Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2019, 10:39

Park Lake City від DIM Group увійшов до рейтингу Топ-10 енергоефективних житлових комплексів

Журнал Бізнес склав рейтинг житлових комплексів на етапі будівництва, що відповідають високому рівню енергоефективності житла. До рейтингу увійшов житловий комплекс Park Lake City, що будується компанією DIM Group у с.Підгірці Київської обл.

Park Lake City — це новий житловий комплекс з 20 чотириповерхових будинків і таунхаусів, на закритій території площею 15 га з зонами для відпочинку, водоймою і пляжем, а також власним дитячим освітнім закладом.

Це перший в Україні проект житлового комплексу, що проходить сертифікацію міжнародної організації BREEAM – система оцінки екологічності будівель, розроблена у 1990 році у Великобританії. Сертифікат BREEAM — це підтвердження високої якості об'єкта і гарантія, що ресурси, які ним споживаються, будуть використані дбайливо, а витрати на його експлуатацію будуть помітно нижчими — до 35% економії у порівнянні з комплексами, які не мають подібної сертифікації.

Проект повністю реалізує принцип дбайливого девелопменту: як на етапі будівництва, так і в процесі експлуатації будуть застосовані новітні технології, що дозволять зберегти екологічні показники навколишнього середовища.

Детальну інформацію про комплекс можна отримати у відділі продажів за адресою: Новообухівське шосе, 10 кілометр, Київська область або за телефоном +38 (044) 390-31-20

Про DIM Group

DIM Group — група компаній, що з 2014 року є активним, соціально відповідальним гравцем на столичному ринку нерухомості. DIM Group стала відомою завдяки проектуванню і будівництву неординарних комплексів для життя, серед яких є екосфери з власними парками, коворкінгами, дорослими та дитячими рекреаційними зонами, освітніми закладами для наймолодших мешканців.

У портфелі DIM Group:

Введено в експлуатацію: ЖК Соборний (м. Бровари, Київська область), ЖК Фамільний (м. Бровари, Київська область) і ЖК Автограф (м. Київ).

На етапі завершення будівництва: ЖК А52 (м. Київ); ЖК Автограф (м. Київ).

У процесі будівництва: ЖК Екосфера Метрополіс (м. Київ), ЖК Новий Автограф (м. Київ), ЖК Park Lake City (с. Підгірці, Обухівський район, Київська область), ЖК А136 (м. Київ).

Початок будівництва: ЖК Lucky Land (м. Київ).

До складу DIM Group входять 6 компаній, що проектують, будують, продають та обслуговують житлову та комерційну нерухомість. Деякі з цих компаній працюють з 2004-го року.

Детальніше на сайті.

Коментарі - 1

+
0
Oksana Petrovska
Oksana Petrovska
8 листопада 2019, 0:01
#
Компания новая и рисков много. На эту статью не стоит полагаться, а нужно проверять. Это просто статья-реклама
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися