Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2020, 9:06

iPay.ua став комплексним провайдером платіжних послуг в Україні

Компанія iPay.ua, яка вже 11 років працює в сегменті онлайн-платежів, у 2020 році вийшла на ринок торгового еквайрингу.

Компанія iPay.ua, яка вже 11 років працює в сегменті онлайн-платежів, у 2020 році вийшла на ринок торгового еквайрингу.8 жовтня 2020 року — важлива дата в історії розвитку компанії iPay.ua.
Фото: iPay.ua

8 жовтня 2020 року — важлива дата в історії розвитку компанії iPay.ua. Саме в цей день в київському центрі єдиного сервісу 104.UA з’явилися перші POS-термінали, розроблені iPay.ua. Компанія здійснила те, що не змогли виконати для 104.UA банки з досвідом у торговому еквайрингу: впровадити платіжну систему для обслуговування одночасно і галузі доставки газу, і окремих відносин з його постачання.

Постійне розширення переліку послуг з прийому платежів із застосуванням сучасних технологій — ключова стратегія iPay.ua. Торговий еквайринг — новий напрямок діяльності компанії, у якому вона пропонує бізнесу рішення, які здатні конкурувати з пропозиціями від провідних банків.

Водночас iPay.ua має багаторічний досвід у сегменті інтернет-еквайрингу. Компанія надає послуги щодо прийому платежів онлайн для підприємств, що працюють у різних галузях економіки.

Інтернет-еквайринг: рішення для інтернет-магазинів, комунальних підприємств, фінансових і телекомунікаційних компаній

У наш час важко уявити бізнес, який би не був представлений в інтернеті та не давав можливості клієнтам здійснювати оплату товарів та послуг онлайн. Завдання iPay.ua полягає в надані своїм партнерам сучасних інструментів, таких як оплата платіжною карткою, сервісів мобільних платежів Apple Pay та Google Pay, цифрового гаманця Masterpass тощо, які допомагають торговцям покращити та спростити клієнтський досвід, а також зробити максимально безпечним процес оплати в онлайн-магазинах, мобільних додатках та особистих кабінетах надавачів послуг.

Компанія постійно займається розробкою інноваційних платіжних сервісів та рішень під специфічні потреби окремих галузей. Зокрема, налаштовує швидкий і безпечний процес погашення кредитів для банків, МФО та кредитних організацій. Впроваджує автоматичні розрахунки, оплату через чат-боти, інтеграцію з білінговими системами та одночасну роботу з групою компаній для інтернет-провайдерів. А також пропонує механізми регулярних платежів, автосписання, зарахування оплат 24/7 для надавачів комунальних послуг.

Торговий та інтернет-еквайринг — комплексна підтримка бізнесу

Офлайн та онлайн-складові бізнесу в 2020 році тісно пов’язані між собою. Сьогодні важко знайти компанію, яка працювала б тільки через інтернет або продавала б свої товари та послуги лише з офісу чи магазину.

Партнерство зі 104.UA в сегменті торгового еквайрингу стало важливим кроком для iPay.ua щодо розширення власних можливостей. Відтепер компанія має змогу пропонувати клієнтам комплексну підтримку в налаштуванні платіжних розрахунків, будь-де і будь-коли в умовах нерозривного поєднання офлайну та онлайну в сучасному світі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися