Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 серпня 2020, 12:51

В А-Банку запускають голосові команди для IOS

Розробники додатку АБанк24 вирішили здивувати своїх клієнтів IOS дуже нестандартним способом поповнення мобільного телефону — через голосового помічника Siri.

Голова Правління А-Банку Юрій Васильович Кандауров виступив одним з перших тестувальників цієї послуги в бета-версії додатка АБанк24 і презентував її можливості на підсумковій нараді банку.

Для користувача все просто — в меню АБанк24 він записує голосом команду для помічника Siri «Поповни мій мобільний». А потім просто викликає голосового помічника стандартною командою «Привіт, Siri» і вимовляє голосову команду, записану в АБанк24. При чому не важливо — смартфон в сплячому режимі або активному.

Відео як це працює можна подивитися за посиланням

На сьогодні тестування функції голосових команд проводиться у відкритій бета-версії, приєднатися до якої може будь-який клієнт банку за посиланням.

У банку повідомили, що планують розширювати перелік простих операцій, які можна здійснювати за допомогою голосового помічника. Уже до кінця року будуть реалізовані переказ коштів і погашення кредитів, а також виклик оператора.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися