Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2024, 12:47

Україна має отримати €35 мільярдів нового кредиту ЄС до кінця року — Єврокомісія

Країнам ЄС та Європарламенту потрібно швидко пройти всі законодавчі процедури, щоб Україна могла отримати виплати по новому кредиту у 35 мільярдів євро, що є частиною ЄС у виконанні відповідного рішення G7, вже до кінця поточного року. Про це заявив виконавчий віцепрезидент Єврокомісії Марош Шефчович, повідомляє Укрінформ.

Читайте сторінку «Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

Що відомо

«Європейська Рада обговорить розвиток подій в Україні. ЄС залишається непохитним у підтримці України, та її народу так довго, як це буде необхідним. Важливо, що зараз ми шукаємо швидкої угоди щодо наших пропозицій навколо кредитної макрофінансової допомоги у розмірі 35 мільярдів євро, яка є частиною зобов’язань, що були зроблені країнами G7 у червні. Є імперативом, щоб ці кошти були виплачені до кінця поточного року, щоб забезпечити фіскальний простір (для дій), якого вона потребує», — зазначив представник Єврокомісії.

Коментарі - 4

+
0
Я_ __
Я_ __
8 жовтня 2024, 13:03
#
«ЄС залишається непохитним у підтримці України», прикольно…було б, якби наші депутати частину цієї допомоги не розкрадали і якби ЄС та США не заважали б Україні воювати, бо не можна перемогти ворога на своїй території, якщо не відрізати їх солдат на нашій території від лінії постачання з мордору, тобто якщо не бити по логістичних центрах на території рф, то ми орків взагалі ніколи не виб`ємо з території України, бо вони можуть поставляти нових солдат і техніку, а ми самі по своїх жилих кварталах бити не будемо, от і все, це утопія виходить.

Коли по своїх жилих кварталах ти вдарити не можеш і логістику ворога ти теж обрубити не можеш, бо тоді «забороняють» наносити удари по території рф, а наша «геніальна» влада умудряється красти велику кількість коштів під час війни, от і виходить, що з розрахунку 40 мільйонів українців і 150 мільйонів орків, швидше закінчаться, на превеликий жаль українці, ніж ця війна, це проста математика, подобається це вам, чи не подобається, просто нам треба наносити удари по території рф, щоб відрізати їх солдат на нашій території від постачання, треба щоб депутати не крали як навіжені гроші, і потрібно припинити транзит нафти і газу з рф, бо сенс воювати, якщо ти даєш гроші сам тому хто з тобою воює.

І ми не можемо закривати фронт просто людьми, бо на одного українця є як мінімум три орки.

Не ясно одне, це елементарні речі, чому їх військово-політичне керівництво не розуміє, чи може, вони не хочуть розуміти цих
+
0
MAXAOH
MAXAOH
8 жовтня 2024, 14:10
#
Не ной!
+
0
Я_ __
Я_ __
8 жовтня 2024, 15:41
#
MAXAOH

При чому тут «ной» або «не ной»)) Відкрий очі і прийми реальний стан речей, мова не про ниття, а про реальність, ну або можна далі літати в рожевих хмарках з поні))

Те що ти відмовляєшся прийняти реальний стан речей — не означає, що зазначені процеси, котрі відомі всім адекватним людям, не відповідають дійсності)

Тому тут можна довго базікати і вмикати мосейчучку, котра сказала б «для цього ви це озвучуєте в публічному просторі» і можеш далі закривати очі на очевидні речі, мріючи про потужну потужність)

p. s. Врешті решт, якщо зазначені вище факти, якось руйнують твій рожевий світ ілюзій, то ти прекрасно можеш не читати коментарі, зважаючи на твою тонку душевну організацію)
+
0
Kankakee
Kankakee
8 жовтня 2024, 16:09
#
Орбан 🤬 вже заблокував це виділення коштів пишуть в telegram каналах але це не питання до одного п#₴₴#₴_ а питання імпотентності ЄС або небажання допомагати 🤷
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися