Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2020, 15:21

Чиновники Мінфіну відповідатимуть на запитання українців у фейсбуці

Міністерство фінансів у межах своєї рубрики «Запитай Мінфін» вирішило ввести формат онлайн-комунікацій Q&A (question-and-answer). Тепер українці зможуть спілкуватися із чиновниками міністерства безпосередньо, ідеться на сторінці у фейсбуці.

Міністерство фінансів у межах своєї рубрики «Запитай Мінфін» вирішило ввести формат онлайн-комунікацій Q&A (question-and-answer).
Фото: conduiraonline.com

Як відбуватиметься спілкування

Формат спілкування передбачає, що один із заступників міністра фінансів щотижня буде відповідати на запитання українців зі своєї особистої сторінки у фейсбуці.

«Ми розуміємо, що в умовах карантину людям складно зустрітися особисто з представником міністерства та почути відповідь на своє питання. Тому ми починаємо формат онлайн-комунікацій», - зазначили у відомстві.

Читайте також: Марченко: «У 4 кварталі вже будуть помітні серйозні показники відновлення економіки»

Як зазначили в Мінфіні, це крок до більшої відкритості.

Цього тижня відповідати на запитання громадян буде заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев. Він займається питаннями бюджетування освіти, культури, науки, соціального захисту та охорони здоров'я, зокрема щодо використання коштів Фонду COVID-19.

Раніше повідомлялося

Коментарі - 3

+
0
lika197
lika197
20 липня 2020, 15:46
#
Правление в Фейсбуке… или Фейсбук — правление?
+
0
Galina Mikhailuk Михайлюк
Galina Mikhailuk Михайлюк
20 липня 2020, 17:53
#
К какой категории в нашей стране относятся люди, которые работаю по белому, с них высчитывают все налоги, но их работодатели не платят в полном объем зарплату но и не перечисляют страховые взносы в ПФУ. Таким образом лишают работников законного трудового стажа. Когда власть наведет порядок в этом вопросе и это при таком большом дефиците ПФУ?
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
20 липня 2020, 23:08
#
Альо... дочитай статтю до кінця. Питання задавати в фейсбуці, а не постити їх тут.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися