Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 грудня 2022, 12:49

ЗМІ дізналися про подорожчання синьої галочки для Twitter для користувачів iOS

Twitter повідомив деяких співробітників, що планує змінити ціну свого продукту підписки Twitter Blue на $7, якщо користувачі платять за нього через інтернет, і на $11, якщо вони роблять це через програму для iPhone. Про це пише видання Theinformation.

Twitter повідомив деяких співробітників, що планує змінити ціну свого продукту підписки Twitter Blue на $7, якщо користувачі платять за нього через інтернет, і на $11, якщо вони роблять це через програму для iPhone.
Фото: еpravda.com.ua

►Підписуйтесь на «Мінфін» в Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Twitter Blue

Підписка Twitter Blue була недовго доступна на початку листопада, але придбати її можна було лише через додаток Twitter для iOS. Маск обіцяв, що Twitter Blue перезапустять — після того, як підписку призупинили під час нашестя фейкових акаунтів із синіми галочками.

Але цей запуск було відкладено. Співробітникам Twitter повідомили, що в оновленій Blue будуть й інші зміни, включаючи підвищення ціни на один цент із $7,99 до $8 та обов'язкову перевірку номера телефону.

Читайте: Маск відкладає платну підписку Twitter, щоб позбавити Apple 30% комісії

Ймовірно, подорожчання повʼязане із 30-відсотковою комісією Apple за платежі. Оплата через вебверсію залишиться незмінною — $7 на місяць.

Передісторія

Наприкінці листопада власник Twitter Ілон Маск виступив проти 30-відсоткового збору Apple на покупки через застосунок.

Він також сказав, що технічний гігант погрожував заблокувати Twitter у своєму App Store і не повідомив причину. Однак через кілька днів Маск зустрівся з керівником Apple Тімом Куком і вирішив «непорозуміння».

Читайте: Маск повідомив про повне повернення реклами Apple у Twitter

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися