Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 серпня 2020, 16:42

Alpari підтримує український бокс

Масштабне спортивне шоу Big Boxing Nigxt за підтримки Alpari пройшло 1 серпня в передмісті Києва, на території парково-готельного комплексу Equides.

Захід відвідали сотні шанувальників боксу та імениті гості, в тому числі чемпіон світу з боксу за версіями IBF, WBA super, WBO super і WBC Олександр Усик.

В рамках вечора відбулося 13 боїв, які здивували глядачів видовищністю і завзятістю. У поєдинках зійшлися: Владислав Сіренко — Павло Кроленко, Олександр Захожий — Костянтин Довбищенко, Андрій Великовский — Руслан Щелев, Петро Іванов — Роман Шкарупа. Також на ринг вийшли Віктор Вихрист, Ігор Шевадзуцкій, Станіслав Кутін, Дмитро Безус, Зоравор Петросян і Даніель Лапін.

Пряма трансляція боїв велася на чотирьох найбільших телеканалах України. Однак тим, хто на власні очі побачив протистояння найперспективніших українських боксерів, Big Boxing Nigxt запам'ятається як одне з найяскравіших і драйвових спортивних подій цього літа.

Alpari виступила генеральним спонсором дебютного вечора промоутерскої компанії Usyk 17 Promotion і доклала чимало сил, щоб ніч боксу пройшла на такому високому рівні.

Нагадаємо, що підтримка спортивних заходів та ініціатив по всьому світу — невід'ємна частина цінностей Alpari. У різний час компанія співпрацювала з такими спортсменами і командами, як футбольний клуб «Зеніт» і West Ham United, командою Національної хокейної ліги New York Rangers, чемпіоном світу з боксу Костею Цзю і багатьма іншими.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися