Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 грудня 2019, 8:20

Авіакомпанії почали вводити проїзні на рейси по Європі

Авіакомпанія Austrian Airlines ввела авіаційний проїзний, який включає 10 перельотів з Відня і у Вену за фіксованою ціною і з терміном дії один рік. Про це повідомляє avianews.com.

Авіакомпанія Austrian Airlines ввела авіаційний проїзний, який включає 10 перельотів з Відня і у Вену за фіксованою ціною і з терміном дії один рік.
Фото: journalist.today

Як буде діяти проїзний

У списку можливих напрямків перельотів — близько 60 міст Європи, зокрема Київ, Одеса, Дніпро і Львів, а також Марракеш і Єреван.

Авіакомпанія ввела два типи проїзних:

  • City Pass — він дає право на перельоти між Віднем і одним обраним містом;
  • Europe Pass — охоплює перельоти з Відня в будь-яке з 60 міст.

Обидва типи проїзних включають переліт за тарифом Economy Light тільки з ручною поклажею. Якщо пасажир забронював квиток в рахунок квоти за проїзним, змінити дату або повернути квиток не можна. Важливий момент — послуга розрахована на жителів Відня, оскільки вильоти відбуваються саме звідти.

Рейтинг кредитних карт для мандрівників

Вартість проїзних

Мінімальна вартість першого типу проїзного починається від 449 євро (45 євро/переліт), а другого — від 799 євро (80 євро/переліт).

Придбати один з них за найнижчою ціною можна лише при бронюванні перельоту не менш ніж за 60 днів до вильоту. Проїзні не діють у період різдвяних і великодніх канікул. 

Раніше повідомлялося

  • Угорська авіакомпанія Wizz Air може ввести річний абонемент на рейс за певним маршрутом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися