Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2020, 14:14

Amazon, Walmart, lowe's та інші відкривають 434 тис. нових вакансій

Минулого тижня заявки з безробіття в США подали близько 70 тис. американців, що стало одним з найвищих показників. Про це повідомляє MarketWatch. У той же час компанії окремих секторів оголосили про відкриття нових вакансій.

Про намір найняти 150 тис нових працівників минулого тижня заявив Walmart Inc. Рітейлер повідомив, що 2 квітня виплатить працівникам з повною зайнятістю і погодинною оплатою праці бонус в $300, а співробітникам з частковою зайнятістю — $150.

Walmart також уточнив, що спочатку нові вакансії будуть тимчасовими. Але багато хто потім зможуть перейти на постійну роботу.

Про плани найняти 100 тис нових співробітників також заявив Amazon. Компанія розширює штат, щоб впоратися з напливом замовлень і поставок.

Крім Amazon і Walmart набирають нових співробітників:

Мережі магазинів:

lowe's (американський ритейлер, що володіє мережею магазинів з продажу товарів для дому) в середу оголосила, що збирається заповнити 30 тис постійних і тимчасових вакансій в розподільних центрах і магазинах.

7-Eleven, міжнародна мережа магазинів (більше 70 тис), де продаються товари повсякденного попиту, також минулого тижня заявила про намір найняти до 20 тис нових співробітників.

Albertsons Cos., національна мережа продуктових магазинів, якій належать Safeway і Acme, «негайно наймає 30 000 нових партнерів», повідомила компанія в понеділок.

Kroger (американська мережа супермаркетів ) наймає 10 тис нових співробітників по всій країні в роздрібних магазинах, на заводах і в розподільних центрах. Середня погодинна заробітна плата в компанії — $15 на годину.

Охорона Здоров'я:

CVS Health, один з найбільших в США постачальників рецептурних препаратів, планує набрати 50 тис співробітників у штат, на неповний робочий день та тимчасову роботу. Також компанія повідомила, що надасть бонуси і додаткові пільги для нинішніх співробітників.

Готова їжа:

Pizza Hut збирається заповнити 30 тис постійних вакансій

Papa John's International Inc. PZZA має намір найняти 20 тис робочих з негайною датою початку роботи.

Domino's Pizza Inc. DPZ шукає робітників на повний і неповний робочий день на різних посадах, особливо водіїв і виробників піци. Про конкретному числі вакансій компанія не повідомляє.

Hungry Howie's, мережа піцерій, що базується в Детройті, з 550 точками в 21 штаті відкрила 2 тис додаткових робочих місць. Водії тут можуть заробляти до $15 на годину

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися