Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 листопада 2019, 11:22

В Україні запустився Apple TV+ із субтитрами

Компанія Apple 1 листопада запустила стрімінговий сервіс Apple TV+ у 107 країнах, в тому числі й в Україні. Про це повідомляє сайт компанії.

Компанія Apple 1 листопада запустила стрімінговий сервіс Apple TV+ у 107 країнах, в тому числі й в Україні.
Фото: cnet.com

Що таке Apple TV+

Apple TV + — це онлайн-кінотеатр, з оригінальними шоу і серіалами. Apple планує завдяки цьому сервісу скласти конкуренцію Netflix і обігнати її за кількістю користувачів.
Скільки коштує підписка
Вартість підписки становить 4,99 долара в місяць, перший тестовий тиждень — безкоштовний. Доступ можуть отримати до шести членів сім'ї.

Де та як дивитися

Зазначається, що стрімінговий сервіс доступний в додатку Apple TV на iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac та інших платформах, а також на сайті tv.apple.com. Додаток Apple TV можна знайти на деяких моделях телевізорів Samsung Smart TV.

Читайте також: Як дивитися телебачення після кодування супутникового ТБ

Серіали виходять англійською мовою, доступні озвучки іншими мовами. Можна ввімкнути субтитри, які, зокрема, доступні українською та російською мовами.

Покищо на платформі представлено дев'ять телешоу. Надалі бібліотека онлайн-кінотеатру буде поповнюватися щомісяця. На підході як мінімум шість проектів, зокрема спецвипуски з популярною американською телеведучою Опрою Вінфрі.

Коментарі - 2

+
0
An GenShuo
An GenShuo
3 листопада 2019, 22:42
#
Нарешті, українською.
+
0
m0ps
m0ps
4 листопада 2019, 20:43
#
Только субтитры
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися