Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2020, 15:09

В Rybalsky розпочато pre-order квартир в будинку №7 — на першій лінії від Дніпра

Perfect Group та SAGA Development оголосили про старт попереднього бронювання квартир у будинку № 7 житлового району Rybalsky, який буде розташовано на першій лінії від Дніпра.

Архітектори BURØ довго працювали над архітектурою кварталу. Девелоперам було важливо, який вигляд матиме будинок з боку Труханового острова, Дніпра та як він відображатиметься у воді, адже саме будинки першої лінії формуватимуть враження про район та стануть новими лендмарками міста.

Архітектори зберегли висоту в 10 поверхів і квадратну форму будівлі, притаманну суперкварталам, але трохи змінили нахил покрівлі. Таке архітектурне рішення додало будинку оригінальності та дозволило зручно розмістити літні зони — балкони й тераси. Вони огортатимуть будівлю по периметру та матимуть каскадні виступи, які нагадують хвилі Дніпра. Тераси передбачено у більшості квартир кварталу. Є планування з кількома балконами та лоджією. В оздобленні фасаду використано натуральні текстури та стримані відтінки.

Поряд з будинком проходитиме канал Rybalsky, а на першому поверсі вздовж каналу буде розташована частина ресторанної вулиці Rybalsky Restoport.

Наразі всі охочі можуть забронювати бажане помешкання. Вартість квадратного метру – від 33 373 грн.

Rybalsky будується за принципом суперкварталів. Вся територія району поділена на публічний, напівприватний та приватний простори. Внутрішній двір будинку № 7 також буде напівприватним простором мешканців, закритим для сторонніх. Під внутрішнім двором буде розташовано підземний паркінг.

Два будинки житлового району – № 3 та № 9 – введено в експлуатацію в 2019 році. На завершальному етапі – будинок № 5 з центром дитячого розвитку у складі дитячого садка, школи та розвиваючих студій. Триває будівництво будинку № 11, який також розташований вздовж каналу.

Коментарі - 4

+
+70
AleksandrBank
AleksandrBank
13 серпня 2020, 15:37
#
Фото не соответствуют действительности.

Плюс затянули сдачу ранее домов минимум на 1,5 года, часть до сих пор не введена. Какая линия у Днепра? там дорога!!! Справа ЖД мост, слева Северный (Московский мост), плюс слева новый мост с шумом.

«Рядом с домом будет проходить канал Rybalsky, а на первом этаже вдоль канала будет расположена часть ресторанной улицы Rybalsky Restoport.» -этим историям 5+ лет, когда пытались втюхивать с ценой 3 тыс. дол за квадрат за комерч.нед-ть на 1-м этаже.
+
0
VitaliyZZZ
VitaliyZZZ
13 серпня 2020, 16:24
#
Вважаєте цей ЖК підозрілим? Ми в ньому були, зацікавились, але вирішили почекати. На словах менеджера все звучало пречудово. Не знав про затримки в 1,5 року.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
13 серпня 2020, 17:42
#
Мой тесть чуть не вложил 3 или 4 года назад, не помню. Слава Богу.

Там сейчас пару квартир светится, не понятно вообще живут или нет, а вообще толком дом не заселен. 

Там затягивают и не слабо, я сейчас просто спишут на карантин еще, ждите годы, удачи.
+
0
Toma666
Toma666
13 серпня 2020, 21:24
#
Цены драконские. одна дорожка до Контрактовой в объезд... на почайну тоже ехать. пешком-полчаса от Контрактовой. Супермаркет один - Сильпо на Контрактовой, и Билла, на Верхнем ВАЛУ. Так не удобно туда добираться... когда еще общаги там были. а теперь как такой квартал там будет не понятно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися