Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 листопада 2022, 15:46

Twitter звільнив працівників, які публічно критикували Ілона Маска

Щонайменше трьох працівників Twitter, яких до цього не скоротили, звільнили після критики Ілона Маска, нового власника компанії. Про це пише Ліга з посиланням на Engadget.

►Підписуйтесь на «Мінфін» в Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Що відомо

Один зі звільнених працівників — Ерік Фронхефер. Він відповів на твіт Маска про повільну роботу Twitter у багатьох країнах, в якому той пояснював причину. Фронхефер назвав заяву Маска невірною, посилаючись на свій досвід шести років роботи над Twitter для Android.

Після листування у кількох гілках про функції Twitter та сповільнення роботи застосунку Фронхефер написав, що Маску варто було спілкуватися з ним приватно. Після цього Маск повідомив у Twitter, що Фронхефера звільнили.

Читайте: Маск планує звільнити половину штату Twitter, щоб скоротити витрати — Bloomberg

Колишній інженер застосунків Twitter сказав Forbes, що він не отримував жодного повідомлення від Twitter про своє звільнення і що його ноутбук «просто вимкнувся».

Він додав, що «більше ніхто нікому не довіряє в компанії», тому працювати було важко.

Інший інженер на ім'я Бен Лейб був звільнений через листування у тому самому твіті Маска. Обговорення також коштувало роботи інженерці Саші Соломон.

Нагадаємо

Як писав «Мінфін», 30 жовтня Ілон Маск після придбання Twitter наказав менеджерам складати списки співробітників, яких потрібно скоротити.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися