Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2020, 9:21

Як заробляти, не працюючи? Розповідаємо, як в цьому допоможе трейдинг

На минулому тижні курс долара до гривні незначно виріс на всіх сегментах валютного ринку на 0,2-0,5%.

Так, з минулого четверга офіційний курс долара США, встановлений НБУ, зріс з 28,12 грн до 28,19 грн. Попит / пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії «УкрДилінг», за цей же час зросли до 28,27. Середні курси купівлі / продажу готівкового долара в банках за тиждень виросли до 28,32.

На найближчий тиждень очікується незначне зростання курсу долара до гривні. Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень близько 28,4 грн, а готівковий долар в банках може торгуватися близько 28,3 / 28,4 грн.

У будь-який період — і хороший, і поганий — хочеться заробляти більше, а робити для цього менше. Підробітку тягнуть не всі: на неї потрібен вільний час в будні після повноцінного робочого дня або свіжі сили у вихідні. Часто і платять за неї небагато. Є й інший варіант — торгівля на валютному ринку. Тут і можливий заробіток набагато більше, і часу потрібно небагато. А головне — не треба бути геніальним економістом, щоб почати торгувати і заробляти.

Так, торгівля на валютному ринку насправді підходить всім. Не вірите? Ми переконаємо вас за допомогою 6 простих причин — і заодно розповімо, з чого почати свій шлях в світі трейдингу.

Для трейдинга не потрібні спеціальні умови

Якщо ви думали, що для торгівлі на валютному ринку потрібен просунутий комп'ютер, пара моніторів і складні програми, то ви помилялися. Насправді, для роботи на валютному ринку потрібен тільки пристрій з доступом до інтернету. І все, ви можете отримати доступ до світових фінансових ринків з будь-якої точки земної кулі.

З виходом на валютний ринок допоможе компанія Альпарі — у неї впроваджені всі можливі (та зручні) способи вести торгівлю: через сайт на ноутбуці або комп'ютері, в додатку на планшеті і навіть в додатку на смартфоні. Щоб почати, вам потрібно всього лише зареєструвати особистий кабінет і завантажити торговельну платформу. Це займе не більше 5-10 хвилин.

Можна торгувати коли зручно

На ринку Форекс можна торгувати 24 години, 5 днів на тиждень. Тобто ви не прив'язані до якогось певного «робочого дня» і можете використовувати найбільш вигідні пропозиції в будь-який зручний час. Незалежно від того, скільки часу ви готові приділяти торгівлі на валютному ринку — пару годин в день або пару днів на тиждень — ви можете розраховувати на отримання заробітку.

Почати торгівлю легко

Щоб почати торгівлю на валютному ринку, вам потрібен мінімальний депозит. Чим він менше, тим більша кількість людей можуть розглядати Форекс як доступний вид заробітку. У компанії Альпарі це розуміють.

Тому клієнти Альпарі можуть відкрити рахунок з відсутнім мінімальним депозитом. Це означає, що вам не обов’язково вносити будь-які кошти, щоб почати торгувати. Навіть мінімальні.

Безліч інструментів для торгівлі

Те, скільки ви заробите, залежить від різних важливих показників. Наприклад, від кількості інструментів для торгівлі, які є у брокера, і розміру кредитного плеча. Компанія Альпарі пропонує 60 різних інструментів для торгівлі, в тому числі: валютні пари, дорогоцінні метали, контракти на товари, фондові індекси та інші. Звичайно, основним інструментом трейдерів є валюти, але якщо ви краще розбираєтеся в ціноутворенні золота, то без проблем можете вибрати саме його в якості активу для здійснення угод.

Вигідне кредитне плече

Припустимо, ви хочете провести операцію на 10 000 доларів, а у вас на рахунку є тільки 1000. Що робити? Тут допоможе кредитне плече. Грубо кажучи, це інструмент, який дозволяє вам оперувати більшім об’ємом коштів, ніж у вас є.

Наприклад, якщо кредитне плече 1:100, то ви можете купити в 100 разів більше іноземної валюти або акцій. Це вигідно і допоможе значно збільшити ваш дохід за рахунок збільшення обсягу угоди.

Компанія Альпарі пропонує велике і вигідне кредитне плече 1:1000. Так у вас буде великий простір для різних угод.

Всьому можна навчитися

Почати торгувати на Альпарі зможуть навіть новачки завдяки базовому безкоштовного курсу навчання. Він допоможе навчитися основам самостійної торгівлі на валютному ринку, а також спробувати торгувати на демо-рахунку — це хороша можливість протестувати свої навички в торгівлі без ризиків і вкладень. Є навчання і для більш просунутих трейдерів: їх Альпарі навчить створювати і ефективно застосовувати в роботі торгові системи, а також аналізувати ринок.

Якщо ви всерйоз замислилися про заробіток на валютному ринку, почніть шлях в трейдингу з надійною компанією Альпарі. Умови вигідні навіть для новачків, а навчання допоможе не втратити вкладення. Щоб дізнатися більше, зареєструвати особистий кабінет і почати заробляти на курсах валют, переходіть за посиланням.

Коментарі - 2

+
0
corsww
corsww
28 вересня 2020, 12:31
#
Обыкновенная замануха в одну из обыкновенных обираловских афер. Типа приходите к нам и озолотитесь. По факту. От ваших денег в скором времени ни копейки не останется так как эта и все аферы на подобии на то и рассчитаны чтобы обобрать доверчивых простаков. Но решать конечно вам. Я лишь предупредил. Как все работает. Принцип тот же что в пирамиде. Привлечение доверчивых простаков которые мечтают о золотых горах. И конечно же так называемые посредники которые этих простаков заманивают урывая себе так сказать на пропитание от них же.
+
0
Марина Чорна
Марина Чорна
21 жовтня 2020, 11:37
#
По мне, так неекономисту в этой сфере делать нечего. Хотя в свою очередь заинтересовалась антиквариатом, тоже не имея специального образования. Поначалу просто по Виолити и ещё парочке сайтов оценивала ситуацию, сейчас же думаю, пора к действиям переходить
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися