Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2020, 19:15

Найголовніше за тиждень: Рахунки «фізиків» без гарантій, падіння депозитних ставок та рейтинг забудовників передмістя

Після засідання 15 вересня КС заявив, що готовий винести рішення про відповідність Конституції Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб». Що буде, якщо систему гарантування визнають неконституційною.

До січня депозитів з дохідністю вище 11% річних вже не залишиться

Максимальна ставка за депозитами в гривні на 12 місяців впала до 12% річних. Дохідність вкладів у доларі та євро поки що залишається незмінною.

Рейтинг забудовників Київської області: чи варто купувати житло в передмісті

У першому півріччі у передмісті Києва введено в експлуатацію будинки у 36 ЖК. Новий рейтинг забудовників Київської області від «Мінфіну» покаже, як компанії адаптувались до нових умов роботи, хто зірвав строки здачі житла в експлуатацію і які неприємні сюрпризи чекали на інвесторів.

Держстат: Економіка України у другому кварталі впала на 11,4%

Падіння валового внутрішнього продукту України в квітні-червні 2020 року становило 11,4% до аналогічного періоду 2019 року. Попередня оцінка, оприлюднена в серпні, була аналогічною. Падіння ВВП в першому кварталі 2020 року становило 1,3%, тоді як в четвертому кварталі 2019 року спостерігалося зростання 1,5%.

Транш від Світового банку відкладається. У Мінфіні очікують до кінця року

Світовий банк відкладає виділення Україні першого траншу на $350 млн. Кошти Світового Банку повинні були надійти в Україну ще в кінці серпня.

Як освоїти криптовалюту з нуля за вечір та чому це потрібно зробити. Прогноз курсу валют

Редактор «Мінфіну» Юрій Гусєв розповість, як за один вечір освоїти світ криптовалюти, та поділиться практичними кейсами покупки біткоіна.

Валютна іпотека: Рада продовжила мораторій на стягнення боргів. Закон діятиме 18 місяців

ВР ухвалила закон про мораторій на стягнення майна громадян, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті. Документ продовжує мораторій на шість місяців.

Захист споживачів: Рада обмежила розмір штрафів за мікрокредитами

15 вересня Верховна Рада у другому читанні ухвалила законопроєкт №1109, який відносить мікрокредити – розміром до однієї мінімальної зарплати (до 5 тис. грн) та строком до одного місяця – до споживчих кредитів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися