Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 травня 2020, 15:21

Wizz Air не відновить рейси в Україну до 15 червня

Wizz Air не відновить рейси в Україну до 15 червня. Пасажирам, які придбали квитки, компенсують 120% їх вартості у формі кредиту. Про це повідомляє Avianews з посиланням на повідомлення лоукостера.

Wizz Air не відновить рейси в Україну до 15 червня.
Фото: cfts.org.ua

У який спосіб відшкодують кошти

«Авіакомпанія заявила, що відшкодує кошти за квитками у вигляді кредиту на Wizz-рахунок в розмірі 120% від вартості бронювання. Він буде дійсний протягом 24 місяців з моменту зарахування для оплати нових квитків та послуг авіакомпанії за умови, що в бронюванні значиться власник рахунку», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня

Також Wizz Air задекларував можливість запросити повернення грошей за квитки на скасовані рейси, однак ця процедура займе більше часу.

Коли Україна відкриє кордони

Уряд України дозволив відновити роботу авіації з 15 червня.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій уточнив, що йдеться про відновлення регулярних рейсів як на внутрішніх, так і на міжнародних маршрутах.

Очікується, що найближчим часом Європейське агентство з безпеки авіації (EASA) опублікує умови виконання польотів, і ці правила введе Державіаслужба в Україні.

Читайте також: Повноцінно відновити міжнародне авіасполучення планують тільки восени — МЗС

«Конкретні графіки того, з якими країнами і коли ми будемо відновлювати роботу і авіаційне сполучення, оприлюднимо окремо. Зараз над цим ведеться активна робота, адже більшість країн світу поки залишають закритими свої кордони», — сказав Криклій.

Страхування від Сovid-19

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися