Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2020, 12:10

Карантин з користю: 10 цікавих подкастів про бізнес, технології, суспільство і не лише

Завдяки вимушеному карантину в більшості з нас з'явилося трохи більше вільного часу. Ми на «Мінфіні» впевнені, що це не привід сумувати і крутити в голові тривожні думки. Вільні години значно краще приділити саморозвитку, читанню корисної та цікавої інформації.

Завдяки вимушеному карантину в більшості з нас з'явилося трохи більше вільного часу.
Фото: nzl.theukrainians.org

Як чудову альтернативу читанню ми зібрали для вас добірку українських і зарубіжних подкастів на різноманітні теми.

До речі, свіжий випуск нашого подкасту «Прямо по курсу» з Олексієм Козирєвим уже доступний в Apple Podcasts, Google Podcasts, а також на інших платформах. У ньому експерт розповідає про причини стрімкої девальвації гривні в останні два тижні. Про те, як впливають на гривню панічні настрої в суспільстві, викликані пандемією коронавірусу.

А зараз пропонуємо вам добірку 10 подкастів

Radio kmbs
Де слухати:
mixcloud

Подкасти Києво-Могилянської бізнес-школи. Про стратегію і тактику ведення бізнесу в Україні. А також про необхідні речі, які треба знати освіченій людині в сучасному світі.

Мова: українська

Travel MBA
Де слухати:
Apple Podcasts
Google Podcasts

Міжнародне співтовариство тих, хто створює і розвиває географічно вільний онлайн-бізнес, подорожує і займається тим, що подобається. Щотижневі випуски з гостями про інтернет-бізнес, подорожі, лайфхаках, віддаленій роботі.

Мова: російська

Today, Explained
Де слухати:
Apple Podcasts
Google Podcasts

Кожен будній день журналісти та експерти шукають відповіді на різні запитання: чи потрібно видаляти аккаунт на фейсбуці, що відбувається в Нікарагуа і чи допомагає каністерапія насправді.

Мова: англійська

Radio SKOVORODA
Де слухати:
Сайт

Онлайн-радіо, де є всього потроху: інтерв'ю з відомими людьми, розмови про саморозвиток, культуру, соціальні проблеми тощо.

Мова: українська

Culips: English for everyday use
Де слухати:
Apple Podcasts
Google Podcasts

Подкаст для тих, хто вивчає англійську мову. Тут можна послухати діалоги носіїв мови, розповіді про канадський побут. Ведучі навчать вас правильно робити замовлення в кафе, дотримуватись етикету під час спілкування і робити покупки. Вимова добре пристосована для легкого розуміння матеріалу.

Мова: англійська

Digitaliziren
Де слухати:
soundcloud

Подкасти і душевні розмови про штучний інтелект, технічні виклики та в цілому про діджиталізацію в Україні та світі.

Мова: українська

Nature Podcast
Де слухати:
Apple Podcasts
Сайт

Відомий і авторитетний журнал про природу бере кращі теми своїх випусків і доступно розповідає в подкастах. Здоров'я, навколишнє середовище, порядок денний, тварини — теми подкастів дуже різні, тому кожен знайде для себе цікаве.

Мова: англійська

Radio Podil
Де слухати:
На сайті

Українська спільнота авторських подкастів, створене в 2019 році. Це, по суті, група подкастів на різні теми: людина, суспільство і держава, кіно і серіали, барна культура, технології, бізнес тощо.

Мова: українська

Freakonomics Radio Archive
Де слухати:
Apple Podcasts
На сайті

Подкасти від авторів відомих книжок про Фрикономіку Стівена Левітта і Стівена Дабнера. Економісти досліджують буденні речі і розповідають про них з абсолютно іншої точки зору, показують зв'язок з економікою.

Радіо Аристократи
Де слухати:
Apple Podcasts
На сайє

Подкасти українського нішевого онлайн-журналу про музику, культуру, науку, суспільство. Автори називають себе аристократами, тому піднімають важливі теми, пропонують елітарну музику і всіляко підтримують розвиток креативності слухачів.

Мови: українська, російська

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
19 березня 2020, 13:04
#
Полиция американского города Солт-Лейк-Сити, штат Юта, обратилась к преступникам с призывом прекратить криминальную активность и недобросовестное поведение на неопределенное время, «до уведомления».

Об этом копы написали в фейсбуке еще в субботу, 14 марта.

«Мы ценим ваше ожидаемое сотрудничество и заранее благодарим преступников. Мы сообщим вам, когда вы сможете вернуться к своему обычному преступному поведению», — говорится в сообщении.

Правоохранители мотивировали свой призыв первым случаем заболевания COVID-19,
когда вирус был передан от инфицированного внутри штата.

На данный момент пока не известно, вняли ли просьбам копов правонарушители.

Источник: https://censor.net.ua/n3182646
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися