Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 серпня 2022, 16:50

Українці можуть використовувати документи з «Дії» у 58 країнах

Українці за бажанням зможуть використовувати інформацію з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг для передачі електронних копій документів та отримання публічних послуг за межами України. Про це йдеться у постанові Кабміну.

Українці за бажанням зможуть використовувати інформацію з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг для передачі електронних копій документів та отримання публічних послуг за межами України.
Фото: delo.ua

► Підписуйтесь на сторінку «Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

Мінцифри зобов'язали забезпечити підключення інформаційних систем іноземних країн до Єдиного державного вебпорталу.

Коментарі - 3

+
+27
Три літри
Три літри
21 серпня 2022, 20:57
#
Не зможуть. Бо українська Дія це передове ноу-хау яке йде далеко попереду і цим 58 відсталим країнам просто нічим інтегруватись з Дією. Чи не там, пане Михайло Фьодоров?
+
+30
Три літри
Три літри
21 серпня 2022, 21:00
#
Українці за бажанням зможуть використовувати інформацію з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг для передачі електронних копій документів та отримання публічних послуг за межами України. Про це йдеться у постанові Кабміну.

В постанові йдеться не про це. В постанові йдеться про те що Кабмін дозволить передачу персональних даних за кордон. Чи є за кордоном бажаючи інтегруватись і отримувати ці персональні дані, чи Україна має якусь імплементацію шини для передачи ціх даних до вже існуючих в цих країнах систем — постанова нічого не каже.
+
+5
serjantik
serjantik
21 серпня 2022, 22:44
#
В Израиле об этом вообще не знают. Разве что в аэропорту можно дать отсканировать Covid сертификат, вот и вся полноценная работа Дії
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися