний і я обрала карту Абанку, бо впевнена, якщо знадобиться допомога, я отримаю її моментально. Чат-онлайн Абанку найкращий
Підтримка àбанку 17 березня 2023, 11:05
Дякуємо за Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами.😊
Katerina3534 17 березня 2023, 10:43
Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Героїв, 11
Сайт списывал деньги по подписке, самостоятельно не удавалась отключить. Но обратившись 15марта на горячую линию А-банка, сотрудник Боїло Неоніла Михайлівна смогла сразу помочь отключить, заблокировав через сервисы банка списания и наконец-то списания остановились. Оператор смог успакоить, подробно рассказывал и оставался со мной до конца)Большое спасибо А-банку за работу и ответственных сотрудников
Підтримка àбанку 17 березня 2023, 11:17
Доброго дня!
Дякуємо за відгук та Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами.💚
19 березня 2023, 17:26
Відгук не зарахований (на 19.03.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Kirill899 17 березня 2023, 10:06
Виникла потреба у картці АТБ! У січні дізнався, що картку АТБ відтепер можна відкрити в моєму улюбленому А-Банку, але самостійно мені не вдалося.
29-го січня звернувся за допомогою до Чат-Онлайну і всього за 10 хвилин мені допомогли відкрити карту! І ось вже майже 2 місяці я успішно користуюся карткою і отримую знижки, а також кешбек.
Дякую за оперативну допомогу, як завжди на висоті!
Підтримка àбанку 17 березня 2023, 10:09
Дякуємо, за відгук. Ми раді, що Ви з нами 🍏💚
Користувалась раніше карткою Приватбанку та підкріпила картку по Ютуб Преміум. Коли захотіла відмінити підписку, в Приватбанку відповіли тільки перевипускати картку. Потім я вирішила підкріпити картку А-Банку, та як я була здивована що у їх застосунку є можливість призупиняти підписку не звертаючись на ресурсу Ютуб.
Дякую А-Банку за таку чудову функцію, адже Ви допомогли зберігти мені кошти.
Підтримка àбанку 17 березня 2023, 9:37
Дякуємо за відгук та високу оцінку, дуже раді, що Ви задоволенні.💚
AleksBr 16 березня 2023, 20:57
Являюсь клиентом банка достаточно давно и пользуюсь его услугами, а 3 месяца назад я оформил валютный депозит с гривны через а24, кстати очень удобное и многофункциональное приложение, всем рекомендую. В марте 14го числа заканчивался срок действия депозита, но в отделение в этот день я не мог обратиться, позвонил на горячую линию, чтобы уточнить как получить средства, разговаривал с оператором входящей линии Яной, которая все рассказала и не только, она помогла оформить мне виртуальную валютную карту, подсказала как провести расторжение депозита в а24, уточнила в каком населенном пункте я нахожусь, подобрала удобное для меня отделение банка и сделала заказ валюты…Вот это я считаю высший уровень обслуживания, буквально 7 минут разговора и все мои вопросы были решены. Мне не пришлось искать возможности вырваться в отделение банка для всех этих действий. Всем рекомендую, А Банк, потому как на своем опыте не в первый раз утверждаюсь в высоком уровне качественного обслуживания сотрудниками клиентов банка!!! Отдельное спасибо оператору Яне:)
Підтримка àбанку 17 березня 2023, 11:04
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Стараємось для Вас! 🍏😊
Elesertaa 16 березня 2023, 16:48
Півтора року тому банк надав мені кредит на суму 15 000 грн. Я його виплатила без проблем, все закрила! У мене немає боргів, я працюю. Сьогодні мені потрібна невелика сума, всього лиш 10 000 грн і мені відмовили. Ні копійки не дали)))) Як це можна пояснити? Чому відмовляють у кредитуванні, якщо я маю хорошу кредитну історію! Не рекомендую банк, не витрачайте час на встановлення додатку.
Підтримка àбанку 16 березня 2023, 17:50
Доброго дня!
Рішення стосовно ліміту кредитування приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Кредитний ліміт постійно переглядається та може бути збільшений з часом.
Будемо раді розглянути питання, більш детально, просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
Олексій Воронов 16 березня 2023, 16:30
Відділення за адресою: Житомир, вул. Київська, 25
Я являюсь клиентом банка уже несколько лет. Часто рекомендовал своим друзьям этот банк по следующим причинам:
-качество обслуживание как напрямую, так и онлайн (вежливость, скорость принятия решения по моему вопросу)
-условия обслуживания банковской карты (т.е тарифы на разные услуги (а именно комисси, в отличии от других банков)
Сегодня мой друг зарегистрировался по моей ссылке для открытия карты А-БАНКА, но не он и не я не получили призовой кешбэк.После обращения по телефону моя проблема была решена в течении 25 мин.
После попытки получить мои банковские данные путем мошенничества через один известный мессенджер, работник банка по мониторингу обслуживания клиентов буквально тут же отредактировал на мою заявку
Підтримка àбанку 16 березня 2023, 16:40
Дякуємо, що обираєте наш Банк для обслуговування. Ми завжди поруч 💚
17 березня 2023, 8:10
Отзыв засчитан (на 17.03.2023).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Dmitro5432 16 березня 2023, 12:09
Відділення за адресою: Київ, ш. Харківське, 58
Чому ваші сотрудники маніпулюють повітряною тривогою ??? Відділення працює но тільки якщо карту зробиш!!! Без картки вашого банка я не зміг на тому тижні поповнити карту моно. Закривайтесь тоді як всі банки, а то на вулиці тривога і повний банк людей!!! Про себе не думаєте так хоч про людей подумайте!!!
Підтримка àбанку 16 березня 2023, 14:03
Доброго дня!
Ми турбуємось про безпеку наших Співробітників та Клієнтів, тому під час повітряної тривоги відділення Банку зачиняється, оскільки залишатися в не захищеному приміщенні небезпечно.
З приводу описаної Вами ситуації, будемо раді розібратися більш детально, просимо Вас надати відповідь в особистих повідомленнях.
Проблема вирішена
Allgetshigh 15 березня 2023, 21:24
Дуже розчарован. Насправді, сервіси від банку ніяким чином не працюють. Доступна оплата частинами від банку, яка повністю покриває сумму платежу. Але при оформленні у магазині чи на сайті — відмова від банку. Питання — навіщо ви ставите у додатку — що доступна оплата частинами на певну сумму — яка повністю недоступна для викротистання. Схоже за завідомо неправдиву інформацію?
Підтримка àбанку 16 березня 2023, 13:36
Доброго дня! Приносимо вибачення за незручності в зазначеній ситуації та дякуємо за прийнятий від нас дзвінок! Раді що змогли допомогти Вам в оформленні потрібної угоди та зробимо все можливе, щоб надалі Ви отримували лише приємні враження у співпраці з нами! 🍏😊
Полезный комментарий
Allgetshigh 16 березня 2023, 14:54
Доброго дня. Дуже дякую що швидко вирішили вирішили мою проблему. Допрацюйте додаток і все взагалі буде гаразд.
alpaca 14 березня 2023, 20:52
Никаких сообщений не приходило, я узнал что мне заблокировали счёт только когда оплачивал через nfc в магазине. Пишу в тех. поддержку и получаю ответ «До Банку надійшла інформація від відправника, про не підтвердження операції з його на Вашу картку». Очередной мошенник, который после получения товара решил выпросить деньги обратно пожаловавшись в банк (популярная схема, но работает как часы из-за некомпетентности сотрудников банков). Я всё равно понадеялся что в, А банке нормальные люди работают и решил попробовать донести им что я никого не обманывал. У меня взяли номер и попросили ждать звонка в течении 1 рабочего дня, а через полчаса пришло уведомление что карта разблокирована. Зашел в приложение банка и сперва казалось всё норм, но когда попробовал кинуть деньги на свой номер, увидел надпись мол карты у меня нет. Я подождал 1 рабочий день и, кто бы мог подумать, мне не позвонили. Снова пишу в тех. поддержку и мне отвечают «Банком ухвалено рішення про завершення ділових відносин з Вами». У меня никаких скринов не попросили, никаких документов (а у меня любые доказательства на руках и я полностью открыт) и даже не позвонили чтоб что-то узнать. Просто без суда и следствия получил блокировку, буквально ни за что.
Підтримка àбанку 15 березня 2023, 12:54
Доброго дня! Дякуємо Вам за прийнятий дзвінок. Відповідно до Умов і правил Банку, пункт 3.3.11, Банк має право припинити договір в односторонньому порядку, про що Вас повідомив наш Співробітник.
Щодо Ваших звернень до підтримки, ми обов'язково перевіримо їх на коректність консультації. Перепрошуємо, якщо дана ситуація спричинила незручності.
Ярослав Томин 14 березня 2023, 3:17
Консультант Віталія зробила свою роботу і вирішила моє питання без зайвих запитань.
Швидко, Зручно, Змістовно!
Лайк.
Підтримка àбанку 14 березня 2023, 8:33
Завжди раді допомогти.💚
Vadym3302 13 березня 2023, 3:11
Дуже зручний мобільний додаток цього банку, відсутні комісії на перекази на картки інших банків, взагалі дуже комфортно користуватися цим банком як звичайному клієнту для переказів та сплат, дуже непогана система кешбеку. Ще хочу наголосити на дуже компетентну та швидку службу підтримки яка працює 24/7 в майже усіх відомих мессенджерах, і звичайно при зверненні по телефону ніколи не очікував оператора більше 10 секунд. (Дуже подобається, що ти можеш подзвонити на гарячу лінію служби підтримки, натиснути одну кнопку і спокійно підєднатися одразу до оператора)
*Особлива подяка співробітниці служби підтримки Яні, яка мені дуже допомогла і незалежно від заявки до технічного відділу, безпосередньо сама глибоко підійшла до вирішення мого питання і до останнього намагалася знайти вирішення, і все ж таки знайшла його, чим дуже мені допомогла бо питання було термінове і я не міг очікувати на вирішення через технічний відділ.
Підтримка àбанку 13 березня 2023, 8:41
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів! 🍏😊
16 березня 2023, 14:27
Відгук не зарахований (на 16.03.2023).
Iна Доманска 13 березня 2023, 0:06
Я обратилась в банк по вопросу получения новой карточки. Раньше я никогда не работала с вашим банком. Мне посоветовала ваш банк моя племянница. Все было замечательно! Я получила ответы на все мои вопросы. Быстро и точно. Обслуживание у вас на «высоте»! Спасибо еще раз!
Підтримка àбанку 13 березня 2023, 8:39
Інна, дякуємо за відгук та Ваш вибір, дуже раді, о Ви з нами.💚
Memfit 12 березня 2023, 23:40
Более 10лет являюсь клиентом этого банка! Все было хорошо, то что банк давал я отдовал, потом я задолжал быстрым займам… И тут мне заблокировали карточку! Почему? Причем сдесь Банк и конторы? По ходу это та еще кантора! *** и те и другие! Очено бы хотелось жить и дружить… А поддержка онлай еще круче, там люди роботы фиг что норм узнаешь ((! Единственный вопрос причем тут другие фин учереждения??? У меня с Вами все нормально более 10 лет! ПОЧЕМУ ВЫ ПРОДАЕТЕ БАЗУ! ПОЧЕМУ ВЫ СКЛОНЯЕТЕСЬ НА ЛЕВЫЕ БАЗЫ! Я имею дело с вами! Вы мой бывший банк о котором я думал — надежный и правельный! Увы не банк, а банка из-под гуталина!!! Простым языком банк *** !) П.С. — Ковид начался банк об***лся и снизил лимит до ноля! Потом заблокировал е ё же, так как задолжал другим фин учереждениям!))) Это не все!!! Потом несколько раз писал что ваш кредитный лемит понижен до ноля — видемо чтоб добить уже, *** нет слов!!!
Підтримка àбанку 13 березня 2023, 13:00
Доброго дня!
Кредитний ліміт розраховується індивідуально для кожного Клієнта, можуть впливати багато факторів: кредитна історія, рівень доходів та ін.
Щоб у нас була можливість перевірити інформацію, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
16 березня 2023, 14:25
Отзыв не засчитан (на 16.03.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Анна Дыкун 12 березня 2023, 9:37
Я очень довольна за безопасность этого приложения. Сколько было других банков ни один не сравнится. Никто без вашего согласия ничего не снимет и не вычтет с вашей карты. И да есть предупреждение о каких либо проблем с оплатой и не только
Підтримка àбанку 12 березня 2023, 11:11
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням! 🍏😊
Sviatoslav7777 11 березня 2023, 20:54
Скинув предоплату 1500грн (10.03.2023) за автобокс на картку А-банку 5169155113013245 Князев Ігор Васильович +380965010560 (на рахунок імя не впевнений чи правдиве). Товар не отримав. Кошти теж не повернули. На телефонні дзвінки перестав відповідати. Прошу вжити заходів щодо повернення коштів.
Підтримка àбанку 12 березня 2023, 8:58
Доброго дня! По одержувачу вжито заходів відповідно до внутрішніх інструкцій Банку. Окремо радимо Вам звернутися до правоохоронних органів. Наш Банк буде радий у сприянні розслідуванню та надасть усі необхідні дані за офіційним запитом поліції. Для уточнення додаткової інформації, просимо Вас надати нам відповідь в особистому повідомленні.
Александр Агафонов 10 березня 2023, 23:28
Відділення за адресою: Київ, вул. Анни Ахматової, 5
Был сегодня в этом отделении. Очень понравилось обслуживание.
Я зашёл примерно в 17:50, а вышел в 17:56. Отделение работает до 18:00 и меня приняли без проблем. Сотрудница Юлия поинтересовалась, что с моим депозитом, который закончился 9 марта (я его переоформил уже) и предложила открыть карту АТБ (но она мне пока что не нужна).
Сотрудница Ольга помогла мне расторгнуть ненужный мне договор страхования.
Без навязывания услуг и без уговоров типа «а может оставите, а вдруг пригодится» и т. д.
Мне понравилось обслуживание. Здесь оно на высоте. Да и банк сам по себе очень даже неплохой.
Підтримка àбанку 11 березня 2023, 11:45
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів Сподіваємось, що з часом Ви зможете обрати для себе бажані послуги страхування в нашому Банку, адже в нас велика кількість пропозицій та вигідні умови. Також хочемо звернути увагу, що наша карта «АТБ» може бути корисною для Вас у здійсненні вигідних покупок, карту Ви можете відкрити за бажанням в нашому застосунку АБанк24 у декілька кліків у меню «+ Гаманець»! 🍏😊
Alatiel 8 березня 2023, 12:43
Блискавичні та ввічливі відповіді на поставлені питання, швидке рішення, в цілому гарне обслуговування.
Підтримка àбанку 8 березня 2023, 13:04
Ми завжди на зв'язку та готові допомогти 💚
10 березня 2023, 15:02
Відгук не зарахований (на 10.03.2023).
vitaldes 8 березня 2023, 10:12
З 1 березня банк припинив обслуговування веб-версії, тобто версії на комп«ютері.
Тільки телефон. Дурня, зате сучасна.
1. Дуже малий прошарок людей, котрі користуються кнопочними телефонами з різних міркувань, але вони є.
2. Такі як я, кому набагато зручніше користуватися на 20+ дюймів екрану монітору ніж біля 6 дюймів телефону з їх мудаковатою кольоровою гамою.
На прохання зареєструвати скаргу на недолуге рішення дівчинка твердила «прийнято рішення», «тільки андроїд версія».
Підтримка àбанку 8 березня 2023, 10:49
Доброго дня!
Ми пройшли довгий шлях разом з вами та зробили мобільний застосунок АBank24 максимально функціональним, безпечним та зручним, тому вирішили завершити розвиток WEB-версії ABank24 та закрили її для користувачів.
Нам теж не легко далося це рішення, але ми розуміємо, що в застосунку наші можливості набагато ширші, а також ми дбаємо про безпеку коштів наших клієнтів.
Ми не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо працювати над вдосконаленням застосунку. Сподіваємося, що при щоденному використані Ви оціните всі його переваги.
otzovik1990 4 березня 2023, 21:30
Предлагает услугу выезла за границу. Просит предоплату 8000 то 8400 грн. Ни в коем случае не скидивайте ему деньги
Підтримка àбанку 5 березня 2023, 8:40

Курс валют в абанку