Мінфін - Курси валют України

Встановити
PerezdeCuellar
Perez de Cuellar
Зарегистрирован:
21 березня 2018

Последний раз был на сайте:
26 квітня 2024 о 18:29
Подписчики (437):
DrSAD
DrSAD
KOPPEL
KOPPEL
viktor197
Viktor Petrenko
54 года, Хмельницкий
fso
fso
Pavel30
Pasha Chernihiv
39 лет, Чернігів
Banderivets
Banderivets
54 года
krukkanoe2008
петро Крук
38 лет, Рівне
22124571
22124571
Samsa
Samsa
54 года
Markus88
Виктор Маркин
35 лет
Kambo
Kambo
TimTaj
Тимур Заробов
54 года, Киев
все подписчики
До Перемоги!
2 червня 2022, 7:41

USD/UAH Валютний ринок /Infochat/ 2 червня-6 липня

Моє вітання товариство. Про поточну ситуацію на валютному ринку, а саме оперативна інформація змін МБ, а також готівкового ЧР, писатиметься в денних блогах у вигляді паралельно загальній стрічці. Культура ведення дискусії і взаємна повага вітається. Прошу панове, висловлюємо свої думки, прогнозування валютних рухів, очікування, також повідомлення з обґрунтуванням здійснених дій в обміні валют.

Просмотров: 4515, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 87

+
+37
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 червня 2022, 8:10
#
Perezde Cuellar 1 июня 2022, 17:29
Отже, відскок вже налякав багатьох учасників готівкового валютного ринку, насторожилися, дехто відкупився, хтось планує! Одні побачили, що не падає далі, тому притримують валюту, значить принос в Обмінки буде зуськи! Оператори в свою чергу сьогодні на вечір намагаються здійснити набір, що видно по котируванням, щоб було чим торгувати, та й різко все змінюється, за 30хв. злітаємо на 50коп. Тобто по психологііі, можливо ще присядемо вниз в першу декаду червня, але не глибоко і не так стрімко, бо далі «гойдалка» вгору.
+
+83
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 червня 2022, 9:23
#
Доброго ранку товариство.
Є така підозра, що цього разу загін раніше почнеться в першій декаді червня, якщо поглянути на графік минулої гойдалки, ріст малюється з другої декади. Валютники в травні повідомляли, що гривня тече і тече, самі ще не розуміли подальших дій і межі росту курсу. Цього загону, який попереду діятимуть на упередження, тобто курс підготують вищий і працюватимуть далі по обставинам під об'єм готівкової гривні. Дешево ніхто валюту не продаватиме.
Якщо припущення правильне, то з наступного тижня досягнемо коридору 37−38! Поглянемо, як закінчимо поточний тиждень, все проясниться.
Дякую за увагу.
+
+27
Nimishal
Nimishal
2 червня 2022, 17:08
#
Що скажете? Сильно впаде долар?
+
+40
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 червня 2022, 17:27
#
Поглянемо наступного тижня, як відреагують ті, хто отримає по 30−120к.грн зарплатню. Щось мені здається, що ніяк не подіє підняття облікової на готівковий ЧР, всеодно конвертуватимуть надлишки гривні у валюту, ще й можливий «подарунок» за низьким курсом, якщо знову присядемо.
+
+57
squeez
squeez
2 червня 2022, 19:59
#
Логика есть, потому как тратить гривны эти некуда, кроме как вещей первой необходимости, в квартиры/автомобили, и все существенные покупки сейчас точно не на 1 месте …
а там кто знает, какая статистика покупок товаров по дороже …
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 червня 2022, 20:15
#
Якби працював Мб, то був би орієнтиром для готівкового ЧР, при піднятті облікової, то потягнулись би вниз по курсу доляра, це безперечно. Якщо готівка валюта в касах Банків не з’явиться, а звідки вона там візьметься, то все це до одного місця, підняття облікової на ЧР не подіє. Таке міркування.
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 червня 2022, 8:18
#
Доброго ранку.
Отже, облікову підняли в два з половиною рази. Якої цілі хоче досягти Регулятор? Пожвалнння аукціонів з ОВДП, щоб збільшити запозичення Уряду на внутрішньому ринку. Але Банки і так беруть рефінанс із-за складнощів балансу, або відразу під ОВДП. Банківський портфель тримання ОВДП критичний! То навіщо підіймати облікову на 25%? Скоріше за все розрахунок на зменшення відтоку гривневого ресурсу населенням з Банків, гривня друкується, емісія потрапляє на ЧР і тисне на курс готівкової валюти. І з кожним місяцем ця проблема наростатиме, тому фінансова верхівка вдалася до експерименту. Якщо населення залишатиме гривню на поточних рахунках, оформлятиме нові депозити, також купуватиме військові ОВДП, то таким чином Уряд більше запозичатиме коштів і зв’язуватиме гривню без витоку і розкручування інфляції і курсу. Насправді справи дуже погані, бульбашка надувається, йдуть вже на крайнощі. Мене це насторожує, коли піраміда лусне, наприклад через 6місяців- 1 рік, втратять дуже багато і постраждає населення, яке купиться на високу дохідність по гривні.
Короткотривалий позитивний ефект можливий, але такі методи не панацея, а тільки відтягування колапсу і обвалу у фінансовій системі.
Як кажуть, поживемо-побачимо.
+
+40
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 червня 2022, 12:58
#
Панове, якщо хтось купує валюту в Банках, то повідомляйте будь-ласка!
ЧР відпрацював новину підняття облікової, скориставшись відкупом валюти дешевше. Я б теж так вдіяв, весловухих трошки підловили.
Годину тому знову почався рух вгору, є ознакою, що попит на валюту присутній і оператори дешево не хочуть віддавати! Поглянемо наступного тижня в що це переросте, але ринок чинить спротив до зниження на рівень 35! Тому краще за таких умов не робити поспішних висновків. Думку свою не змінюю, чекаю на гойдалку вгору, період для цього сприятливий в плані надходження «палива» на готівковий валютний ринок.
+
+27
squeez
squeez
4 червня 2022, 12:33
#
6−7 июня еще можно будет взять валюту по норм цене?
все же рынок стабилизировал грн, не знаю насколько люди «сьедят» эту новость, возможно все же это поможет до конца лета продержать курс на 34-35
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
4 червня 2022, 13:37
#
4 июня 2022, 10:27
Травень нам показав по рухам курсу, що у другій декаді на готівці був тиск об'єму гривні, доляр злетів до 40! В червні планується ще збільшений об'єм виплат військовому силовому блоку, але тут підняли облікову до 25.%! Тому все залежить і курсові рухи теж, куди підуть потоки гривні, залишаться в банківській системі, збільшиться продаж ОВДП на аукціонах Урядом, приблизно на 30−40млрд.грн, курс присяде глибше до 34! Або Ч Р Обмінкам потрібно готувати додатковий $1млрд готівки, що зірве знову курс до 40грн! Цікаво, як все буде відбуватись, хто перетягне ковдру на себе і до чого буде більша довіра, до гривні, чи до доляра! Час покаже, тиждень-два!
+
+12
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 червня 2022, 13:42
#
На моменті Запоріжжя ЧР набирає оберти 35.70−80/ 36.10−20.
Киів оператори підтягують низи, тобто намагаються постійно стимулювати принос. якщо не досягнуть цілі, то можемо на вечір вистрелити вгору, ближче до 36! Все залежатиме, яка буде знервованість ринку перед вихідними в інформаційних повідомленнях!
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
4 червня 2022, 14:38
#
Доброго дня.
Така річ, Банки зараз повноцінно примкнули до готівкового валютного ринку, всмоктують готівкову валюту в себе, а від себе продажі практично немає. Отже на ЧР в Обмінках обертатиметься все менше і менше валюти, що викликатиме перекоси і дефіцит. Отже гойдання будуть постійні, як денні, дихання ринку, так і «загони» в обидві сторони при наявності збільшеного тривалого попиту і при «відлизі» на відкатах.
Як тільки Банкам дозволили працювати з готівковою валютою і майже за ринковим курсом, то зміцнення гривні припинилося і курс перестав знижуватись. Під час війни готівкову валюту не постачають в Україну літаками і немає підкріплення Банківської системи, саме для продажі в касах, тому «варитимось» в тому, що є всередині Країни, заощадження населення і бізнесу в готівковій валюті зі зміною оберту по колу.
Дякую за увагу.
Хтось має що додати, чи висловити свою думку?
+
+53
squeez
squeez
4 червня 2022, 14:58
#
Вопрос в том что, а реально ли ЗП силовикам так повиляют на курс валюты к грн?, если брать другую часть людей (обычные люди) денег то у людей и не так много чтобы бежать и покупать валюту, возможно на руках, на счетах есть какие-то запасы, но многие потеряли работу/доходы, это не перекос ?
+
+70
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
4 червня 2022, 17:32
#
Якась маса населення і бізнес стагнує, звісно менше буде пропозиція валютних заощаджень в Обмінки, чи Банки, $100−200дол на «хлібець». А от купуватимуть валюту більшими сумами, бо певний прошарок суспільства отримує значні об'єми гривні, ще й під час війни. Відчуваєте різницю в попит/пропозиція валюти на готівковому ринку? Отже, якщо не спрацює план Регулятора затримати об'єми гривні в банківській системі, то курс чекає знову злет, коли навіть 30млрд.грн потрапляє на готівковий ЧР, то зриває все!
+
+57
squeez
squeez
4 червня 2022, 19:44
#
Тоже имеет место быть, ведь у нас не такая сильная финансовая система и оборот денег, тут малейший «чих-пых» может создавать напряжение на рынке.
30 млрд — это откуда информация была ? точно столько уходит на ЗП силовикам ?

Вопрос — план регулятора, как скоро мы увидим результат от их ставки ? несколько дней, Рожкова по ТВ говорила что это в долгосрочную должно быть видно, с ее слов это 1−3 месяца.
Ваши мысли ?
+
+68
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 червня 2022, 9:46
#
Доброго ранку товариство.
Якщо поглянути на курси Банків, то тримають продаж валюти дорожче ніж на ЧР, це говорить, що працюють на пилесос, тобто на прийом, а не на продаж. Від таких хитрощів і ЧР ринок гальмується в присіданні до рівня 35, тому бовтаємось з коливаннями в коридорі між 35.30−36.00!
Коли піде загін вгору ЧР світитиме вище курси ніж в Банках і Банки лише переставлятмуться хвостиком. Отже у висновку, поки Банки, особливо Державні не почнуть продаж валюти світити, коригуючи до /35, то зниження курсу на ЧР в Обмінках не відбудеться. А Банки в свою чергу не бажають знижуватись, щоб менше купували валюту, в цьому і є протиріччя руху вниз. Якщо ситуація не зміниться з банківськими курсами, то гойдалка ближчого часу стає реальною, ЧР готівка це відчує.
Дякую за увагу

+
+42
squeez
squeez
6 червня 2022, 20:07
#
Снимал наличку ГРН в аваль банке в Хмельницком -в кассе спросил — валюта на покупку была, с их слов понял что есть 1к+ $, но продавали они по 36.

+
+48
Nimishal
Nimishal
7 червня 2022, 9:32
#
Доброго дня, що скажете, коли нарешті вверх підемо? І коли це відбудеться, думаєте варто все злити щоб потім знову на падінні відкупитись?
+
+40
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
10 червня 2022, 18:39
#
Для руху вгору повинні дозріти.
Це ж ціла процедура, розтягнеться на другу декаду червня. Учора Регулятор викупив на 70млрд.грн ОВДП у МінФіна, що є емісія гривні, з Єдиного Казначейського рахунку йде перерахунок коштів на силові Міністерства, потім нараховується кожному військовому на картку Банка зарплатня. Далі військовий бачить баланс 30−120т.грн, дзвонить жінці і каже, кохана, тут така дупа і вона нескінченна повір, зніми будь-ласочка у відділенні Банку гривню, або в банкоматі витруси і купи долярів $1000−2000, решту гривні залиш на життя, може щось знадобиться по господарству купити. Яка частка гривні з 64млрд.грн для силового блоку потрапить на готівковий валютний ринок, покажуть наступні два тижні. Такий об'єм гривні не може десь розчинитись, або не потрапити на ЧР, знаю одне, що навіть 10млрд.грн створює вже паніку в попиті на валюту. То поглянемо, що тут залишилось…
+
+42
collab
collab
7 червня 2022, 17:09
#
Київ, сьогодні за Вашими прогнозами очікував відскок. Після обіду купував — відчувається нестача, ближче до 16 години біля обмінок черги були 1−2 людини, всі купували, нестача почалась і в обмінках, за сьогодні виросли з 35.10 до 35.45
+
+42
Esteban
Esteban
9 червня 2022, 10:45
#
Доброго дня! Попри нестачу 35,08 (Львів) на купівлю і потихеньку йде вниз. Можливо обмінники навмисно знижуються перед відскоком, чи то дол. нікому не треба?!?
+
+57
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
9 червня 2022, 20:10
#
Доброго.
Рухи котирувань, це індикатор попиту/пропозиції на валюту, також присутність «палива» гривні на ринку!
Не ростем, ознака не час, пішли вгору, є на чому! Тут така справа, якщо казначейство розіб'є виплати силовому блоку на частини до кінця місяця кошти потраплять в Міністерства, то це на мою думку тільки розтягне в часі «гойдалку». Тобто, якщо «ракети» не відбудеться з наступного тижня, то буде потім поступове стале зростання курсу, а не різке, як минулого разу. Звісно шляхи приборкати суттєві коливання, фінансова верхівка всеодно відшукуватиме, застосовуючи різноманітні важелі впливу і стримування. Але побачимо, як буде в червні.
+
+27
Aborap65
Aborap65
10 червня 2022, 19:17
#
Значит рост с понедельника?
+
+27
squeez
squeez
10 червня 2022, 23:38
#
Не факт, тут не понятно куда деньги силовиков потекут + какая помощь будет от Заграницы, тут могут быть как новости с фронта, так и новости на международной арене, у нас все же маленькая экономика и она от любого «чиха-пыха» как дышло …
+
+96
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
12 червня 2022, 12:44
#
Доброго дня товариство.
Якщо накласти графік травного «загону» на виплати військовим, то проглядається саме рух в зростанні курсу по датах. В травні «гола» зарплатня в розмірі 15тис.грн нарахувалась 11 травня, а посадові і премія за «бойові» 18 травня від 30тис.грн до 100тис.грн. Що ми бачимо на графіку в цей період, пожвавлення попиту на валюту саме з 17 травня (вівторок), вихідні 15−16 травня був ще спокій на готівці. І пік курсу припадає на 20−21 травня, саме після отримання військових 18 травня значних сум гривні на рахунки. Припустимо тепер, зараз у нас вихідні 11−12 червня, по інформаціі 9 червня військові вже отримали по 15тис.грн, курс на готівці принаймні перестав знижуватись, тепер або з вівторка наступного тижня 14 червня потроху почнемо зростати на ЧР, або зсунеться «загін» на кінець тижня, та на початок третьої декади місяця. Все залежатиме в який період відбудуться нарахування посадових і «бойових» коштів військовим. Загалом чекаю зростання курсу впродовж наступних 10 днів, потім знову відлига, «паливо» гривню перемелить готівковий ринок, та почнем відкочуватись. Глибина липневого відкату залежатиме від того, на скільки високо піднімемось на гойдалці червня. Якщо не так високо, наприклад до 37, то в липні можемо побачити і 34. У випадку знову досягнення рівнів 38−39, то мабуть 35 виявиться чудовим рівнем в поверненні.
Дякую за увагу.
+
+27
squeez
squeez
12 червня 2022, 13:35
#
Так что лучше подождать до июля, и не брать щас по 35.3−35.4 грн/$?

все равно же мы не знаем что будет на фронте и в политическом плане… но коридор 35, скорее всего это еще «нормальный» как я понимаю, сильно лучше скорее всего уже не будет…
+
+68
meag
meag
12 червня 2022, 17:56
#
Якщо зняти злоті у Польщі, скажімо з гривневої картки Монобанку, то конвертація гривні-злоті відбудеться приблизно по 7.80, +2% за зняття готівки, приблизно вийде 7.96 грн за злотий. Конвертуємо злоті у долари приблизно по 4.43 і отримаємо 35.26 грн за долар. На мій погляд, такий курс як є зараз — досить збалансований, можливості просідання нижче не бачу. Згоден з паном Пересом, очікую зростання за рахунок вказаних виплат.
+
+42
Qwerty1999
Qwerty1999
13 червня 2022, 20:53
#
Якщо знімати без додаткових 2% Монобанку
і не у Польщі і злоті а у еврозоні і евро, то курс
може бути трошки кращий…
+
+94
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
13 червня 2022, 19:20
#
Доброго вечора панове!
Як ми всі бачили, сьогодні готівковий ринок показав стрімкий ріст курсу! Вплинув дійсно попит і психологія, бо «не знижуємось», більшість в один момент вирішила відкупатись. Міркую, що тиждень-два курс зросте на гривні військових, але потім додадуться фермери, які продадуть свій врожай зернових, отримають гривню і понесуть в Обмінник! Тому загін може продовжитись протяжно в часі. Припускаю навіть досягнення позначок 40−42 за доляр в пікові моменти попиту.
Як буде, поглянемо! Але краще зараз бути у валюті і не поспішати!
Дякую за увагу!
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
14 червня 2022, 15:59
#
Моє вітання товариство!
Коротко по валютним рухам ЧР, після учорашнього різкого зростання курсу, сьогодні прослідковується набір позиції валюта Обмінками майже у всіх містах. Про що це говорить? Готуються до подальшого росту курсу, як жваво, залежатиме від причін вказаних в коментарі за 12 червня. Учора додалися інші додаткові фактори впливу на курс, тому потрібно поєднати два останні припущення 12 і 13 червня в один і підкоригувати коливання курсу і рівні, а також проміжок для відкату!
Отже, припустимо, що за наступні 10 днів курс зросте до рівня 38, попит весь час штовхатиме курс і 23−25 червня досягаємо «пік», далі коротка і швидка відлига на 3−5 днів, знижуємось до 36 на кінець місяця. Ось тут вмикатиметься інший фактор, жнива і гривня фермерів з проданого врожаю запустить «ракету» на готівці, все йде слідом, курс миттєво повертається на ріст, одне на одне накладеться в липні і отримаємо 40−42 на «піках» протяжної більше місяця гойдалки. В когось може інша думка, висловлюйтесь!
Дякую за увагу.
+
+68
squeez
squeez
14 червня 2022, 19:56
#
Делаем услуги для СХ производителей, в общении с ними скажу так . — Сбыта нет — по тем ценам что предлагают это грабеж и даже не окупает себестоимость + цена ГСМ …
в первую очередь скорее всего СГ сектор обычные производители — не имею в виду холдинги , будут заняты закупкой и прогнозированием следующего года, нужно закупать ГСМ — тут много денег уйдет + удобрения тоже стоят денег космос, так что не знаю даже… сколько денег реально пойдет на рынок валют, в силу того что нужно готовиться сразу к посевам озимых культур. Так что за факт того что деньги с СХ сектора пойдут на рынок — маловероятен, скорее всего деньги пойдут осенью с уборки свеклы, кукурузы/ подсолнечника и.т.п … более вероятен этот сценарий, потому как предстоит дорогая закупка ГСМ и удобрений
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
15 червня 2022, 6:41
#
Вітаю.
Можливо Ви й праві, я перебільшую з рівнями курсу 40−42, але я беру дистанцію в проміжку 1.5 місяці! Згадайте наприклад рухи курсу в цей період в мирний час, можна навіть подивитись архіви, коли працював Мб і Банки повноцінно були учасниками валютного ринку на готівці! Отже, в деякі роки «загін» починався саме з середини червня до кінця серпня, курс поступово злітав на 2−3грн. Не задаєте питання, а чому? Де скільки гривні було на готівці і які фактор діяли, маю на увазі аграрний сектор, фермери отриману гривню молотили у валюту, а взимку продавали, маючи додаток до ціни врожаю ще курсову різницю. А зараз тим паче, фермер не знає, що буде через 3 місяці, а Ви кажете в заготівлі ГСМ і добрив. Звісно отримавши мішок гривні, куплять валюту, а далі по обставинам, це психологія дій. Так, були такі роки, що довгий «загін» на 1.5−2 місяці починався з серпня по листопад, значить на ринку були інші причіни в курсоутворенні, попит зсувався і «паливо» тиснуло на курс в інший період. Поглянемо, як буде цього сезону, але знаю одне, коли є втрати на ціні врожаю, а також непередбачуваність майбутнього, отримавши хоч якусь гривню конвертуватимуть відразу у валюту. Можна це назвати переляком, чи якось по-іншому, але з мішками гривні ніхто не сидітиме під час війни. Дякую за увагу.
+
+27
squeez
squeez
15 червня 2022, 10:52
#
Ну знаю точно , как распределят деньги, но есть целесообразность вложить деньги сразу в закупку всего не обходимого, потому что весь закупочным материал все равно стоит $, поэтому какой смысл жонглировать валютой, а крупные — мхп, кернел, континенталь, астарта, и так деньги конвертируют, тут посмотри — больше паника повлияет, и настрой людей , у фермеров излишка денег нету , потому что нет сбыта продукции, все элеваторы загружены, а на подходе уже новый урожай , а старый ещё по складам — деньги скорее в продукции …
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
15 червня 2022, 11:26
#
Ви не враховуєте одну річ, йде війна! Завтра склад розбомблять, згорить вся заготівля наперед. І що потім фермеру робити? Тому я і припустив варіант пірнання у валюту, отримавши вільну гривню з врожаю. А коли пектиме на потреби вести господарчу діяльність, продадуть валюту! Ось і все.
+
+54
Qwerty1999
Qwerty1999
15 червня 2022, 11:32
#
Можно озвучить и другие
варианты развития событий.

Завтра ракета попадет в место
хранения наличной валютной
заначки — результат будет ещё
плачевнее…
+
+27
squeez
squeez
15 червня 2022, 17:25
#
Это так не работает, по ндс работать — тут и тратить нужно в этой плоскости, а не продавать гонять валюту по счетам … где ещё больше вопросов у налоговиков будет,

вариант такой — заплатили поставщикам за удобрениям, гсм, посевной метериал, сзр, с поставкой — по мере необходимости, не обязательно держать у себя все на складах. Я повторюсь, ещё не продали прошлогодний урожай — потому как нет цены нормальной, а вы уже «продаете» свежий
Было бы все так, они бы продали то что у большинства на складах или на хранении на элеваторе
+
+42
Qwerty1999
Qwerty1999
15 червня 2022, 17:47
#
Небольшие фермерские хозяйства иногда кроме занижения посевных площадей, занижают и урожайность, тем самым получая неучтённый излишек сельхозпродукции, которую реализуют на сельзозрынках за наличный расчёт — вот эти деньги они конечно могут конвертировать в доллары США или евро…

Но это не такие уже и огромные суммы…
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
15 червня 2022, 18:36
#
Ну нарешті, здогадались самі, маленькі фермера до 100га арендованоі площі землі збере врожай 200−300т пшениці і з поля відразу продасть агроділкам! Отримає 500т-1млн.грн «кеш» і повезе в обміннник. В масштабах Країни маленьких фермерів тисячі. А тепер накладіть це на курс і попит на валюту! Все, тему закрили цю! Обговоренню більше не підлягає!
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
16 червня 2022, 8:11
#
Доброго ранку.
На сьогодні здається так, що повільно проходить ріст курсу, рівень 36 не можемо подолати і ось-ось обломить. Але на мою думку в цей період два тижні є два шляхи рухатись, помірний попит на валюту, що не дає ні поштовху, ні зниження, або ринок дозріває до миттєвого зростання з проміжками в 50коп вгору і виникає стан паніки. Все залежить тепер від об'єму «палива» на ринку і психології учасників процесу. Буду здивованим, якщо за 10 днів курс не закине на 2грн вгору до 38, бо другий варіант миттєвої «ракети» повинен проявитись, та розігріти «загін», на поточному тижні, чи на наступному, але саме цього і чекаю зараз.
Дякую за увагу.
+
+101
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
18 червня 2022, 10:10
#
Моє вітання панове!
Не відбулося стрімкого росту, але й не відкочуємось глибоко, два дні спостерігається боковий рух з денними коливаннями в 10коп. в обидві сторони. Відсутність достатньо «палива» на готівці, немає розігріву попиту на валюту, тому відкладається загін і зсовується в проміжку. Що ж, з одного боку це непогано, бо відкладений попит добре потім подіє, коли момент дозріє і курс закине вище , є на чому рости, гривня акумулюється в протяжному часі. Наступного тижня вже все нам покаже. У випадку, якщо до середи все ж таки почнеться ріст курсу, з’явиться попит і штовхатиме курс вгору, то «загін» протримається на весь наступний тиждень, а далі чекаємо відкат, тобто з 26 червня Якщо ріст не відбудеться, то вже з 23 червня скоріше всього почнемо присідати. Але на мою думку, низько курс не впаде, бо ми ж розуміємо, що «загону» не відбулося, а попит відклався і накопичилось «паливо», для однієї цілі, відкуп дешевше. Отже, при відкаті зниження курсу нижче рівня 35 не розлядаю, бажаючих купити, які зараз не купують з’явиться достатня кількість, що не дасть низько впасти курсу. Можна спробувати зіграти на відкаті, піймати 30−50коп, але це ризик і чи вартує того в цей час кожен прораховує самостійно. Вважаю на загонах потрібно ловити 1−3грн. різниці. щоб було це відчутно і виправдано.
Дякую за увагу.
+
+57
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
23 червня 2022, 20:03
#
Моє вітання товариство.
Тільки сьогодні відбулися нарахування «бойових» військовим, що змінило характер денного дихання валютного ринку. На вечір курс в Обмінках не присів, як це було останній тиждень, з 11:00 до 14:00 підскакував, на вечір знижувались. Але й достатнього руху вгору поки не видно, можливо гривня ще знаходиться в Банках. коррахунки зросли на 24млрд.грн і потрібен час, щоб якийсь об'єм потрапив на готівковий ринок. Тобто завтра повинно вже проявитись, посилитись попит на валюту і зростанням курсу. Припустимо, нехай навіть 5млрд.грн з 24млрд.грн в проміжку тиждень піде на купівлю валюти, а це $150млн.дол за короткий проміжок часу матиме достатній вплив на курсові рухи. На мою думку перекос в якийсь момент може запустити стрімке зростання. То побачимо, бо вже до кінця поточного тижня все покаже, на скільки правильне припущення. Відбувся фактично зсув «загону» в порівнянні з минулим місяцем, яка буде реакція і чи відбудеться він все залежатиме, куди потече свіжа гривня. У випадку відсутності «загону» в проміжку тиждень, починаючи від сьогодні, то «паливо» буде накопичуватися, а коли його стане достатньо, то потім одномоментно зриває курс за негативних обставин в майбутньому.
Дякую за увагу.
+
+61
squeez
squeez
23 червня 2022, 20:43
#
В райфе — уменьшили лимит на снятие налички, в привате тоже, за другие не знаю, так что «паливо» еще нацедить нужно
+
+61
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
23 червня 2022, 20:52
#
Дякую, що повідомили. Хотів запитати сьогодні, чи потрібно замовляти гривню в Банках, об’єм маю на увазі. А воно вже дозовано стало, не дивно. Гальмують, як можуть емісію і «паливо» на попит валюти.
+
+70
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
28 червня 2022, 15:57
#
Моє вітання товариство.
Повноцінний «загін» не задався, від учора вже було видно, почали поступово здуватись по курсу. Поточний тиждень очікую незначні коливання в 10−20коп, як вгору, так і вниз на готівковому ринку. Зараз увійшли в період невдалий, для проведення загону, ринок заспокється протягом першої декади липня. Єдине, що може порушити спокій і отримаємо злет курсу, це негативний перебіг війни з шокуючими наслідками, що ринок відреагує попитом на валюту. За тиждень вже повноцінно почнуться жнива, друга декада липня повина показати по рухам курсу, як фермера продаватимуть врожай зернових і куди йтиме отримана гривня і чи накладеться потім два фактори, виплати силовому блоку в третій декаді. Тобто «загін» тепер можливо чекати десь з середини липня по кінець місяця. Думку свою не змінюю, нижче 35 курс не знизиться, а будемо бовтатись над цим рівнем протягом двох наступних тижнів з незначними ситуативними коливаннями, причіни описав вище в коментарях. Відпочиваємо.
Дякую за увагу.
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
29 червня 2022, 13:36
#
Доброго дня.
Після учорашнього присідання курсу, сьогодні піднялися на 15−20коп. Навряд чи це матиме стійке продовження росту курсу, період невдалий, а підскок можна використати, щоб в першій декаді липня піймати 20−30коп курсової різниці. На мою думку буде шанс відкупитись по /35.20−30. принаймні по Києву. Зараз піднялися для того, щоб було куди знизитись. Міркуємо панове! Можна ризикнути і зіграти.
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
29 червня 2022, 15:08
#
PS. Денні коливання в 10−20коп стають більш-менш прогнозованими і їх можна використовувати. От візьмемо учора Київ знижувався до 35.30/35.35, а сьогодні підскочили до 35.53/35.60. На моменті вже присіли, хто не проґавив, трохи заробить, бо денні дихання ринку єдине, що залишається зараз ЧР. Вгору далеко ніяк і немає на чому, а вниз, відразу виникає попит. Отже з цього маємо висновок, що можна пограти на мікро гойданнях в періоді двох наступних тижнів в коридорі, візьмемо широко, від 35 до 36, в залежності, яка геолокація Міста, Львів, Київ, чи Запоріжжя! Але не забуваємо і про форс-мажор, виникнення миттєвого шоку на ринку від військових дій ворога. Можна грати невеликою сумою, якщо не лінь!
Дякую за увагу.
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
29 червня 2022, 15:26
#
Через дорогу поруч Обмінка світить на зараз 35.70/. До обід присідали до 35.55/. Звісно купувати в ній валюту не вигідно, бо є дешевше наприклад Запорізький Євроломбард, де адекватний курс продажі /35.75. Отже, знаючи, що курс всеодно присяде до /35.50 в першу декаду липня, можливо гойдатиме і не один раз, то скинув я сьогодні частину по 35.70/ в Обмінку поруч. На моменті «лось» в 5коп, бо крайні частини купував по /35.75 є підтверджені повідомлення. Поглянемо далі, що з цього вийде.

АКТУАЛЬНИЙ КУРС ВАЛЮТ
на середу, 29 червня 2022
на 15.15
🇺🇲 USD 35.70 / 36.30
🇪🇺 EUR 37.45 / 38.05
🇵🇱 PLN 7.70 / 8.10
🇨🇿 CZK 1.25 / 1.50
+
+67
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
30 червня 2022, 11:03
#
Моє вітання товариство.
Сьогодні від ранку ЧР почав зі зниження котирувань, тобто продовжив учорашнє присідання з обід. Класично, коли немає факторів для росту на ринку, то до 11:00 валютники здійснюють набір, штовхаючи вниз, а з 11:00 до 14:00 піднімають курси вище для продажі купленого, на вечір притихає все і знову трохи знижуємось. Інший випадок, якщо від ранку штовхають вгору до 14:00, то після і до завершення присідаємо, щоб відпрацювати пройдені проміжки. Денні дихання валютного ринку з різними формами руху застосовують для праці, вони формують напрямок тижневий. Це коли є спокій і ніхто галопом не біжить продати, або купити валюту.
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
30 червня 2022, 17:06
#
Охарактеризую сьогоднішні рухи і про що вони говорять, ринок став зараз в ступор, а що далі?
До обід Київ знизились на 5−10коп, а після і до завершення повернулись вгору на ті самі позиціі в рівнях з чого починали 35.48−35.55. На подив, сьогодні тільки Львів чомусь штовхав увесь день вгору та додали 10коп, Запоріжжя майже на місці стояли, не реагуючи на дихання ринку Києва 35.55−35.70. Отже, судячи з таких обставин, якщо нічого не порушить спокій, то на вихідні валютники можуть перейти трохи нижче торгувати, починаючи від завтра в п’ятницю, бо вгору сил мабуть невистачає штовхати, а от присісти на 10−15коп цілком можливий сценарій. Київ перейде на 35.30−35.40, Запоріжжя 35.40−35.55, Львів попустить на 35.20−35.30. Ці рівні очікувані до кінця поточного тижня протягом вихідних!
+
+42
squeez
squeez
30 червня 2022, 21:28
#
Пшеница по 5 грн по 1 форме, при затратной части … — фермера массово отказываються сдавать по такой цене, потому что себестоимость пшеницы примерно 8грн, и я еще говорю про западные областя, в Днепре/Запорожье — по 3.5 грн 1 форма, я вообще боюсь представить цену на наличный, так что вариант что фермера будут пушить рынок отпадает, как я собственно и говорил
+
+27
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
1 липня 2022, 10:46
#
За два тижні все покаже, хто як продає зерно і куди піде гривня. Ще зарано робити висновки.
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
1 липня 2022, 10:43
#
Моє вітання.
П’ятниця. По Києву валютники з самого ранку провокують розгін, додали 5коп. на цей час 35.50−35.60. Не думаю, що буде кудись вище продовження, тому виходячи з позначок з 12:00 почнемо присідати до завершення робочого дня. По Запоріжжю з відкриття звузились 35.55−35.65, що говорить попит трохи стих на валюту. Львів на роздоріжжі зупинились і вгору ніяк і вниз чекають Київ, коли розвернеться.
Таке бачення ринку на зараз.
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
1 липня 2022, 16:27
#
Отже, день завершується, що маємо по рухам курсу.
По Києву спостерігався розгін і десь годину тому почали відкочуватись. Як і припускалось вище /35.60 не пішли. Хто скинув по 35.54−55/. може трохи піймати курсової різниці на присіданні курсу. Про мікро хитання денні описував вище в коментарях, це єдине, що залишається в періоді перша декада липня ЧР.
До Запоріжжя, від ранку стояли дуже довго, спостерігали за рухами котирувань Києва, проглядалося навіть присідання курсу, але потім різко зросли до 35.75−35.85, закінчили хто в ліс, хто по дрова, є як прийом в Обмінках по 35.75/, так і продаж по /35.75. Львів майже на місці 35.40−35.50, там валютники чекають загальний тренд ринку.
Коротенько описав.
Дякую за увагу.
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 липня 2022, 11:01
#
Моє вітання.
Субота. Ранок готівковий ринок розпочав з невизначеності, фактично в ступорі, оператори Києва звузили спред до 5коп. 35.50−35.55.
Запоріжжя на відкритті стояли широко 35.60−35.90, але під завдання деякі оператори внесли корективи в додаванні заявок, в підсумку звузились до 35.65−35.75. Львів майже без суттєвих змін, працюють 35.40−35.50!
Про що це все говорить, загону «вихідного дня» вгору скоріше всього не вийде влаштувати, спостерігатиметься боковий рух, або присідання вниз, що цілком імовірно. Наступного тижня очікується «дно» липня, перша декада місяця, гравці валютного ринку це розуміють, що присядемо по курсу, дефіцит «палива» подіє, також і оператори знизять котирування ближче до рівня 35.20−30! Звідти і відстрелимо після 10 липня, трохи потовчемось між 35.50−80 десь з тиждень і настане час для повноцінного «загону», кінець другої декади і третя декада липня!
+
+55
Qwerty1999
Qwerty1999
2 липня 2022, 11:22
#
С понедельника начнутся пенсионные
выплаты за ИЮЛЬ в общей сумме
более 51 млрд грн., так что не стоит
волноваться на счёт возможного
снижения обменного курса…
+
+42
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 липня 2022, 20:37
#
Пенсіонер в Обмінку не піде, а поки гривня перетече і акумулюється потрібен час, наприклад тиждень!
+
+15
squeez
squeez
2 липня 2022, 23:45
#
Возможно человек думает что не те б*ди что хлеба ради … а судьи, силовики, и другие гос чинуши с хорошей пенсией, вопрос — сделают ли они такой порыв на валюту ??? ведь такие пенсионеры скорее всего пьют кофе в вене
+
+85
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
2 липня 2022, 15:56
#
Підсумки суботи. Як і припускалось зранку, ЧР залишиться в боковому русі, а імовірніше присядемо. Все так і відбулося. Київ на моменті знизився до 35.40−35.50, Запоріжжя 35.55−35.70, а Львів здивував покотилися добряче 35.30−35.40! Тобто маємо зниження курсу на 10−15коп в залежності від регіону.
Отже, судячи як завершили суботу в рухах, то від свого очікування не відмовляюсь на кінець вихідних. Якщо в неділю присядемо ще на 10коп, то якраз вийдемо на рівні припущення закінчення тижня: Київ 35.30−35.40, Запоріжжя 35.40−35.55, Львів 35.20−35.30!
В іншому випадку залишимось на сьогоднішніх позначках суботи, бо розганяти вгору в неділю, немає на чому, та й незвично якось, в суботу рух направлений вниз, а от присідання ще глибше можливе!
Дякую товариство за увагу. Хто розуміє, той слідкує!
+
+28
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 липня 2022, 11:18
#
Моє вітання.
Неділя ранок. Оператори Києва з відкриття довго визначаються з напрямком, як його розхитати і куди вітерець ситуативний дмухне. Якщо вгору підняти, то продати буде нікому, оберти слабенькі, якщо вниз відразу, то ще не відпрацювали рівні учорашнього зниження. Тобто поки на місці на 11:00, саме вузько 35.43−35.48. Але все ж таки з поглядом вниз!
Запоріжжя від ранку оператори відразу скинули 5коп і працюють 35.50−35.65, подальші переставляння котирувань залежатимуть від досягнення обертів і напрямку, який вкаже Київ. У Львові валютники з відкриття знизили на продаж від себе, є намагання пірнути під /35.40, а на себе перейти 35.25/! Таким чином Львів може потягнути і Київ! Поглянемо сьогодні, що ринок підготував, повторюсь, що ріст малоімовірний, а от присісти до завершення дня на 5-10коп цілком можливо!
+
+28
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 липня 2022, 19:52
#
Perezde Cuellar 2 июля 2022, 11:01
Загону «вихідного дня» вгору скоріше всього не вийде влаштувати, спостерігатиметься боковий рух, або присідання вниз, що цілком імовірно. Наступного тижня очікується «дно» липня, перша декада місяця, гравці валютного ринку це розуміють, що присядемо по курсу, дефіцит «палива» подіє, також і оператори Києва знизять котирування ближче до рівня 35.20−30! Звідти і відстрелимо після 10 липня, трохи потовчемось між 35.50−80 десь з тиждень і настане час для повноцінного «загону» вгору, кінець другої декади і третя декада липня!
+
+55
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
3 липня 2022, 20:30
#
Доповню трохи. Сьогодні вихідний неділя, котирування Києва стояли увесь день без змін на 35.40−35.50, вгору не штовхали оператори і вниз теж, вирішили працювати в боковому русі. Є сподівання на зараз, що завтра в понеділок і вівторок провалимось нижче і «дно» досягнемо в середу, після, відскочимо назад до сьогоднішніх рівнів на кінець наступного тижня. В будь-якому разі «дно» липня повинно бути саме в проміжку 4−10 липня і досягнути такі курси по Києву 35.20−35.30, Запоріжжя 35.40−35.50, Львів 35−35.10!
Поглянемо, як буде.
+
+25
Pacholli
Pacholli
4 липня 2022, 12:11
#
Добрий день. Підкажіть, а що із Євро?
Євро втратив -1грн.
А долар як барахкався в коридорі 35,2−35,5 так і досі, я про діапазон останніх 2 тижні
+
+30
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
4 липня 2022, 13:13
#
Моє вітання.
Трохи був зайнятий справами, рахував сині долярики за товар.
З чого почали тиждень, як бачимо в понеділок жвавіше рухаємось донизу, все поки йде по плануванню. Київ присів на 35.30−35.38, Запоріжжя 35.40−35.55, Львів 35.20−35.32.
Отже, до позначок «дна» залишилось ще трохи знизитись, звісно будуть і хитання дннні вгору, але напрямок вже вказаний, якщо нічого не порушить спокій на ринку! По тому, як валютники штовхають сьогодні котирування, то від ранку і до 14:00 вниз, потім до завершення трохи піднімемось по класиці.
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 липня 2022, 8:07
#
Доброго ранку.
Вівторок. Сьогодні потрібно бути уважним! Якщо до обід ще присядемо на 5−10коп, а потім до завершення дня піднімемось так само вгору, провокуючи попит, то на кінець тижня знову знизимось! У випадку руху вниз без підскоку денного дихання протягом дня, все йде за планом, до середи вниз, мацаємо «Дно», на кінець тижня піднімаємось!
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 липня 2022, 11:09
#
Вівторок на 11:00, Київ від ранку присів до 35.23−35.33, Запоріжжя 35.30−35.50, Львів 35.12−35.23. Хто в суботу до обід скинув доляри в Києві по 35.53−55/, у Львові по 35.43/, у Запоріжжі по 35.65/ має вже на зараз курсову різнмцю в 20коп.
Я віддавав частину по 35.70/, вище є повідомлення, курси в моєму місті цікаві тільки в Запорізькій обмінці Євроломбард, на моменті /35.50! Тобто, якщо не проґавити відскок, то можна зняти «вершок»!
Пильнуємо!
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 липня 2022, 12:42
#
Купив щойно в Євроломбард частину по /35.45. Гривню ще залишив на всяк випадок подальшого присідання. «Вершок» зняв.
+
+43
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 липня 2022, 15:49
#
Завершується торгівля вівторка готівкового ЧР, можна зробити підсумок на 15:30.
Отже, по Києву зупинились знижуватись на моменті 35.20−35.27, Запоріжжя з’явився трохи попит, піднялися на 5коп 35.35−35.50, Львів теж відскочив 35.15−35.25. Що ж далі, куди рухатись, валютники розмірковують! Штовхнути вгору на 10−15коп. на декілька днів, потім присісти до сьогоднішніх рівнів, чи завтра ще знизитись і потім вже штовхати на 20−30коп до вихідних! Розуміння зараз є одне, що чим нижче курс присідає до рівня 35, тим більше з’являється бажаючих купити валюту. Сьогодні, наприклад, я в обід спостерігав в касі Обмінки всі переді мною купували оптові суми долярів у три віконця, гривня у людей є і накинутись можуть жваво купувати в будь-який момент!
+
+30
Николай Виниаминов
Николай Виниаминов
5 липня 2022, 16:59
#
Які прогнози що до евро, падає немов на ракеті?
+
+43
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 липня 2022, 18:36
#
Доброго дня. По євро вже давно все написали, з ним гратись немає сенсу. Поступово все рухається 1/1.
+
+43
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 10:04
#
Доброго ранку товариство.
Середа ранок. Валютники з відкриття розпочали піднімати котирування, тобто продовжили рух відскоку вівторка, попит розпочався учора з обід, тобто можна припустити, що «дно» досягнули. Сьогодні-завтра (середа-четвер) повернемось на котирування минулих вихідних, а саме до рівня 35.50! Київ на моменті 35.24−35.33, Запоріжжя 35.40−35.60, Львів 35.17−35.27. Додали 5-10коп в порівнянні до попереднього дня. Стверджувати, що в цей період декади переросте в ракету неварто, відскочимо і буде ще присідання, можливо не так низько, але ринок буде дихати з коливаннями 20−30коп
+
+28
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 11:43
#
Середа на 11:30. Як швидко все змінюється в курсових рухах, оператори самі нервують, переставляються вище в додаток і попит трохи пожвавився, хто чекав «дна» почали діяти.
На моменті Київ 35.32−35.40, Запоріжжя 35.55−35.70, Львів 35.27−35.40!
Досить таки непогана динаміка. Поглянемо на скільки вистачить палива (гривні) і коли зупинимось, можливо на вихідних ще присядемо, якщо різко за два дні закине в коридор 35.50-36.00!
+
+30
Николай Виниаминов
Николай Виниаминов
6 липня 2022, 11:56
#
Як повліяє на курс вірівнювання банками карткових и обмінних курсів?
+
+79
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 12:03
#
Perezde Cuellar
6 июля 2022, 0:58


Так, ринок може це сприйняти вже від завтра не на користь гривні, самі оператори почнуть нервувати. Це, наприклад, як взяти і офіційний різко підняти з 29.25 на 35, то ЧР піде на 40 відразу, потім відкотиться. А ще в додаток і аукціон ОВДП сьогодні провалений.
Навіть не знаю, як вниз далі йти, «дно» напевне піймали, завтра вже піде в ріст курс на 20 коп.
+
+30
Pacholli
Pacholli
6 липня 2022, 12:57
#
Як розгорнеться ситуація якщо НБУ зробить оф. курс наприклад 35?
Це ж усі експортери хто притримував валюту почнуть продавати її на міжбанку, буде лютий профіцит з одного боку,
а в обмінках дефіцит на готівковий долар.
+
+27
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 13:23
#
Під час війни, тим паче, експортер продасть стільки валюти, скільки є потреба в гривні для ведення господарчої діяльності! Валюти продаватимуть менше, бо курс 35, а не 29.25! Готівкового доляра більше не з’явиться, тому поштовх на 40 більш реальний при зсуві офіційного на 35 з подальшим відкатом і зменшенням розриву. Також про імпортерів теж не забувайте, запаси всі продані, нові закупівлі товару! Індикатором є інтервенціі Регулятора, який зливає вже по $4ярд. на місяць! Курс офіційний відпустять, Приват натякнув і дав сигнал ринку!
+
+30
Николай Виниаминов
Николай Виниаминов
6 липня 2022, 13:15
#
Дивився курси по европі евро практично на місці, а доллар росте и дуже стрімко пара євро-доллар 1,02, ще вчора 1,035
У нас навпаки євро падає і підтягується до доллара.
Чому так?
+
+40
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 13:49
#
Я так розумію Вас бентежить здешевлення Євро і хочете здійснити перехід в доляр! Зараз, як бачимо доляр вже зріс до гривні, відскочили від «дна». Я б наприклад, почекав пікових позначок доляра до гривні, а якщо співпаде і євро трохи відскочить вгору до доляра, продав би євро в цей момент і увійшов би на відкаті у доляр чернз гривню!
+
+30
Pacholli
Pacholli
6 липня 2022, 15:22
#
Погоджуюсь що готують грунт під плаваючий курс.
Але 29,25 вигідний тому що на ньому будуються імпортні схеми, і спред у 6 грн суто на різниці а ще й бізнес закладає у ціну товару долар по 40, страхуючи ризики це профіт із повітря. Всі чекають макро допомогу яку обіцяють десятками, а потім сотнями мільярдів доларів.
Тому ключове питання коли відпустять? і до якої межі? Експортне лоббі у лиці сильного гравця Ахметова, вже не т. е.
Ціни на зернові ітак зросли у світі, тому можуть сказати переб'єеся за рахунок зростання цін.
Але з іншого боку під загрозою третина урожаю через блок портів.
Для біженців в Європі, по карткових платежах, та онлайн оплатах, Приват відпустив курс до ринкового, Моно підтягнувся за ним.
От і думаю наскільки вдовгу ця гра із фіксованим 29.25?
+
+24
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 18:08
#
Є міркування, що за два місяці офіційний курс відпустять вгору. Тобто осінь будемо зовсім по-іншому проходити. Звісно і з вищим курсом.
+
+42
Николай Виниаминов
Николай Виниаминов
6 липня 2022, 14:03
#
Взагалі я хотів придбати євро, зараз маю гривню, через ці качелі не знаю що робити, повернутися до долара чи почекати більш дешевого євро, на перспективу мені здається євро повернеться до своїх позицій. Щоб ви зробили?
+
+14
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 18:13
#
Я б з гривнею не сидів, бо самі розумієте, війна йде!
Відкупіть частину долярів, хоч і по сьогоднішньому курсу! Залиште решту гривні, на випадок присідання! Пограйте на гойдалках при зростанні і відкатах! Що сидіть чекати? Зараз два дні штовхнуть вгору, а на вихідні вершок знімуть оператори, потрібно ловити і використовувати момент.
+
+15
squeez
squeez
6 липня 2022, 21:19
#
Планиурете на выходных скинуть немного валюты в грн?
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 21:41
#
Поки є такі плани, те що купив учора, чому б не продати дорожче. Все залежатиме від руху завтрашнього дня! Потрібен ріст, для виконання дій в грі, якщо здуємось в четвер без росту, то присідання буде не глибоким, сенсу немає скидати валюту, бо швидко потім розвернемось і на вихідні «загонять»! Розумієте до чого я, навіщо попадати потім на «лося», або спрацювати в нуль. Є рівні і є правила поведінки валютного ринку! Якщо так, то буде ось так, по-іншому, то ось так!
+
+34
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 17:04
#
Добре товариство! Завтра розкидаю Вам плюси і перегорну сторінку, новий Блог, для зручності! Цикл відкату завершився, відскочили, зіграли на мікрогойданні! Час у всіх був все прочитати за останній тиждень!
Дякую всім, хто поділяв думку.
Увечері підсумок сьогоднішнього дня!
+
+43
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
6 липня 2022, 20:08
#
Отже, підсумки середи. Як і припускалось, відскочили сьогодні добряче, рухались вгору таки жваво, виходить «дно» було досягнуте учора в обід. Київ завершив 35.50−35.60, Запоріжжя 35.65−35.85, Львів 35.45−35.60. В порівнянні з учорашніми курсами маємо 30−40коп злет. Тепер товариство слідкуємо за динамікою росту, бо паливо має межі на попит, міркую, що завтра в четвер, ще трохи піднімемось вгору і виникне зупинка! Це вказуватиме, що ринок видихається і потрібно скоригуватись, перепочити, а валютникам здійснити набір позиції. Головне не проґавити цей момент! Тобто маю таку думку на зараз, що на вихідних знизимось, так, як два дні (середа, четвер) добряче зросли! П’ятницю я відпустив, бо вона не буде вирішальною в «загоні». Відкат очікую неглибокий, копійок на 20, може 30, все залежатиме, яка динаміка руху буде саме завтра в четвер! Але наголошую, позначки «дна» не досягнемо при присіданні, рівень 35.50 є врівноваженим, бовтатаня буде навколо! Можна спробувати зіграти на мікро гойдалці і піймати 20−30коп. курсової різниці. Надіюсь, що передчасно не висадять, хоча період зараз в декадах не для тривалого загону!
Дякую за увагу
+
+15
Николай Виниаминов
Николай Виниаминов
6 липня 2022, 21:12
#
Реально сьогодні було в обмінках купить долар, бо я в декілька дзвонив, даларів не має (західна Україна).
Мені здається зараз в обмінки меньше будуть нести здавати
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
7 липня 2022, 7:39
#
Продовження обговорення

https://minfin.com.ua/blogs/perezdecuellar/190892/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися